natalia.aleksandrov Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Nic dodać, nic ująć... :( Prosimy o rozsyłanie watku, musi nas być dużo! Quote
iwonamaj Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Jestem na zaproszenie...Z finansami krucho, jedynie dołączyłam na FB, zapraszam, rozsyłam i kciuki trzymam... Quote
agucha007 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 mogę jedynie podrzucić i trzymać kciuki... sliczny psiak... Quote
natalia.aleksandrov Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Dziękujemy Wam bardzo... Johnny jest tak fajnym psem, że aż dziwne jest to, że telefonów nie ma, mimo ogłoszeń... :( Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie na sporatowac finansowo, bo lezymy. Johnny je normalną karmę, nie mamy nic hypoalergicznego, a tego potrzebujemy... :( Quote
Rudzia-Bianca Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Jestem na zaproszenie, ale mogę tylko duchowo wesprzeć . Czy psiak u nowych właścicieli został doprowadzony do takiego stanu ? Quote
Figanna Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 hmm moze by mu podac brit premium lamb&rice to hipoalergiczna karma a stosunkowo nie droga. moze ktos z fcb zasponsoruje;> Quote
natalia.aleksandrov Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Taka karma byłaby super! U byłych właściciel pies dostał alergii, podobno był leczony... Tak twierdzi jednak pani... Cóż, no nie wiem ;/ Quote
andzia69 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 jest też josery karma SensiPlus - kaczka i ryż dla psów uczulonych...też można sprobować, no i Brit też dobry, a nie jest mega drogi pies śliczny, młody...ma wątek na molosach? chyba pod opieką Pogotowia jest jeszcze jedna BA tylko w łatki...moze im tam trzeba założyć wątek... ostatnio stwierdziłam, ze przed adopcją trzeba by przystawiać cos do glowy i jak na spowiedzi powinni śpiewać...coraz więcej zwrotów (ostatnio zwrócili nam po miesiacu 2,5 mies. szczeniorkę, bo...AGRESYWNA!) ręce opadają...wariograf może by też trzeba mieć... Quote
natalia.aleksandrov Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Pod opieką Pogotowia jest jeszcze jedna BA, Fiona :) Ale ona jest pod opieką Warszawy, my jesteśmy sekcją Wlkp i nie korzystamy z środków z konta głównego - czekamy na otwarcie subkonta, a na razie zbieramy pieniążki na konto główne ;) A Johnny jest wspaniały i kochany! Quote
malagos Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 mogę tylko zagladać i kibicować psu i Wam, bo sama dziaduję o pieniądze jako bdt.... Quote
natalia.aleksandrov Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Znamy ten ból... Bycie BDT jest ciężką pracą :( Ale bardzo satysfakcjonującą!!! :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Mojemu Bazyliszkowi z alergią dobrze robi Arion ryż i jagnięcina albo ryż i łosoś . Quote
natalia.aleksandrov Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Johnny wciąż nie ma spejalistycznej karmy... Ani pieniążków na weta... :( Quote
Dżdżowniś Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Zaglądam do chłopaka. Foty z info rozesłane(: Może moja mikstura pojedzie, sa chęni to wezmę następnego psiaka z PdZ -u (: Quote
mamaandzi Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Mogę cosik przelać na psiura, ale czy na pewno wystarczy dopisek SWARZEDZ? Żeby było wiadomo, że to dla Johnego :) Quote
natalia.aleksandrov Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Wystarczy "Swarzędz", nie mamy innych psów pod opieką - oprócz Nerona, a na Nerona zbieramy z dopiskiem "Neron". Ale jeśli chcesz być konkretna, napisz "Swarzędz Johnny". "Swarzędz" jest konieczny, bo wskazuje na naszą sekcję, samo "johnny" nie wystarczy. Quote
natalia.aleksandrov Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Oczywiście bardzo dziękujemy za wsparcie! :) Quote
Mazowszanka13 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Zaglądam do przystojniaka. Wspomóc mogę tylko duchem :) Quote
Igiełka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Natalia dzięki za zaproszenie :)- czy dobrze rozumiem psiak jest teraz w BDT ? Quote
natalia.aleksandrov Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Tak, jest u mnie na BDT :) Quote
Recommended Posts