Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

[FONT=lucida grande]NEWSY:[/FONT]
[FONT=lucida grande]Johnny ma alergię pokarmową, wystąpił u niego stan zapalny skóry - musi być leczony i odżywiany karmą hypoalergiczną.[/FONT]
[FONT=lucida grande]Dwa dni po diagnozie (czyli dzisiaj, tj. 3.09) dostałam SMSa od nowych właścicieli, że... Kategorycznie oddają psa. Bo niszczy. Bo chciał pogryźć dziecko. I nie, wcale nie dlatego, ze jest chory.[/FONT]
[FONT=lucida grande]Cóż...[/FONT]
[FONT=lucida grande]Johnny potrzebuje opieki i WASZEGO WSPARCIA! POMÓŻCIE![/FONT]

Posted

poszukajcie sobie informacji o chorobach skory u białych psów. Psy z biala sierscia bardzo czesto maja problemy skorne.

hm karma hipo i leki, albo to tylko przejściowe albo stala nietolerancja. Milam podobny przypadek i sie wyleczyl. zycze zdrowia!

Posted

Wiecie co.... powinna być ogólnodostępna lista osób które adoptowały psa po czym go oddały bez udokumentowania przyczyny.......bo to jest jakaś kpina... bo co myśleli że za darmo będą mieli psa do pochwalenia się a jak przyszło do leczenia to już nie jest fajny...k............ no trafia mnie takie postępowanie.
Też mi zwrócili Daktyla bo nie spełnił ich oczekiwań :angryy: Pani stwierdziła że on jeszcze za krótko jest po schronisku i się nie nadaje do adopcji....... zostawiam to bez komentarza. Będzie miał jakieś badania na tą alergię?

Posted

Niestety tak już jest. Mi zwrócono po jednym dniu szczeniaka, bo dostał biegunki, a Pani takiego z biegunką nie chce. Ludzie powinni sobie pluszaki kupować, a nie psy brać.

Guest Elżbieta481
Posted

Bardzo nam przykro,ale nie jesteśmy w stanie wesprzeć psiaka.
EOT
E/W