Ania_i_Kropka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Do czwartku Aga była czyimś przyjacielem, czyimś towarzyszem. Była szczęśliwa zadbana, zawsze najedzona i kochana. Niestety jej człowiek stwierdził, że nie jest mu już potrzebna i postanowił się jej pozbyć. Dla niej jej człowiek był wszystkim, kochała go, gotowa była zrobić dla niego wszystko. Dla niego Aga była jedynie przedmiotem, niepotrzebnym śmieciem, który można w każdej chwili wyrzucić. W czwartek przywiązał ją do kontenera w śmietniku i odszedł, nie zważając na jej błagalne wołanie:angryy: . Sunia została znaleziona przez patrol policyjny, który wezwał schronisko. Gdy mój TZ ( pracownik schroniska) dojechał na miejsce zobaczył przerażoną Agusie wciśniętą pod kontener. Sunia cała się trzęsła. Początkowo, gdy próbował ją wyciągnąć, szczerzyła ząbki i warczała, jednak gdy już była bezpieczna zmieniła się nie do poznania, merdała ogonkiem i przytulała się. Aga nie może odnaleźć się w schroniskowej rzeczywistości. Cały dzień leży w rogu klatki i cały czas się trzęsie, nie chce jeść:placz: . Jedynie na spacerach trochę się ożywia. Agusia jest cudowną grzeczną sunieczką. Jest bardzo czysta, nie załatwia się w boksie. Ma ok. 2-3 lat. Do adopcji zostanie oddana dopiero po sterylizacji. A oto kochana, przerażona Agusia Agusia bardzo potrzebuje domku, choć tymczasowego!!! Quote
Tigraa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Biedactwo maleńkie... Tylko człowiek jest zdolny do takiego okrucieństwa:-( Koniecznie trzeba ją wystawić na Allegro,jest piękna i napewno szybko znajdzie nowy dom.Nie zapomnijcie sprawdzic domu przed jej wydaniem-przez kogoś z dogomaniakow. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Ktoś będzie musiał nam pomóc z allegro. Ja niestety mam dwie lewe ręce, jeżeli chodzi o takie rzeczy:oops: . Quote
mycha101 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Podłość ludzka nie zna granic!!:angryy: :angryy: :angryy: Quote
malagos Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Pokazałam ją na Terierach: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3817486#post3817486 Quote
Ania_i_Kropka Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Dziękuje. Im więcej ludzi ją zobaczy tym lepiej Quote
Hala Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 o matko jedyna..ja przez takie fotki zejdę z tego świata! To ostatnie zdjecie jest niesamowite. Te oczka... Kochani! Niech ktoś ja weźmie!! Szukamy domku pilnie dla sunieczki. Quote
Betbet Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ja tam na allegro mam aukzje takie prowizoryczne i wiele nie umiem zrobic ale jak mi podacie co chcecie an tym allegro miec to wystawie najladniej jak potrafie;) Quote
Ania_i_Kropka Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Wydaje mi się, że na allegro można wstawić tekst i zdjęcia z pierwszego postu. Agusia strasznie cierpi w schronisku. Jak ją zobaczyłam pierwszy raz myślałam , że się popłaczę:placz: . Quote
Betbet Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 dobra zarz ją wrzucam na allegro jakiś kontakt do kogoś coś? i gdzie Ona jest w Olsztynie?? To link jak mi podacie dokłądnie gdzie ona jest i kontakt do kogoś to uzupełnię: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=172500544 Quote
Ania_i_Kropka Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Kontak podaj do mnie tel 693633211 i mail aniutekpl@o2.pl i do schroniska tel (0-89) 5268215 lub 5348888 Agusia jest w Olsztynie. Quote
Betbet Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ok jakby ktoś miał jakieś uwagio to pisać od mnie pw. musi sie udac Quote
supergoga Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 To ja ja wstawię na inne portale. Zaraz będzie na: aaaby alegratka kupsprzedaj eurocity 4łapy Fajna jest bardzo. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Supergoga jesteś jak zwykle nie zawodna. Dziękuje bardzo:Rose: . Mam nadzieję, że już niedługo Agusia będzie w nowym domku. Quote
Betbet Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 onformuję, że dwie osoby obserwują na allegro, oczywiście to nic nie znaczy, bo nie wiem czy to nie ktoś z Was;) Quote
Ania_i_Kropka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ludzie często obserwują aukcje psów w potrzebie i niestety zazwyczaj na obserwowaniu się kończy. Trzymamy kciuki, za nowy domek dla Agusi:thumbs: Quote
Ania_i_Kropka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Aga nadal siedzi wtulona kąt klatki. Na spacerach rozgląda się w poszukiwaniu właściciela. Ona tak strasznie cierpi z tesknoty:placz: Quote
Hala Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Nie czytam całego wątku..pomóżcie. Czy ona ma już DT? Quote
Recommended Posts