Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, byłam, widziałam, wrażenia naprawdę świetne, ludzie fantastyczni ! Życzyłabym sobie takich dla moich szczeniaków ! Cieszę się , że na razie choć tyle mogłam pomóc .

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziadek jedzie dzisiaj. Zawiezie go jovi, a koszt transportu 80 zł pokryje DS.

Jovi :loveu::loveu::loveu:

Kolejna kobietko skąd tyś wytrzasnęła tego anioła ???Dziękuję :loveu: !

Posted

Oj, cała się zaczerwieniłam :)
A Dziadzio REWELACYJNY ! Wesolutki, cały czas jak się tylko do niego coś powie ogonek chodzi i ta roześmiana buźka ! Podróż bez sensacji, totalny spokój. Trafił świetnie , w domku przyjęto go wspaniale, ale na spokojnie, tak jak powinno . Będzie miał świetnie!

Posted

cytuje z fb:
[h=5]MISIU JEST W DOMU! Dużo pije, dużo siusia i wszystko zwiedza. Teraz jest na ogródku z naszym drugim pieskiem i widać, że się lubią. Mamy parę zdjęć z domu i ogródka, ale ciężko go fotografować gdyż jest ciągle w ruchu... Koty go wcale nie interesują i jest w nim zero agresji.[/h]

Posted

[h=5]Dziadzio na razie woli leżeć na panelach... Boi się wskakiwać na łóżko więc zaraz mu skombinujemy jakieś posłanie. Boi się też trochę noszenia więc nie będziemy go stresować. Na razie będzie spał na posłaniu. Musi wyrobić sobie kondycję, bo widać, że ma kiepską. Dużo dyszy, ma nadwagę, ale przecież nie miał wybiegu więc jak miał trzymać linię... Dużo biega po ogródku i się mu to podoba. Widać, że próbuje pracować nad swoją sylwetką ;) Tylko raz zrobił siusiu w domu, ale to tam znaczenie terenu :))[/h]

Posted

cytuje:
[h=5]Oto jak Misiu Nas lubi :D Na początku cieszył się, ale nie patrzył Nam w oczy... Teraz chodzi za Nami krok w krok, macha ogonkiem i lubi jak się go głaszcze. Jest szczęśliwy![/h]
[video=facebook;430448697013200]https://www.facebook.com/photo.php?v=430448697013200[/video]

Posted

Witam!

Misiu dobrze się czuje. Lubi biegać po ogródku i chodzi dużo po domu. Najbardziej to chodzi za nami... Domaga się głaskania:) Chyba nie ma prawie ząbków. Na razie patrzy na jedzenie, ale go nie rusza... Nie wiem o co chodzi. Jadł tylko z moich rąk drobną karmę dla juniorów i karmy trochę też z rąk i to jak ją zmieliłam. Dużo pije. Możliwe, że robi dietę ? W sumie powinien zrzucić parę kg... :D Boi się schodzić po schodach jakby ich nie znał, ale daje radę jakoś. Nie wskakuje na tapczan. A to fotki z dziś jak za mną chodził :D