Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do czwartku Aga była czyimś przyjacielem, czyimś towarzyszem. Była szczęśliwa zadbana, zawsze najedzona i kochana. Niestety jej człowiek stwierdził, że nie jest mu już potrzebna i postanowił się jej pozbyć. Dla niej jej człowiek był wszystkim, kochała go, gotowa była zrobić dla niego wszystko. Dla niego Aga była jedynie przedmiotem, niepotrzebnym śmieciem, który można w każdej chwili wyrzucić. W czwartek przywiązał ją do kontenera w śmietniku i odszedł, nie zważając na jej błagalne wołanie:angryy: . Sunia została znaleziona przez patrol policyjny, który wezwał schronisko. Gdy mój TZ ( pracownik schroniska) dojechał na miejsce zobaczył przerażoną Agusie wciśniętą pod kontener. Sunia cała się trzęsła. Początkowo, gdy próbował ją wyciągnąć, szczerzyła ząbki i warczała, jednak gdy już była bezpieczna zmieniła się nie do poznania, merdała ogonkiem i przytulała się. Aga nie może odnaleźć się w schroniskowej rzeczywistości. Cały dzień leży w rogu klatki i cały czas się trzęsie, nie chce jeść:placz: . Jedynie na spacerach trochę się ożywia. Agusia jest cudowną grzeczną sunieczką. Jest bardzo czysta, nie załatwia się w boksie. Ma ok. 2-3 lat. Do adopcji zostanie oddana dopiero po sterylizacji.

A oto kochana, przerażona Agusia

Agusia bardzo potrzebuje domku, choć tymczasowego!!!

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedactwo maleńkie...
Tylko człowiek jest zdolny do takiego okrucieństwa:-(
Koniecznie trzeba ją wystawić na Allegro,jest piękna i napewno szybko znajdzie nowy dom.Nie zapomnijcie sprawdzic domu przed jej wydaniem-przez kogoś z dogomaniakow.

Posted

o matko jedyna..ja przez takie fotki zejdę z tego świata! To ostatnie zdjecie jest niesamowite. Te oczka... Kochani! Niech ktoś ja weźmie!!
Szukamy domku pilnie dla sunieczki.

Posted

ja tam na allegro mam aukzje takie prowizoryczne i wiele nie umiem zrobic ale jak mi podacie co chcecie an tym allegro miec to wystawie najladniej jak potrafie;)