Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, jutro dotrze do mnie vollmers , ciekawe jak moim suniom posmakuje i jakie będą efekty. Od piątku są na acanie , którą kupiłam na przetrzymanie . Znowu się na nią pokusiłam bo w moim sklepiku miałam do wyboru RC, brit ( z ryba się nam nie sprawdził) bosch no i acanę . Efekty po acanie jak kiedyś , dużo dużych śmierdzących kup.

Posted

Średnio to dla alergików, skoro na jednym z pierwszych miejsc jest tłuszcz drobiowy... Daj znać, czy skład w opisie jest taki sam, jak skład na opakowaniu w oryginalnym języku.

Posted

Dzięki za radę , szkoda , że nie można z pulpitu. Co do karmy psy ją jedzą , nie powiem , żeby się któraś na nią rzuciła . Przynajmniej kupy wróciły do normy , nie śmierdzą są zwarte i małe . Po zielonej acanie tragedia jakaś. Kiedyś testowałam inne acany w nich pacyfikę i było to samo.

• 1 month later...
Posted

Witam , więc tak w skrócie :
Karma do bani, fakt sunia się nie drapała , ale to pewnie za sprawą calcium które jest w karmie. Kupy w postaci lodów "soprano" ;) , na opakowaniu brak dawkowania .
To był pierwszy i ostatni raz. Wracam do trainera .

• 1 year later...
Posted

Karme najlepiej kupować od producenta lub przetstawiciela na polske, Ja zamawiam ich karmy na stronie vollmers.pl i zawsze była ulota ze skałądem itp. A o dawkowanie pytałem zawsze pana Tomka z Vollmersa, zawsze dostałęm odpowiedz