natalia.aleksandrov Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Oj cudny, cudny, kocha dzieci, a przy tym jest świetnym stróżem - każdy dźwięk to dla niego potencjalne zagrożenie dla domu, więc od razu się stroszy i biegnie powarczec pod furtkę :) Quote
fiorsteinbock Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Dziękuje za zaproszenie, ale na chwile obecna nie mam jak wspomoc psiaka :/ Quote
Aimez_moi Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Alez cudenko...... przepiekny piesio.....:) Quote
natalia.aleksandrov Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Johnny MA DOM! Happy end, taki jak lubię :) Quote
phase Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Wow! Bądź szczęśliwy w domku ; oby to był już ten Twój jedyny ! Quote
Aimez_moi Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ale wiadomosc....:):) Duzo milosci i spokoju Kochany.....:):) Quote
fiorsteinbock Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 No to świetna wiadomość! Niech sie wiedzie chlopakowi :) Quote
natalia.aleksandrov Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [FONT=lucida grande]NEWSY:[/FONT] [FONT=lucida grande]Johnny ma alergię pokarmową, wystąpił u niego stan zapalny skóry - musi być leczony i odżywiany karmą hypoalergiczną.[/FONT] [FONT=lucida grande]Dwa dni po diagnozie (czyli dzisiaj, tj. 3.09) dostałam SMSa od nowych właścicieli, że... Kategorycznie oddają psa. Bo niszczy. Bo chciał pogryźć dziecko. I nie, wcale nie dlatego, ze jest chory.[/FONT] [FONT=lucida grande]Cóż...[/FONT] [FONT=lucida grande]Johnny potrzebuje opieki i WASZEGO WSPARCIA! POMÓŻCIE![/FONT] Quote
Figanna Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 poszukajcie sobie informacji o chorobach skory u białych psów. Psy z biala sierscia bardzo czesto maja problemy skorne. hm karma hipo i leki, albo to tylko przejściowe albo stala nietolerancja. Milam podobny przypadek i sie wyleczyl. zycze zdrowia! Quote
Marta666 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Nie no oczywiście,że choroba nie ma nic wspólnego z oddaniem psa....to tylko przypadek :roll: wcześniej nie pisali,że niszczy? Quote
natalia.aleksandrov Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 śmiali się z tego, nie sygnalizowali PROBLEMU... :/ Quote
iwonamaj Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ludzie są beznadziejni i nieodpowiedzialni... Psinku, jeszcze będzie dobry domek, taki na zawsze. Quote
natalia.aleksandrov Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Oby! Dziękujemy za zainteresowanie Johnny'm... On potrzebuje wsparcia :( Quote
Macia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Zapisuję pięknego. Czy chłopak trafi teraz do Was? Quote
natalia.aleksandrov Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Tak, dzisiaj w nocy ma przyjechac z powrotem do mnie :) Quote
Macia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Czyli trzeba będzie pomyśleć o jakiejś odpowiedniej karmie dla chłopaka. Poproś o przeniesienie wątku z tego działu. Quote
zerojeden Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Wiecie co.... powinna być ogólnodostępna lista osób które adoptowały psa po czym go oddały bez udokumentowania przyczyny.......bo to jest jakaś kpina... bo co myśleli że za darmo będą mieli psa do pochwalenia się a jak przyszło do leczenia to już nie jest fajny...k............ no trafia mnie takie postępowanie. Też mi zwrócili Daktyla bo nie spełnił ich oczekiwań :angryy: Pani stwierdziła że on jeszcze za krótko jest po schronisku i się nie nadaje do adopcji....... zostawiam to bez komentarza. Będzie miał jakieś badania na tą alergię? Quote
Macia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Niestety tak już jest. Mi zwrócono po jednym dniu szczeniaka, bo dostał biegunki, a Pani takiego z biegunką nie chce. Ludzie powinni sobie pluszaki kupować, a nie psy brać. Quote
iwonamaj Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ja też jestem za stworzeniem listy osób, które bez bardzo ważnej, udokumentowanej przyczyny zwróciły zaadoptowanego psa... Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Bardzo nam przykro,ale nie jesteśmy w stanie wesprzeć psiaka. EOT E/W Quote
natalia.aleksandrov Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Dla nas liczy się choćby wsparcie duchowe :) Chłopak będzie miał badania w kierunku alergii, na razie wykluczyliśmy nużycę, która była pierwszym podejrzanym. Quote
Recommended Posts