Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='toyota']Chyba tak.

Mogilno jest koło Inowrocławia.[/QUOTE]

Pamietam kilka cioteczek z tamego rejonu jakby byl ktos porzebny do wizyty PA . Kilka pieskow z Dogo znalazlo w okolicy domki wiec poznalismy sie w taki sposob.

Posted

[quote name='toyota']Potrzebna osoba do wizyty PA w ok. Mogilna. Przecież nie zawiozę Dziadka do domu, z którym jedynie koresponduję mailowo. Podałam nr telefonu, alena razie nikt nie zadzwonił.[/QUOTE]

a wiec umiescilam na fb prosbe o pomoc w wizycie PA w okolicach Mogilna...

Posted (edited)

[quote name='Ingrid44']Pamietam kilka cioteczek z tamego rejonu jakby byl ktos porzebny do wizyty PA . Kilka pieskow z Dogo znalazlo w okolicy domki wiec poznalismy sie w taki sposob.[/QUOTE]

tak, potrzebujemy kogos do PA, bardzo prosimy o pomoc

Edited by kolejna kobietka
Posted

[quote name='kolejna kobietka']tak, potrzebujemy kogos do PA, bardzo prosimy o pomoc[/QUOTE]

Napiszcie do : elinka albo furciaszek. One napewno beda cos wiedziec . Musze przypomniec sobie wiecej, napisze jak tylko je zlokalizuje.

Posted

Jeśli chodzi o elinkę to jest super, ale ona nie jest zmotoryzowana i mieszka w Inowrocławiu, więc wątpię by dała radę.

Rozmawiałam już z chętnym domem i odniosłam bardzo fajne wrażenie. Miałby Dziadzio szczęście.

Posted (edited)

toyota dzwonilas do tej osoby, do ktorej podalam namiary na pw w sprawie wizyty PA?

mam kolejna osobe, zacytuje prosto z fb:
"jest osoba na wizytę...jeżdzi służbowo do mogilna co czwartek, z tym, ze najblizszy nie na 100% ale jesli nie to nastepny na pewno...jest od husiorow...tak wiec czekam na odp. bo musze odpisać"

tylko szkoda, zeby dziadeczek tak dlugo czekal :sad:

ps. elinka odpada

Posted (edited)

jak bedzie potrzebny ktos inny, to kolejna (trzecia) osoba na fb oferuje pomoc - ma kogos w Mogilnie- a osoba oferujaca pomoc jest zwierzolubem, o potencjalnej wizytatorce na razie nic nie wiem, jak bedzie potrzebna to poprosze o kontakt...

Posted

Panstwo, do ktorych ma dziadeczek jechac czekaja na informacje, skopiuje prosto z fb:
My czekamy w sumie na info. Pies ponoć ma być wykastrowany. Załatwienie transportu to już mniejszy problem. Nie wiemy też czy mamy czekać na sprawdzenie czy nie.