emilia2280 Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Cudny misiaczek. MAmy kolejne pytania o Borynia, zobaczymy co z tego wyjdzie :) Quote
mira145 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Borysek jest bardzo mądrym pieskiem.Rozstanie z nim będzie bardzo trudne:-( ,ale czas aby poszedł do prawdziwego domku. Quote
emilia2280 Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Dzis Elunia odwalila (tzn w pozytywnym sensie :smile: dwie wizyty przedadopcyjne i obydwie szczésliwie. Zeby szczéscia bylo malo, Jaaga sprawdzila dom dla dwóch kolejnych (Luna i Maks), które pojadá razem do 1 domu :smile: Huraaaaaaaaaa! Zostal nam teraz Borysek nastépny do wydania, reszta juz chyba zostanie na zawsze hahaaaaaaaa! Quote
mira145 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 emilia2280 napisał(a):Dzis Elunia odwalila (tzn w pozytywnym sensie :smile: dwie wizyty przedadopcyjne i obydwie szczésliwie. Zeby szczéscia bylo malo, Jaaga sprawdzila dom dla dwóch kolejnych (Luna i Maks), które pojadá razem do 1 domu :smile: Huraaaaaaaaaa! Zostal nam teraz Borysek nastépny do wydania, reszta juz chyba zostanie na zawsze hahaaaaaaaa! Tylko NIE NA ZAWSZEEEE!!!!:OOO Quote
mira145 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 A Borysek znajdzie swój domek bo jest prze kochany.Jego ulubioną zabawą jest puszczanie piłki ze schodów a ostatnio był to ziemniak:lol:.Zabiera nam różne rzeczy a potem chodzimy i szukamy a ten łotr patrzy niewinnymi oczami,że to niby nie on.Potrafi już sam wejść do mnie na łóżko i prosi o przytulenie po czym wraca na swoją podusie.Swoimi smutnymi oczami:roll: powala mnie na kolana - tak zdobył moje serce:loveu:. Quote
emilia2280 Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 cudowny jest chuupaczek, na pewno znajdzie amatora, bo on mily, nawet nie kwasne jabluszko :) Quote
emilia2280 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Ale numer! Boryska wypatrzyla rodzina, która 3 miesiáce temu stacila identycznego czarnuszka. Jest podejrzenie ze to on, choc dowiemy sie dopiero przy spotkaniu z psiakiem :) Powiedzieli ze jak to nie ich psiaczek (zagubiony w okolicach Brzegu Dolnego), to i tak chcá naszego Boryska! Mireczka juz wyplakuje oczy na mysl o rozstaniu ze swojá czarná mauupeczká :) Quote
elinaa Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 emilia2280 napisał(a):Ale numer! Boryska wypatrzyla rodzina, która 3 miesiáce temu stacila identycznego czarnuszka. Jest podejrzenie ze to on, choc dowiemy sie dopiero przy spotkaniu z psiakiem :) Powiedzieli ze jak to nie ich psiaczek (zagubiony w okolicach Brzegu Dolnego), to i tak chcá naszego Boryska! Mireczka juz wyplakuje oczy na mysl o rozstaniu ze swojá czarná mauupeczká :) Chyba to był inny piesek.Borysek został znaleziony w Łomży.To bardzo daleko. Quote
Asia & Ginger Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) elinaa napisał(a):Chyba to był inny piesek.Borysek został znaleziony w Łomży.To bardzo daleko. Rzeczywiście, to kawał drogi, Brzeg Dolny jest w okolicach Wrocławia, ok. 45 km ode mnie. Emilia czy Ci ludzie mówili coś czy szukali swojego psiaka? Jak? Gdzie? Jak im zaginął? Różne rzeczy się dzieją i czasami psiaki odnajdują się setki kilometrów od miejsca zaginięcia albo nawet po kilku latach. Zawsze warto mieć nadzieję i szukać. Edited October 24, 2012 by Asia & Ginger Quote
emilia2280 Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Nie znam szczególów, moja Ela wie wiécej, to na pewno napisze potem. Quote
elinaa Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Ciekawa jestem tej historii.Gdyby Borysek był ich psem to już by się nie martwili o swoją zgubę. Quote
Asia & Ginger Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 emilia2280 napisał(a):Nie znam szczególów, moja Ela wie wiécej, to na pewno napisze potem. To czekamy na Elę. :p Quote
mira145 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Spaniele ze zdjęć są baaardzo podobne do siebie.Myślę.że jeśli Borysek jest ich pieskiem to pozna swoją panią!Teraz szczeka na wszystkich obcych i chowa się za moimi plecami,więc kiedy zobaczy bliskich powinien zareagować inaczej.Fajnie by było gdyby trafił do swojego domu:multi: Quote
ewelinka_m Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='mira145']Spaniele ze zdjęć są baaardzo podobne do siebie.Myślę.że jeśli Borysek jest ich pieskiem to pozna swoją panią!Teraz szczeka na wszystkich obcych i chowa się za moimi plecami,więc kiedy zobaczy bliskich powinien zareagować inaczej.Fajnie by było gdyby trafił do swojego domu:multi: a chcesz oddać? :roll::diabloti: Quote
emilia2280 Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Panstwo cos nie piszá :O W szoku sá albo jak?? :O Quote
Kama202 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Emilko, co masz na mysli???? Czyzby Borynio trafił na swoich dawnych ludzi??? Quote
emilia2280 Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 no ponoc rozpoznali w nim swojego zaginionego pieska, ale cos nie spieszá sié zeby to sprawdzic :OOO ja jechalabym pewnie tej samej nocy ;pp jak juz dojadá to poznamy prawdé tylko wg reakcji psa na naich, bo on do obcych jest wstydzioch i szczekacz zza Mireczki :) Quote
Kama202 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [QUOTE=emilia2280;:OOO ja jechalabym pewnie tej samej nocy ; oj, to prawda...ja bym usnąć nie mogła. Quote
emilia2280 Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 Pani dopiero na dzisiejszy mail mojej Wice, Elik podala swój telefon. Jutro Ela zadzwoni, czy oni sié rozmyslili czy o co chodzi :OOO Przestalam Boryska oglaszac skoro niby ma miec dom- stary albo nowy, bo chciéli go wziác tak czy siak i wydawali sie ze warunki naprawde b.dobre, ale juz nic nie rozumiem. Quote
emilia2280 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 erm, telefon milczy :OOO Ela planuje jutro spytac czy tak téskniá za swoim zagubionym byc moze psem... Quote
emilia2280 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 To jednak nie jest rodzina, która utracila swojego pieska. W soboté majáwizyté Eluniu :) kciuki za dobry dom dla Boryska. Najnowsze fotki ksiéciunia z kosciá w albumiku: https://picasaweb.google.com/117537880231945609760/BorysekZLomzy?authkey=Gv1sRgCPbX4YvckfvB6AE# Quote
mira145 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 HA! No to będę pierwsza,która napisze: BORYSEK JUŻ W NOWYM KOCHANYM DOMKU!:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:!!! a ja...no cóż popłaczę:-( i przeleję miłość następnemu biedakowi:loveu:! Quote
Recommended Posts