matrioszka2 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Witam i o pomoc proszę, bo jest źle /...... [quote name='kama210'] BARDZO PROSZE O GŁOSY NA BEZDOMNIAKI SZYDŁOWIECKIE - [SIZE=5] PRZEGRYWAMY !!!! MAMY CZAS DO godz . 24 DZISIAJ poproście znajomych ..proszę Psie i kocie mordki z SZYDŁOWCA czekały na chwilę od ponad roku .. wreszcie w tym miesiącu udało się - BEZDOMNAKI SZYDŁOWIECKIE zostały wspólnym kandydatem dogo i miau do wygranej w POSTACI KARMY na forum KRAKVET .. PROSIMY O KAŻDY GŁOS – Mamy pod opieką nie tylko psy pod naszą bezpośrednią opieką ale też ROZDAJEMY karmę dla psów z Punktu przetrzymań. Poza tym idzie zima – wtedy na ulicach rozdajemy niezliczone ilości karmy. bezpośredni link do ankiety - http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498 Link do naszego wątku i jednocześnie do instrukcji głosowania w Krakvecie i naszej historii w pigułce : - http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post14327787 /post 1 naszego wątku – link przekieruje na ten post / wydarzenie na fb - http://www.facebook.com/events/234900963298302/ Quote
Murka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ciekawe jak tam Bilek... A ja dziś znów miałam telefon o niego :) standardowo: pies idzie do domu i wtedy zaczynają się telefony/maile... Quote
kaskadaffik Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 Murka napisał(a):Ciekawe jak tam Bilek... A ja dziś znów miałam telefon o niego :) standardowo: pies idzie do domu i wtedy zaczynają się telefony/maile... Niech teraz żałuja i plują sobie w brodę Ci co nie zdązyli, a gdzie byli wcześniej ????? Pan powiedział mi, że jest pod wrażenim psiaka, psisko na niego wskoczyło, spokojnie do auta go zabrał i wszystko bgardzo fajnie, powoli, żeby Bilka nie wystraszyć :) nie będę nękac narazie, za jakiś czas zadzwonię, Pan obiecał zdjęcia, to może niedługo przyśle :) Quote
halcia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 No to czekamy.Billek nie taki strachliwy chyba,nie zdążyłchyba zaznac wiekszej niedoli w swej bezdomności... Quote
kaskadaffik Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Narazie nic nowego, Pan dzwonił do mnie w piatek?? chyba i opowiadał jak tam sie gwiazdor zachowuje :) załatwił sie na poczatku dwa razy w domu, al enie dziwne, nie iwedział o co latra, po 2 dniach już suoer!! Pan mówi ł, że kocha wszystkich, dzieci uwielbia, tylko za psami tęskni, bo jak widzi jakies na spacerze, to chciałby do nich, trudno cos za coś :) domek albo psiury w hotelu... napewno sie wszystko dotrze, Pan obiecal zdjęcia... tydzień minął to chyba już zmienię tytuł, chociaż zawsze mam z tym problem, żeby nie zapeszyć... Quote
Ulka18 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Moze za jakis czas Billek bedzie bawil sie z psami z osiedla. I bedzie mial i dzieci i dom i kolegow na 4-lapach. Quote
halcia Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 A to dom,czy blok,bo juz nie pamiętam...Może pan mu sprawi z czasem psie towarzystwo... Quote
MTD Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 halcia napisał(a):A to dom,czy blok,bo juz nie pamiętam...Może pan mu sprawi z czasem psie towarzystwo... mieszkanie, nie za duże, na dwa psiury i 4 osoby to raczej za małe :( Quote
kaskadaffik Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 Billek dobrze się ma, tylko cos wybrzydza z jedzeniem i Pan się martwił, dzwonił co mu dawac jeść. Odesłałąm do Kasi z hotelu, ale szczerze to powiedziałam, żeby nie uczyć psa wybrzydania, jka zgłodnieje to zje ..tyle, że Pan dostał wskazówki, że Chappi, Pedigree itp się nie nadają, lepsza już Purina Darling albo proponowałam zamawiać np.Dog Chow lub lepsza karmę przez internet, ale na długo wystrczy.. Ogóleni wszystko dobrze i Billek kocha wszystkich :) Quote
Ulka18 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Pewnie, nie trzeba rozpuszczac psa, ale rzeczywiscie Chappi czy Pedi jest to karma smieciowa, drogo wychodzi za 1 kg w przeliczeniu i porownaniu jakosci z innymi karmami. Quote
Murka Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Pozdrowienia od Bilka :) Mam jeszcze fotkę z Pańciem, ale muszę zapytać czy mi wolno wstawić ;) Quote
MTD Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 ślicznota ! :):) wstaw pańcia na chwilę i jak wszyscy zobaczą to usuń:eviltong: Quote
kaskadaffik Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Cudne moje !!!!widać, że psisko zadowolone, ale się cieszę, że się udało !!!!dzięki wielkie za zdjęcia :)a jaki jest bielusieńki :) Quote
Ulka18 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Piekne psisko, bialutkie, zadowolone. Moze Pancio sie zgodzi na wstawienie zdjecia :D Quote
kaskadaffik Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Rozmawiałam z Panem Billego, psisko jest przekochane, łagodny i ufny do wsytskich, były troszkę problemy z biegunką, al eju powoli wszystko w normie, tak wdzięcznego Psiaka Pan by sie nie spodziewał :) Zdjęcia mma obiecane na maila :) Quote
halcia Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Super,to zdecydowanie poprawia humor!Zadowolony pies w domu! Quote
kaskadaffik Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Jeszcze raz dzięki MTD :) :* Quote
Ulka18 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 To czekamy na zdjecia szczesliwego Billa :D Super, ze psisko spelnilo oczekiwania rodziny, ktora go adoptowala. Quote
MTD Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 nie ma sprawy, jak juz mowilam, takie wizyty to sama radość :) Quote
BillyTheDog Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Witam! Jestem szczęśliwym panem Bilusia, mam na imię Adam. Piesek jest już u nas od ponad roku i kapitalnie się zadomowił:multi:. Jest przekochany i nadal ma duszę szczeniaka. Jest bezproblemowy i pogodny. Jedyna "atrakcja" to rozcięta na szkle przednia łapa - skończyło się na szyciu ale szybciutko się wszystko ładnie zagoiło.Ciągnie zawsze do innych psów i chętnie się z nimi bawi (zwłaszcza z ukochaną labradorką Emi, która uwielbia go całego zaślinić:-)) a że mieszkamy na obrzeżach Krakowa, w ciągu 5 minut jesteśmy na polach, gdzie może wygonić się do woli. Pozdrawiam i przesyłam kilka fotek Bilusia. Quote
Ulka18 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 WOW :crazyeye: ale niespodzianka :klacz: Ile zdjec przecudnych :D Dziekujemy pięknie za wspaniale zdjecia cudnego psa. Quote
Reno2001 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Boski pies w boskim domu. Więcej takich adopcji nam trzeba! Quote
Recommended Posts