Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beataczl']dobranoc i dzien dobry zarazem Misiaczku ;) jak spal w nocy?
Spał całkiem nieźle. Budził się już mniej niż ostatnio. Jadę teraz do mięsnego obkupić się w mięso dla Misia... Jestem ciekawa czy gotowane raczy zjeść czy lubuje się tylko w smażonym haha :cool3: A tu zdjęcie z kimania:

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jovi']Rety, jaki relaks, aż mu język wypadł :)[/QUOTE]

Oj tam.....On tylko przygotowuje sie do jedzenia....;)
Az lzy sie kreca ze szczescia jak teraz Mu dobrze....:):)

Posted

[quote name='Ingrid44']On jest przeslodki z tym wysuniety jezorkiem . Bez jezorka tez :) :) :)[/QUOTE]
To prawda. Piękny pies z niego!

Misiu je tylko tego kurczaka... Skórę odrzuca... Jak już to lubi smażoną :D To zupełnie tak jak ja... Też gotowanej skóry bym nie ruszyła haha :lol:

Posted

[quote name='am86']To prawda. Piękny pies z niego!

Misiu je tylko tego kurczaka... Skórę odrzuca... Jak już to lubi smażoną :D To zupełnie tak jak ja... Też gotowanej skóry bym nie ruszyła haha :lol:[/QUOTE]
trafil swoj na swego ;):multi:

Posted

[quote name='Kryzia']Widzę, że Misiu już łóżkiem nie gardzi :) a sam na nie wskakuje, czy trzeba mu w tym pomóc ?[/QUOTE]
Trzeba mu pomóc. Ma za dużą wagę.
Mi się wydaje, że Misiu jest mniej stary niż wygląda... Ma zdarte zęby, ale je ma... Zupełnie jakby przez większość życia jadł jedynie kości :/ Moja Mycha mając 14 lat miała 100 razy mniej zdarte zęby... Wkurza mnie to, bo szkoda tych jego ząbków. :/
Misiu coraz bardziej kocha łóżko i już zauważył, że poducha pod główką to też fajna sprawa. :loveu:

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Ja tu milo zagladac i czytac takie wiesci :)

Misiu już je coraz więcej. Nareszcie je psie kąski jak dentasticks itd.
Cały czas jest zadowolony i mam wrażenie, że nie jest aż tak stary :jumpie:

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
wspaniale wiesci! :loveu:
moze na poczatku stresik go ograniczal, teraz czuje sie bezpieczniej, pewniej, jest po prostu szczesliwy, to i zdrowko i apetyt dopisuje :)

Na dzień dzisiejszy zaczął już wszystko jeść bez krępacji. :) Dziś Misiu zjadł dużo szyneczki i nawet o salami prosił XD Prawdziwy smakosz. Spróbował już nawet czekolady dla psów, ale tylko troszkę. Jednak woli mięsko.

Posted

Misiu juz wie ze to jego domek wiec sie "rozkreca ":) :) :)

Moze on faktycznie wcale nie jest stary , tylko tak wygladal w Schronisku. Jak sie psiaka wykapie, wyczesze albo nawet obetnie to calkiem innaczej zaczyna wygladac a juz nie wspomne o szczesciu jakie ma w oczach i na pysiu wypisane.

Posted

Misiu ma padaczkę. Dziś dostał ataku. Strasznie się wystraszyłam, bo myślałam, że umiera... Rano był szczęśliwy, sam wychodził na ogród się bawić, jadł sobie smakowicie aż tu nagle padł na ziemię i sama piana... Boje się o jego zdrowie. To by było bardzo niesprawiedliwe gdyby teraz musiał odejść... :bigcry:

Posted

beataczl napisał(a):
oj :-(.. nie mysl tak, z padaczka tez pieski zyja, .. czy to jest diagnoza od weta-bylas juz?

Nie, ale pojadę. Mam kawałek z tym, że od razu pojadę obciąć obu pieskom pazurki itd.
Po tym Misiu chwilkę się chwiał a potem już normalnie chodził. Kazał mi wypuścić się na ogródek, zrobił siusiu, wrócił ze mną do domu, zjadł całą michę mięsa drobiowego i bawił się... Robił to swoje słynne kululu... Wydaje mi się, że to może być tylko padaczka, bo przecież po wylewie czy zawale nie wróciłby tak szybko do zupełnej normalności i wilczego apetytu... Zobaczymy. Zdenerwowałam się gdy padł na ziemię, bo pomyślałam, że to taka straszna niesprawiedliwość żeby umarł teraz gdy jest tak bardzo szczęśliwy i rozpieszczany...