grat Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ha! Mam książkę, wczoraj wieczorem zaczęłam czytać. Muszę przyznać, że czyta się ją bardzo dobrze, a poza tym jest ślicznie wydana, na żywo okładka prezentuje się jeszcze lepiej ;) Niedługo podzielę się wrażeniami :lol: Quote
Misja na 4 łapach:) Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 shera9 napisał(a):ja zamierzam przeczytać:d to daj znać, jak już przeczytasz:) bo ciekawa jestem opinii:) Quote
Misja na 4 łapach:) Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 grat napisał(a):Ha! Mam książkę, wczoraj wieczorem zaczęłam czytać. Muszę przyznać, że czyta się ją bardzo dobrze, a poza tym jest ślicznie wydana, na żywo okładka prezentuje się jeszcze lepiej ;) Niedługo podzielę się wrażeniami :lol: wiedziałam, że ci się spodoba:) naprawdę czeka się własnie na takie książki - które nie dość, że zachwycają okładką, to jeszcze po ich otwarciu, człowiek się nie zawiedzie:) jaka okładka, taka zawartość - świetne:) miłej lektury:) Quote
grat Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Przeczytałam! :D Jestem zachwycona, książka do śmiechu, do płaczu, i czyta się bardzo dobrze. Poza tym jak to się mówi książka dla wszystkich od lat 10 do 110:) Polecam! Polecam Polecam! A i oczywiście już podrzuciłam siostrze - niech małolata czyta;) ale myślę, że też będzie zachwycona! Quote
Misja na 4 łapach:) Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 grat napisał(a):Przeczytałam! :D Jestem zachwycona, książka do śmiechu, do płaczu, i czyta się bardzo dobrze. Poza tym jak to się mówi książka dla wszystkich od lat 10 do 110:) Polecam! Polecam Polecam! A i oczywiście już podrzuciłam siostrze - niech małolata czyta;) ale myślę, że też będzie zachwycona! Kurcze, nawet nie wiesz, jak jestem dumna z tego, że to ja poleciłam ci tę książkę i spodobała ci się!:) To znaczy tylko tyle, że to naprawdę dobra książka, że miałam choć trochę racji, zakładając ten wątek:) No i mam nadzieję, że dotarłam przez to do paru osób, bo naprawdę warto poświęcić pare minut na przeczytanie Misji na czterech łapach:) Jeszcze raz polecam! Quote
vaness Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 no aż tak parę minut się nie czyta :) dla mnie ta książka była ca krótka .. z chęcią czytałabym dalej - tak wciąga :) Quote
Misja na 4 łapach:) Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='vaness']no aż tak parę minut się nie czyta :) dla mnie ta książka była ca krótka .. z chęcią czytałabym dalej - tak wciąga :)[/QUOTE] to akurat fakt - wciąga niesamowicie:) ja zawsze mam taki dylemat po dobrych książkach, czy zaczynać czytać kolejną - jedną nogą jestem jeszcze w świecie poprzedniej i nie chcę z niego wyjść po Misji długo do niczego nie sięgałam:) Quote
Recommended Posts