am86 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='beataczl']dobranoc i dzien dobry zarazem Misiaczku ;) jak spal w nocy? Spał całkiem nieźle. Budził się już mniej niż ostatnio. Jadę teraz do mięsnego obkupić się w mięso dla Misia... Jestem ciekawa czy gotowane raczy zjeść czy lubuje się tylko w smażonym haha :cool3: A tu zdjęcie z kimania: Quote
Aimez_moi Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='jovi']Rety, jaki relaks, aż mu język wypadł :)[/QUOTE] Oj tam.....On tylko przygotowuje sie do jedzenia....;) Az lzy sie kreca ze szczescia jak teraz Mu dobrze....:):) Quote
kolejna kobietka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 mieciutko i cieplutko, cudnie! :loveu: Quote
Ingrid44 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 On jest przeslodki z tym wysuniety jezorkiem . Bez jezorka tez :) :) :) Quote
am86 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Ingrid44']On jest przeslodki z tym wysuniety jezorkiem . Bez jezorka tez :) :) :)[/QUOTE] To prawda. Piękny pies z niego! Misiu je tylko tego kurczaka... Skórę odrzuca... Jak już to lubi smażoną :D To zupełnie tak jak ja... Też gotowanej skóry bym nie ruszyła haha :lol: Quote
kolejna kobietka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 hihihi w koncu dziadziunio je to co lubi :) w schronie musial to co bylo :sad: Quote
beataczl Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='am86']To prawda. Piękny pies z niego! Misiu je tylko tego kurczaka... Skórę odrzuca... Jak już to lubi smażoną :D To zupełnie tak jak ja... Też gotowanej skóry bym nie ruszyła haha :lol:[/QUOTE] trafil swoj na swego ;):multi: Quote
Kryzia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Widzę, że Misiu już łóżkiem nie gardzi :) a sam na nie wskakuje, czy trzeba mu w tym pomóc ? Quote
am86 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Kryzia']Widzę, że Misiu już łóżkiem nie gardzi :) a sam na nie wskakuje, czy trzeba mu w tym pomóc ?[/QUOTE] Trzeba mu pomóc. Ma za dużą wagę. Mi się wydaje, że Misiu jest mniej stary niż wygląda... Ma zdarte zęby, ale je ma... Zupełnie jakby przez większość życia jadł jedynie kości :/ Moja Mycha mając 14 lat miała 100 razy mniej zdarte zęby... Wkurza mnie to, bo szkoda tych jego ząbków. :/ Misiu coraz bardziej kocha łóżko i już zauważył, że poducha pod główką to też fajna sprawa. :loveu: Quote
Aimez_moi Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Jeszcze kilka dni i Misiu bedzie calkiem "domowy". Ulubiona smazona skorka .....zupelnia jak Pancia! Quote
Ingrid44 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Ja tu milo zagladac i czytac takie wiesci :) Quote
am86 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Ingrid44 napisał(a):Ja tu milo zagladac i czytac takie wiesci :) Misiu już je coraz więcej. Nareszcie je psie kąski jak dentasticks itd. Cały czas jest zadowolony i mam wrażenie, że nie jest aż tak stary :jumpie: Quote
kolejna kobietka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 wspaniale wiesci! :loveu: moze na poczatku stresik go ograniczal, teraz czuje sie bezpieczniej, pewniej, jest po prostu szczesliwy, to i zdrowko i apetyt dopisuje :) Quote
am86 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 kolejna kobietka napisał(a):wspaniale wiesci! :loveu: moze na poczatku stresik go ograniczal, teraz czuje sie bezpieczniej, pewniej, jest po prostu szczesliwy, to i zdrowko i apetyt dopisuje :) Na dzień dzisiejszy zaczął już wszystko jeść bez krępacji. :) Dziś Misiu zjadł dużo szyneczki i nawet o salami prosił XD Prawdziwy smakosz. Spróbował już nawet czekolady dla psów, ale tylko troszkę. Jednak woli mięsko. Quote
Ingrid44 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Misiu juz wie ze to jego domek wiec sie "rozkreca ":) :) :) Moze on faktycznie wcale nie jest stary , tylko tak wygladal w Schronisku. Jak sie psiaka wykapie, wyczesze albo nawet obetnie to calkiem innaczej zaczyna wygladac a juz nie wspomne o szczesciu jakie ma w oczach i na pysiu wypisane. Quote
kolejna kobietka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 ale on ma dobrze!!! takich domkow to ze swieca szukac, az sie serce raduje!!! :loveu: Quote
Aimez_moi Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Misio jest szczesliwy i nz kazdym dniem coraz pewniejszy swojego miejsca......:):) Salami.....:) faktycznie smakosz! Quote
am86 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Misiu ma padaczkę. Dziś dostał ataku. Strasznie się wystraszyłam, bo myślałam, że umiera... Rano był szczęśliwy, sam wychodził na ogród się bawić, jadł sobie smakowicie aż tu nagle padł na ziemię i sama piana... Boje się o jego zdrowie. To by było bardzo niesprawiedliwe gdyby teraz musiał odejść... :bigcry: Quote
beataczl Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 oj :-(.. nie mysl tak, z padaczka tez pieski zyja, .. czy to jest diagnoza od weta-bylas juz? Quote
kolejna kobietka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 o matko!!! :crazyeye: :bigcry:dolaczam sie do pytania beataczl... Quote
Kryzia Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Czekamy na wiadomości, mój pies też ma padaczkę. Quote
am86 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 beataczl napisał(a):oj :-(.. nie mysl tak, z padaczka tez pieski zyja, .. czy to jest diagnoza od weta-bylas juz? Nie, ale pojadę. Mam kawałek z tym, że od razu pojadę obciąć obu pieskom pazurki itd. Po tym Misiu chwilkę się chwiał a potem już normalnie chodził. Kazał mi wypuścić się na ogródek, zrobił siusiu, wrócił ze mną do domu, zjadł całą michę mięsa drobiowego i bawił się... Robił to swoje słynne kululu... Wydaje mi się, że to może być tylko padaczka, bo przecież po wylewie czy zawale nie wróciłby tak szybko do zupełnej normalności i wilczego apetytu... Zobaczymy. Zdenerwowałam się gdy padł na ziemię, bo pomyślałam, że to taka straszna niesprawiedliwość żeby umarł teraz gdy jest tak bardzo szczęśliwy i rozpieszczany... Quote
kolejna kobietka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 to moze rzeczywiscie padaczka :-(:-(:-( zobaczymy co wet powie... Quote
Ingrid44 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Jest na Dogo kilka pieskow z padaczka, wiem ze lekarstwa pomagaja i czasami padaczka calkiem ustepuje. Trzeba zdiagnozowac koniecznie. Przykre :( Quote
Recommended Posts