j8ded Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 W jednej z dolnośląskich wiosek mieszkało sobie pięć szczeniaków w wieku ok. 9 miesięcy w typie owczarkowym. Mieszkało to w sumie za dużo powiedziane, można by to raczej nazawać wegetacją. Psy, które na świat wcale się nie pchały, żyły od urodzenia przywiązane do czegoś tam - do płotu, kawałka blachy, itd. Dwa pieski znalazły już swoich Właścicieli, na adopcję wciąż czekają trzy suczki i jeden chłopak. 1. Suczka w typie wilka: bardzo przyjazny charakter, spragniona kontaktu z człowiekiem, ale jak na psa, który do tej pory "właściciela" nie miał wymagać będzie pracy i pokazania jej jak żyć i jak się zachowywać w różnych sytuacjach. Jest mieszanką husky, więc dosyć niezależna. Lubi polować na wszystko, co się rusza. 2. Suczka rudawa: podobnie jak jej siostra bardzo mądra i najszybciej się uczy. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. 3. Suczka żywiołowa: bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem, bardzo uległa, ale i najbardziej wystraszona, wymagać będzie pracy w zakresie socjalizacji. 4. Chłopak: duży, pewny sobie, wielki pieszczoch. Kontakt w sprawie adopcji: Joanna Kłosowska jklosowska1987@gmail.com lub 513 829 169 Szczegółowe informacje oraz więcej zdjęć wysyłam na maila. Piesek 4 - Fredi Suczka 3 - Florka Suczka 1 - Lenka Suczka 2 - Aleksis Tak wyglądało to przed naszą interwencją: I jak pieski wyglądają teraz: Po tygodniu pracy każde z nich potrafi zrobić siad :)) Quote
mari23 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 może one robią siad na widok takich fajnych dziewczyn ;) odnalazłam psie dzieciaki na dogo i jestem :) Quote
j8ded Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Patmol napisał(a):fajna gromadka dziękuję w imieniu Frediego, Maxa, Florki, Lenki i Aleks :D Quote
mari23 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Wesołych Świąt życzy Lenka i jej DT :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
mari23 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='beta ata']I co z tymi "wilkami"? :-) Lenka u mnie, reszta w innych DT - na domki czekają, oby ten nowy rok im te domki przyniósł szybko Kochane - życzę Wam, aby te plany i nadzieje, jakie z nowym 2013 rokiem wiążecie spełniły się w conajmniej 99,9% !!!!! wszystkiego dobrego !!!!:calus::iloveyou: Quote
Recommended Posts