kolejna kobietka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 kochany słodziaczek, ale mu się trafił domek! :loveu: no fakt, pulpasiątko z niego jest :lol: na pierwszym zdjęciu jak patrzy kochany, biedulek chodzi tak krok w krok bo się boi, żebyście mu nie "zniknęli", eh to jest uraz piesków porzuconych, przejdzie mu jak się zadomowi i zobaczy, że do niego wracacie! :) Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Witamy serdecznie domek....:):) Moze faktycznie ma problemy z zabkami......trzeba chyba Mu zajrzec w paszcze...... Quote
am86 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Aimez_moi']Witamy serdecznie domek....:):) Moze faktycznie ma problemy z zabkami......trzeba chyba Mu zajrzec w paszcze......[/QUOTE] Wet niedługo zajrzy. Pojedziemy mu obciąć -pazurki itd. Sika nam w domu, ale podejrzewam, że on może mieć problem z pęcherzem. W dzień mamy go na oku, ale w nocy może będzie spał w pokoju gdzie mamy płytki, bo w reszcie domu są panele i przez noc jak siki leżą to niedobrze. No oby sobie pożył jak najdłużej. Ma bardzo dobre serduszko Nasz Misiu. Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 A moze na razie warto by kupic podklady na to Jego sikanie? Quote
am86 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='Aimez_moi']A moze na razie warto by kupic podklady na to Jego sikanie?[/QUOTE] Wszystkiego się dowiem u weterynarza i obkupię się u niego. Martwi mnie, że Misiu prawie nic nie je! Wczoraj zjadł ode mnie z ręki trochę suchej karmy i trochę mokrej karmy... Dziś nie chciał nawet szynki. Pije sobie tylko. O to też zapytam weta... Boi się nawet czyszczenia łapek, ale ma zero agresji... Ciągle się kula prosząc o głaskanie, dalej za nami chodzi i ma jedną wielką pasję... Telewizor :)) Bardzo reaguje na muzykę. Quote
jovi Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Daj koniecznie znać co powie wet ! A psiak cudowny , Wy też , że daliście mu dom i nie tylko jemu ! Quote
Ingrid44 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Misiu jest bardzo pocieszny. Mozna sprobowac z karma w puszkach dla starszych psow. Wiem ze pieski bardzo to lubia. Jest miekka i nie trzeba gryzc. Byc moze ze go zabki bola i dlatego nie chce jesc albo jest jeszcze w szoku ze jest w nowyn miejscu. Widac jaki Misiu jest teraz szczesliwy :) :) :) Quote
toyota Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 To chyba stres, on nie wygląda na takiego, który ma problem z jedzeniem ;). Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Albo wszystko naraz....i zabki i stres...... to dla staruszka duuuuza zmiana.... Quote
beataczl Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 tak sie swoim domkiem cieszy,ze nie spuszcza z Panstwa oka i nie ma czasu na jedzenie ;) piesek jest bardzo pocieszny bardzo :loveu: taki przytulak faktycznie :smile: Quote
am86 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='beataczl']tak sie swoim domkiem cieszy,ze nie spuszcza z Panstwa oka i nie ma czasu na jedzenie ;) piesek jest bardzo pocieszny bardzo :loveu: taki przytulak faktycznie :smile:[/QUOTE] Zjadł trochę kotleta pokrojonego na bardzo drobno, ale żeby jakoś bardzo się interesował jedzeniem to nie powiem... Zobaczymy o co chodzi. Weterynarz pewnie ma karmę dla niego. Wiadomo co jadał w schronisku? Quote
kolejna kobietka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 moze toyota bedzie wiedziala co, ale pewnie najgorszy shit :sad: Quote
toyota Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Psy dostają suchą karmę zmieszaną z mokrą. Ta sucha jest jakiejś nieznanej firmy niedostępnej na rynku. Mokra jest zamawiana bezpośrednio z ubojni. Quote
am86 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='toyota']Psy dostają suchą karmę zmieszaną z mokrą. Ta sucha jest jakiejś nieznanej firmy niedostępnej na rynku. Mokra jest zamawiana bezpośrednio z ubojni.[/QUOTE] Już wszystkiego próbowałam i je bardzo malutko... Ale ma mokry nosek, macha ogonkiem i cały czas się cieszy. W nocy wzięłam go do łóżka i z początku się go bał, ale potem zasnął i pierwszy raz usłyszałam jak szczeka, bo miał jakiś sen i szczekał przez sen :D Poza tym jednym razem Misiu nigdy nie szczekał. Dużo sobie chodzi jakby ćwiczył kondycję ;) Quote
Ingrid44 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Wreszcie jest na wolnosci to i swiata ciekawy :) Niech sobie podrepta , moze troche wagi zrzuci bo pewnie mu ciezko chodzic. :) :) :) Quote
am86 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Ingrid44']Wreszcie jest na wolnosci to i swiata ciekawy :) Niech sobie podrepta , moze troche wagi zrzuci bo pewnie mu ciezko chodzic. :) :) :)[/QUOTE] Bardzo ciekawy! Muszę przyznać, że nawet biega i szybko chodzi po schodach! :crazyeye: Misiu lubi kurczaka... Dlatego wczoraj jadł kotleta trochę... Dziś mieliśmy kurczaka smażonego i zjadł trochę mięsa i pogryzł nawet kości. Widać, że jest do tego przyzwyczajony. To mu będę kupować kurczaka tylko chciałabym mu dietę urozmaicić a on chce tylko jednego. Hmm.. Quote
Ingrid44 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='am86']Bardzo ciekawy! Muszę przyznać, że nawet biega i szybko chodzi po schodach! :crazyeye: Misiu lubi kurczaka... Dlatego wczoraj jadł kotleta trochę... Dziś mieliśmy kurczaka smażonego i zjadł trochę mięsa i pogryzł nawet kości. Widać, że jest do tego przyzwyczajony. To mu będę kupować kurczaka tylko chciałabym mu dietę urozmaicić a on chce tylko jednego. Hmm..[/QUOTE] Wie co dobre i dietetyczne :) :) :) Quote
Aimez_moi Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Pewnie.....:) ale kostek to chyba bym Mu nie dawala..... Quote
am86 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Aimez_moi']Pewnie.....:) ale kostek to chyba bym Mu nie dawala.....[/QUOTE] Ale on wyjadł całe mięso a potem jeszcze chciał chrząstki z kostek :D Całych kości jak młody piesek nie je. Ogólnie jestem pod wrażeniem jego kondycji i tego jak biega cały dzień. Quote
kolejna kobietka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 ale mu sie trafil cudny domek! :loveu: wspaniali ludzie, takie rarytaski do jedzonka, no i ogrod do biegania, zyc nie umierac!!! :loveu: Quote
am86 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='kolejna kobietka']ale mu sie trafil cudny domek! :loveu: wspaniali ludzie, takie rarytaski do jedzonka, no i ogrod do biegania, zyc nie umierac!!! :loveu:[/QUOTE] No kurczaka to wcina od razu a ja się tak martwiłam. Podejrzewam, że jak smażonego lubi to gotowanego też zje to mu jutro ugotuje. Z rana pójdę do sklepu. Wydaje mi się, że Miś nigdy nie był trzymany w domu... Czasami gdzieś tam siusiu zrobi, ale poza tym jest grzeczniutki. Nie śpi za dobrze. 15 minut śpi, budzi się, rozgląda... I znowu śpi 15 minut i tak w kółko. Jest jeszcze podekscytowany. Quote
Ingrid44 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Dziekujemy za foteczki. Misiu jest taki szczesliwy i dlatego spac nie moze :) :) :) Jeszcze pewnie nie moze uwierzyc ze nie jest juz w Schronisku. Quote
beataczl Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 dobranoc i dzien dobry zarazem Misiaczku ;) jak spal w nocy? Quote
Recommended Posts