toyota Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 To musi być fajny domek- bardzo miłe wieści o Lilce. Quote
kolejna kobietka Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 tez tak mysle :loveu: pani dzisiaj do mnie dzwonila, Lilunia nie chce wychodzic z mieszkania, wiec jest noszona na rekach :eviltong: no i zalatwia sie szybciutko i nie chce nigdzie dalej isc, no niestety na pewno jest to spowodowane strachem przed nowym otoczeniem i pewnie kolejnym porzuceniem egh :sad: do klatki biegnie szybciutko i po schodkach do gory rowniez, w domku czuje sie coraz swobodniej, weszla do drugiego pokoju, apetyt ma, dostaje wypasione jedzonko :) ale najlepsza wiadomosc dotyczy syna, lezy sobie z mala na podlodze! :loveu: martwi sie, ze wloski jej w oczka wchodza i takie tam, ojojoj cudnie! :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 (edited) Kochane, jestem cały czas w kontakcie z Panią Marią, a wczoraj odbyła się wizyta poadopcyjna: cytuję Wiolę: "Lilunia to super dziewczynka. Ma się świetnie, merda ogonkiem na prawo i lewo, widać, że jest szczęśliwa. Pani oszalała na jej punkcie jest mega zadowolona z adopcji. Lila po sterylce ładnie wygląda i pokierowałam wskazówkami co zrobić by nie przytyła. Wizyta przebiegła cudownie :)" a poniżej kilka zdjątek z domku: mój aniołek kochany, ale się cieszę, że ma tak wspaniały domek! :) chociaż tęsknię niemiłosiernie... Edited December 13, 2012 by kolejna kobietka Quote
Cromikowa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Uwielbiam takie szczęśliwe zakończenia ;) Quote
Recommended Posts