Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dom bylby idealny, majá juz spanielké, tesciowa mieszka na parterze, rodzinka na piétrze. niby byla zgoda, ale w dniu wizyty baba tesciowa zmienila zdanie i wrzeszczala w nieboglosy :OOOO cyrk po prostu. wspólczuc mozna tej rodzinie co z tá babá majá za zycie :/

Posted

[quote name='emilia2280']dom bylby idealny, majá juz spanielké, tesciowa mieszka na parterze, rodzinka na piétrze. niby byla zgoda, ale w dniu wizyty baba tesciowa zmienila zdanie i wrzeszczala w nieboglosy :OOOO cyrk po prostu. wspólczuc mozna tej rodzinie co z tá babá majá za zycie :/[/QUOTE]
Rozumiem...
To już nie jedna osoba na dogo ma problem z teściową...ech współczuję.Dobrze że moja nie mieszka ze mną, bo kto wie...
No cóż Borysku nadal szukasz DS.

• 2 weeks later...
Posted

Przerażające jak w ciągu 2 tyg kiedy Borysek był w ds ludzie potrafili go tak bardzo zepsuć:-( Jak go poznałam był sympatycznym,spokojnym pieskiem. Pojechał nawet na naszą akcję zerwijmy łańcuchy jako najbardziej opanowany z szalonego towarzystwa Mirkowego, głaskały go dzieci,ściskały-pies ideał jednym słowem.
Wczoraj byłam u Mirki..zupełnie inny psiak,jak mnie zobaczył szczekał przez 10 min,pewnie bidulek bał się,że go zabiorę:-( z pewnością potrzebuje domku,który poświęci mu trochę czasu,nie zrazi się jego "gadaniem". Jak widział,że bawię się z Lolką i mam smaczki :cool3: to po chwili już się razem bawiliśmy, głaskaliśmy, choć nadal widziałam,że jest zestresowany

Posted

Tak.Borysek znów musi zaufać człowiekowi.Został wyrzucony nie pierwszy raz a to taki kapitalny pies ! Z Ewelinką nawiązał szybko relacje.Wystarczył spokojny głos,smaczki i głaski.
No i jest taki piekny jak widac na Ewelinki zdjęciach:eviltong:

Posted

I trwa ta miłość nawet po śmierci futrzaka, niestety....

cockermanka napisał(a):
Zawsze mówię, że spaniel to nie jest pies dla każdego. Ale jak już trafi "swój na swego",to to jest miłość do końca życia!

Posted

Borysek jest na etapie psocenia i kradnie co popadnie! Przyjęło się u mnie ,ze jak coś ginie to mówimy ,że jest w koszu u Boryska .Zabiera wszystko co może unieść! Ostatnio upodobał sobie moje trepki i okulary:evil_lol:.Siada potem w tym bałaganie i pilnuje warcząc i robiąc złe oczko.Lecz wystarczy dać mu smaczka i już wszystkie fanty są moje.Uwielbia bawić się pustą butelką po napoju.Podrzuca ją do góry ,posuwa nosem po podłodze i im więcej robi nią hałasu tym lepszą ma zabawę.A kiedy się zmęczy ,siada i odkręca zakrętkę a potem wypluwa i koniec zabawy-usypia:diabloti:Dziś wziełam go na ręce,warczał ale nie ugryzł.On ma tak we krwi to niegryzące warkolenie:evil_lol:.
Uwielbia spać przytulony do kogoś z domowników.

Posted

Żeby zabawa była jeszcze fajniejsza, można wyciąć w butelce kilka dziurek, nasypać smaków czy karmy i dać mu do zabawy. Nawet może tak zjeść swój posiłek. Namęczy się, ale będzie zadowolony. :cool3:
Zresztą wszystkim psiakom taka zabawa sprawi przyjemność, bo psiaki lubią takie zabawki, że trzeba się namęczyć, pokombinować, żeby dostać się do jedzonka. :p

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Żeby zabawa była jeszcze fajniejsza, można wyciąć w butelce kilka dziurek, nasypać smaków czy karmy i dać mu do zabawy. Nawet może tak zjeść swój posiłek. Namęczy się, ale będzie zadowolony. :cool3:
Zresztą wszystkim psiakom taka zabawa sprawi przyjemność, bo psiaki lubią takie zabawki, że trzeba się namęczyć, pokombinować, żeby dostać się do jedzonka. :p

I TAK ZROBIŁAM!dzięki Asiu za podpowiedz:) ale miał zabawę!:)