MTD Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 jutro z samego rana zadzwonię i się umówię, zajrzę nawet do lodówki :eviltong: Quote
MTD Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 dziś Pan nie mógł niestety mnie przyjąć, jutro wieczorem jesteśmy umówieni, pan bardzo miły i konkretny, to dobrze wróży ;) Quote
Murka Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Na mnie też zrobił dobre wrażenie :) To czekamy na relacje!!! :) Quote
halcia Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 No to kciuki w ruch....tzn nie ruszać,tylko zaciskać. Quote
Ulka18 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 I co? juz cos wiadomo jaki to domek chcial naszego Billa? Quote
MTD Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Właśnie wróciłam z wizyty, możecie śmiało pakować psiaka ! Państwo cudni, bardzo pozytywnie nastawieni do adopcji, czekają z niecierpliwością na psa, żałuję, że nie mogę ich Wam ukraść ;) Dużo wiedzą o psach, dużo rozumieją jeśli chodzi o psią psychikę, są wrażliwi na psie nieszczęście. Mieszkają niedaleko lasu i pól (to już koniec miasta, można rzec) także psu nie zabraknie ruchu mimo, że będzie mieszkał w mieszkaniu- częste spacery obiecane:) Państwo mają dwójkę dzieci- 13 i 10 lat bodajże, gdy rodzice są w pracy, to opiekuje się nimi babcia, psiak prawie w ogóle nie będzie zostawał sam. Myślę, że bardzo szybko się tam zaaklimatyzuje, bo serdeczności w domu nie brakuje. Są takie domy, do których człowiek sam by się wyadoptował.. Aha, w rodzinie czy tam wśród przyjaciół mają psiaka zaadoptowanego z programu "Kundel bury i kocury", w razie czego mają kogo pytać o rady w sprawach zachowania, zdrowia i in. Opowiadali także, że w okolicy mieszka wiele psów adoptowanych ze schronisk i autentycznie widać po nich wdzięczność, także zdecydowali, że przyszedł czas na to by i oni uratowali jakiegoś psa, a Wasz ogromnie im się spodobał. Dzwońcie do nich z rana, bo czekają na wieści ;) Quote
Ulka18 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 SUPER :D Bardzo sie ciesze i dziekuje Ci MTD za wizyte przedadopcyjna :Rose: A Ty sie Billek pakuj chlopie :fadein: Quote
Agor Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 W takim razie i ja życzę pieskowi duuuuużo miłości w nowym domku:) Quote
MTD Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nie ma za co, takie wizyty to przyjemność, bo ratują wiarę w człowieka. Jak macie pytania, to piszcie, bo mogłam o czymś zapomnieć. Uwrażliwiałam na to by pies miał sporo ruchu by się nie nudził i nie zjadał butów, na trutki na trawnikach (w krakowie się to zdarza), na sygnały swiadczace o chorobie itp., zapomniałam powiedzieć, żeby go nie puszczali od razu luzem, a to ważne. Quote
Murka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Ale super! Dzięki wielkie MTD :D Miałam przeczucie, że to będzie dobry domek :) Quote
MTD Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Na poadopcyjną też się piszę :) Opowiadałam im właśnie, że kiedyś nie poznałam swojej podopiecznej na poadopcyjnej, bo tak się zmieniła, myślałam, że robią ze mnie jaja :razz: Quote
halcia Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 (edited) SUPER!Super wiadomosć.Ogromnie dziekujemy.Byc moze panstwo mieszkają niedaleko Florentynki,która ma 5 psiaków z czego 4 adoptowane,a ostatnio urodziła dzieciaczka... Edited July 30, 2012 by halcia Quote
kaskadaffik Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 No to super!!!! to teraz tylko musimy jakoś się z transportem uporać.... coś juz zaczynam myśleć :) Quote
Ulka18 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Oby sie szybko udalo transport znalezc .. niech juz Billek bedzie w swoim domu :D Quote
MTD Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Ulka18 napisał(a):Oby sie szybko udalo transport znalezc .. niech juz Billek bedzie w swoim domu :D domek oczekiwał z niecierpliwością :) Quote
kaskadaffik Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 A Billy już w domku u siebie :) tratatata, Pan pod wrażeniem, Billek nas wycałował wylizał, uwalił wielką kooopęęę rano jak go odebrałam i wyruszył na podbój Krakowa!!!!! Dziękuję Wam wszystkim za kciuki, MTD Tobie szczególnie za wizytę!!!!!!! Pan obiecał zdjęcia :) Quote
MTD Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! swietnie, gratuluję udanej adopcji ;) Quote
Ulka18 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Super, wspaniala wiadomosc. Juz sie nie moglam doczeka i męczylam Kasiedaffik smsowo ;-) Czekamy zatem na wiesci i zdjecia z nowego Billowego domu :D DZIEKUJEMY MTD i Kasidaffik i Murkom :Rose: :Rose: :Rose: PS. dzis szczesliwy dzien : schronisko opuscil nasz ukochany Lubosz i Edliczek :D Quote
halcia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 A gdzie ta kupa" na szczęście"?W aucie? Oni juz kochali pewnie zanim przyjechał!Super,oby takich domków było duzo! Quote
Murka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 No i super :D :D :D Ja się dziwię, że Bilek tak długo czekał na dom, bo to świetny rodzinny pies :) Quote
Ulka18 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Dajcie znac jesli cos bedziecie wiedziec o Billku :D Quote
halcia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 To tak nagle po olbrzymim zastoju...sie posypało:Lubosz,Edliczek,Billy i wreszcie zainteresowanie Franiem!PO tak długim oczekiwaniu.No i ciekawe czy nasz bohater wybrał sobie wyrko do spania na dzisiejszą noc?A moze zmęczony głaskaniem i wrazeniami padł gdzie popadło? Quote
Ulka18 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Dobrze, ze wreszcie cos ruszylo i to adopcje do dobrych domow. Po takim zastoju ciesza te adopcje jeszcze bardziej. Quote
Recommended Posts