ancia Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 hey myślę o kastracji psa do zaczernia mam blisko ale tam już kastrowałam psa.Pani nie miałam kołnierza dla psa i kazała przywiązać sznurek do obroży i majtek zrobić dwie dziurki w majtkach niestety psu to zlatywało i wystawały mu szwy to w nocy wszystkie obciął zębami(a jak by tak zle złapał to co wtedy) teraz myślę jechać albo do niej ale nie wiem. Myślałam o tych 4 łapki,Filemon,i na ul.Słodka 38c(nie wiem jak się nazywa) jakie polecacie? Quote
supergirl008 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Hej! ja leczę wszystkie moje stwory w Agamacie. Moja suczka jest po poważnych przejściach i wiem, że tam uratowali jej życie m.in. wykonując operację po nieudanej sterylizacji u pani Anny Rogowskiej:/ W Agamacie robią bardzo dużo takich zabiegów (kastracja, sterylizacja), praktycznie codziennie a całkiem niedawno mieli akcję cały tydzień kastracji i sterylizacji więc naprawdę mają doświadczenie. To w sumie jedyna lecznica gdzie oprócz doświadczenia i wiedzy bardzo podoba mi się podejście do zwierzaka i właściciela. Ja nie wyobrażam sobie leczyć gdzie indziej więc mogę szczerze polecić. Lecznic, które wymieniłaś nie kojarzę...najlepiej zadzwoń do Agamatu i pogadaj, dowiesz się co i jak, pani przez telefon udziela wszelkich informacji i jest bardzo miła. Ul. Pelczara 6, tel. 17 85 72 462 . Pozdrawiam, może mój post pomoże:) Quote
NATRIX Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Też jestem lekarzem weterynarii z Rzeszowa. Czy nie widzicie, że 99% postów na tym forum to reklamy? OPAMIĘTAJCIE SIĘ !!! Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 NATRIX napisał(a):Też jestem lekarzem weterynarii z Rzeszowa. Czy nie widzicie, że 99% postów na tym forum to reklamy? OPAMIĘTAJCIE SIĘ !!! To proszę o przedstawienie się , lek. nie powinien być anonimowy Quote
Recommended Posts