ElzaMilicz Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Roztkliwia wszystkich, których spotka, a wielu ich jest. Mała towarzyszy mi w pracy. :loveu: A w domu - kot, kot robi jej w pokoiku łoskot. :evil_lol: Quote
ktiger Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Już niedługo nadejdzie taki dzień kiedy Bella rozkwitnie i będzie trudno rozpoznać w niej psa, który trafił pod opiekę Fundacji Quote
KasiaT Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Oj za zdjęcia kotka robiącego tłukącego Bellunię dałabym się pokroić-niezły z niego musi być gagatek Quote
ktiger Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 ElzaMilicz podała super wieści: Bella na pewno zamieszka u Ma.Cho. Ze sterylizacją czekamy do 9-10 września. Quote
KasiaT Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 ktiger napisał(a):ciekawe co słychać u panienki? Mnie to też bardzo ciekawi Quote
AgaGP Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 ElzaMilicz napisała na forum: Bella w sobotę była sterylizowana. Nocą musiałam podać dodatkowo środek przeciwbólowy. Już wczoraj mała zachowywała się jakby zupełnie nie pamiętała co zaszło dwa dni temu. Jej oczy mówią: "Zniosę wszystko tylko ze mną, ze mną bądź!" Dziś jest trochę niepewna bo nie może znaleźć Brendy, która wczoraj pojechała do domku... Berneńczyki doskonale umieją liczyć i zawsze zauważą, gdy stan osobowy się nie zgadza. Fot na razie nie będzie ponieważ zablokował mi się jakiś port czy "coś". Quote
AgaGP Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 (edited) Dzis nasza Kruszynka pojechała do nowego domku, Elza Milicz napisała: Ale musiał przyjść ten moment... Jeszcze chwila... i zniknęli z pola widzenia. Wiem, że Bella jest w dobrych rękach. A i tak jest mi ciężko... Edited September 16, 2012 by AgaGP Quote
Recommended Posts