Ingrid44 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 CUdne zdjecia. Na ostatnim Misiaczek wyraznie czeka na swoj prezent :) :) :) Quote
Kryzia Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Dobrze, że Misio do Was trafił. W schronisku był bez szans. Moja psina pomimo leków, ma kilka ataków w miesiącu i to dość silnych. Niestety lekarstwa niszczą wątrobę, ale nie ma innego wyjścia, bez nich się nie da egzystować. Quote
Aimez_moi Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 KOchaniutki pilnuje chyba prezentow.....;):) Dobrze, ze ma WAS! Quote
am86 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Aimez_moi napisał(a):KOchaniutki pilnuje chyba prezentow.....;):) Dobrze, ze ma WAS! MISIU JUŻ PrAWIE OD MIESIĄCA NIE MA ANI JEDNEGO ATAKU I JUŻ PRAWIE NIGDY NIE PŁACZE PRZEZ SEN! Zrobił się z niego kozak a ta przeklęta trauma jest już prawie za nim :) Często gęsto nie chce słuchać, zna swoją wartość i już się nie przesuwa w strachu, że ktoś go kopnie... Teraz trzeba go przekroczyć bo się nie ruszy. A niech będzie rozpieszczony ten nasz puchacz :loveu: Quote
Ingrid44 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Pieknie Dziekujemy za wiesci o Misiu Puchatym :) :) :) Bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze u was :) Quote
kolejna kobietka Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 ja rowniez!!! :) Misiu Puchaty kochany nasz, ale ci sie cudowni ludkowie trafili!!! :loveu: Quote
Aimez_moi Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Niech badzie rozpieszczony.....:):):) Quote
toyota Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Starsze wątki mi poznikały z subskrypcji po dogo rewolucji :(. Quote
Recommended Posts