cockermanka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 To wspaniale! Rozumiem, że domniemani dotychczasowi właściciele się nie pokazali... Tu jest nowy spanielek w potrzebie... http://www.dogomania.pl/forum/threads/234822-Cocker-spaniel-jutro-bedzie-juz-za-póżno-(-blagam-o-pomoc Quote
emilia2280 Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='mira145']HA! No to będę pierwsza,która napisze: BORYSEK JUŻ W NOWYM KOCHANYM DOMKU!:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:!!! a ja...no cóż popłaczę:-( i przeleję miłość następnemu biedakowi:loveu:![/QUOTE] no pewnie Mireczko, tyle mislosci mu dalas malpeczce :) Tak jest - w soboté 03.11.2012 nowa rodzina odebrala Boryska od Mirki pod Kielcami i pojechali do domu w Zabierzowie :) Sunia rezydentka na czésc swawoli mu pozwala, czésc domu i ogrodu jest tylko jej ;pp ale dogadajá sié. Dzis juz bawili sie w ogrodzie razem. Quote
Vicky62 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Super wiadomość!!! Borysku bądź szczęśliwy w nowym domku Quote
Asia & Ginger Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Same pozytywne wieści na wydarzeniach Kastorowych. :-) Ale się cieszę, że Borysek też ma już swój domek! :multi: Quote
Vicky62 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Kama202 napisał(a):Dlaczego??????? :-( Co się stało??? Quote
Kama202 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Borynio znów u Mirki:shake:Vicky62 napisał(a):Co się stało??? Quote
Vicky62 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Kama202 napisał(a):Borynio znów u Mirki:shake: Oj biedulek...nie sprawdził się w DS. Ma chłopak pecha.Strasznie szkoda. Quote
emilia2280 Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 Borysek wrócil troché rozdrazniony, ponoc bali siégo. U Mirki jest prawie sobá, bardzo ucieszyl sié na powrót. chyba od zlej strony go podeszli ludzie. U Mirki jest pprzefajny, lypie zlo teraz, ale nie gryzie. Quote
ewelinka_m Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Boryska się bali... przecież to jaanioł :crazyeye: Quote
Kama202 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Ludziska nie rozumieją spanieli:shake:. Quote
mira145 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Cioteczki,on ugryzł panią,bo chciał wrócić do mnie:diabloti: !Dawno nie widziałam takiego szczęsliwego psa:multi:!Nie było mu tam dobrze bo przyjechał bardzo rozdrażniony ale dziś już jest ten sam Borysek! Nie dali mu czasu ,żeby znalazł się nowej sytuacji,chociaż ponoć ich nastoletnia córka nie chciała oddać Boryska i bardzo płakała kiedy go odwozili. A Borysek śpi razem z Lolką,kradnie wszystko i znosi do swojego koszyka,znów puszcza piłkę ze schodów patrzy jak spada a potem kica po nią i znów puszcza... ,przynosi nam trepki jak wchodzimy do domu a ostatnio wszystkie maskotki przyniósł do łóżka Marcelowi bo naszczekał na niego i chyba chciał go przeprosić:evil_lol:.Jest spaniały! Nie lubi psów! Quote
emilia2280 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Cudowna jest ta mauupeczka i jaka kochana u Mireczki no. Musi byc ktos kto mu da swobodé i czas jak u Mireczki a nie pchac sie z lapami od wejscia :/ Quote
ewelinka_m Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 emilia2280 napisał(a):Cudowna jest ta mauupeczka i jaka kochana u Mireczki no. Musi byc ktos kto mu da swobodé i czas jak u Mireczki a nie pchac sie z lapami od wejscia :/ chyba znam taką osobę.... :-o :diabloti: Quote
emilia2280 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 ewelinka_m napisał(a):chyba znam taką osobę.... :-o :diabloti: haaaa. i pewnie to osoba ma juz 20 psów ;ppp ci najlepsi zawsze zapsieni :/ Quote
Vicky62 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Kolejny biedak.:-( Bardzo proszę chodź zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237217-Smutny-samotny-spaniel-pilnie-potrzebny-DT-og%C5%82oszenia-i-wsparcie-finansowe! Quote
mira145 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Borysek nadal jest sobą-kochaną małpeczką:evil_lol:.Ktoś kto zakocha się w Borysku,musi mu dać czas.Dla tego psa w jego krótkim życiu za dużo się wydarzyło złegoi:shake: Musi trafić na kogoś wyjątkowego. Nocą lubi przyjść cichaczem do mojego łóżka i przytulić się.Ja nie mam z nim problemu!No jedynie nie lubi psów ale Misia lubił:lol: i koty też nie koniecznie -jak uciekają to pogoni:diabloti: Quote
cockermanka Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Czyli Borysek musi trafić na TEGO człowieka. Albo TEGO człowieka zobaczył w Tobie... :) Quote
emilia2280 Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 dzis Ela wizytuje potencjalny Boryskowy domek. Bardzo mádra mama z córeczká kilka lat, o ile dobrze pamiétam. Jak kot podrapal, to mama powiedziala ze nie wolno lapac spiácego kotka- podoba mi sié :) Majá spanielké i kota, chcá naszego Boryska. Ela wróci to zobaczymy czy to ten dom :) Quote
emilia2280 Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 dom idealny ale... tesciowa sekutnica :OOO wrzeszczala z okna jeszcze za mojá Elá :OOOO Quote
Recommended Posts