*Agnieszka* Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Masz racje nie liczą się tytuły ale serduszko!!!!a ma ogromne bo potrafi naprawdę kochać:)jak to p.Ania określiła miłość od pierwszego wejrzenia:) Quote
Ariedale Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [FONT=Times New Roman]1.Cud Natury 2. Feniks[/FONT] [FONT=Times New Roman]3.Made in Bakarat, Ile de France Bakarat [/FONT][FONT=Times New Roman]4. W avatarze.[/FONT] [FONT=Times New Roman]5. Feniks był wnętrem :( Niestety odszedł teraz za tęczowyt most :( [/FONT] [FONT=Times New Roman]Drugi piesek[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]1. Bargest 2. Full of Love ( Folly)[/FONT] [FONT=Times New Roman]3. Nesca Cafe Bargest i Ukaiali de la Pam'Pommeraie[/FONT] [FONT=Times New Roman]4. Niedługo się pojawią.[/FONT] [FONT=Times New Roman]5. Jeszcze rodowód się wyrabia, ale może, może...[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Co do Follysława to chciałam psa albo z Cud Natury, albo z Bakaratu. Cud Natury miało miot, ale po ciemnych rodzicach ( chodziło o to, że miały ciemne pycholki ) i nie chciałam. W Bakaracie miotu po samych bakaratowych nie było, ale był piesek po jednym z ich reproduktorów. Więc pojechałam i tak oto zagościł mi w domu Pan Wariat - Folly :) [FONT=Times New Roman][SIZE=5][/FONT] [/FONT] Quote
Yourii Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [FONT=Garamond]1. Dexter [www.dexter.pro.pl] [/FONT] [FONT=Garamond]2. w rodowodzie - TEMIDA w domu: FURIA:loveu: [/FONT] [FONT=Garamond]3. Ojciec: [/FONT][FONT=Garamond]ELIKSIR z Końskiego Raju FCI[/FONT][FONT=Garamond] Matka: [/FONT][FONT=Garamond]SUNFLOVER As Sadake FCI[/FONT] [FONT=Times New Roman]4. [/FONT] [FONT=Times New Roman]5. 2xNBwR, v-ce BIS BABY, NSZwR, ZW.MŁ., [/FONT][FONT=Times New Roman]BOB [/FONT][FONT=Times New Roman]Junior, JCAC, [/FONT] Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Western już był..czas na Harmoniego:) Hodowla Bakarat Imię:Harmony Ojciec:BACK A WINNER du Gue de l’Adour Matka:.GEORGIA Bakarat Po raz pierwszy Harmony został wystawiony w klasie pośredniej w pażdzierniku 2010 r ,swój udany debiut przypieczętował 2 lokatą zdobywając swój pierwszy medal i piękny opis:) Sezon wystawowy zakończył się wielkim sukcesem i zdobytym pierwszym tytułem CWC oraz Harmony uzyskał tytuł reproduktora Piesku życzę ci kolejnych sukcesów:) Quote
Fiolka_130 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Srebrne Marzenie Imię: Madison- w domu Madi Ojciec: BACK a WINNER du Gue de L`adour Matka: CRYSTAL FAIRY Stribrne Prani http://lh5.ggpht.com/_P-mtLdDwQTU/TLX8gLsrawI/AAAAAAAABgE/YyL9SbGA9sQ/s720/DSC_0206.jpg https://lh5.googleusercontent.com/_P-mtLdDwQTU/TW_PV-hmLpI/AAAAAAAACDs/KRhtKhtIthg/s512/page3.jpg Sunia nie jest wystawowa ;) Quote
Magdalenka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Moj piesek pochodzi z Dani Hodowla : De Meltese ´´s Imie : De Meltese ` Nick Ojciec : Care Abauts Golden Boy Matka : De Meltese ` Przodkowie jego pochodza z hodowli Szwedzkiej Debonaire `s Imagine i byli szwedzkimi INTCH jak i Dunskimi NIKI jest niewystawowy bo ma jedna wade urusl za duzy 3.90 kg Moze ktos slyszal o tej Szwedzkiej hodowli bo ponoc znana Quote
viollkak Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 hodowla:Z Chatki Skrzata FCI w Bydgoszczy Imie:Biedronka po domowemu Lilly Ojciec:Snoop Dogg Lazuryt Matka:Ismena z Kociego Dworu wystawy przed nami Quote
paawel Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Witam, Pięknota FCI U mnie MEGI Oskar :) Ojciec-Sasquehanna JAŚ Matka-MELISANA Oskar oraz potomstwo Megi:BORYS,BOLEK,BAJKA,BELLA Pięknota FCI....Ojciec naszego przychówku to Sweet Sky Navi Liberi Gaias. Pozdrawiam. Quote
Sandra&ABC Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 ELMORK FCI Imię : Charli vel Czarek Ojciec : AREUS MAGNETIC BOY Eternal Love Fci Matka : EFFI Elmork Aktualnie ciut ponad 4 miesiące :) Pies kuzynki , a ja robię za niańkę i wprowadzam kuzynkę w świat kynologii :) Będzie wystawiany :) Quote
Sandra&ABC Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Są w trakcie stawiania... już nie mam do nich mocy bo uszami ja mam się zając :D Dzisiaj je wygoliłam bo po prostu ilość sierści jaką na nich miał zdecydowanie utrudniała ich postawienie. Na razie ciągniemy na gumkach , od jutra spróbujemy kleić... chyba ,że macie jakieś inne pomysły :)? Quote
Karolina. Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 No właśnie, normalnie to nie przeszkadza, ale jak chcecie się wystawiać to uszy muszą być na baczność ;) Dobrze zrobiłaś z wycięciem włosów, a dalej to trzeba masować, kleić, można też dawać galaretki z kurzych łapek itp. (poczytaj sobie z resztą tu: klik) :) A tak poza tym to śliczne maleństwo z niego :loveu: :) Quote
Sandra&ABC Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Dzięki ;) Od dzisiaj zaczynamy klejenie...galaretka z łapek już przygotowana jedynie fosforan wapnia muszę jeszcze kupić :) Quote
Jessica89 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Hodowla AZMEG FCI Imię : Duduś w domu Kovu Urodzony: 04.06.2011 Ojciec: Lolek[FONT=Courier New] Świat w Miniaturze.[/FONT] [FONT=Courier New]Mama: Beti Yorkowa Frajda.[/FONT] Quote
bachar Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Hodowla: Pastoral Imię : ATENA Urodzona: 05.04.2011 Ojciec: ZORIK z Megary Mama: LADY LUKRECJA Dziewowski Dworek* Quote
Papisiowa Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 (edited) ---------- Edited April 1, 2014 by Papisiowa Quote
fraaczek Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 Dnia 5.03.2007 o 20:37, agoosia napisał: 1. Perełki Lublina (pewnie nikt nawet o niej nie słyszał :(.. ) 2. Arika 3. Tiffany's Major Apokryf a mama to Adelina W.D Dlamour 4. zdjecia aktualnego nie posiadam :( jak tylko bedzie wkleje.. 5. jeszcze nie wystawiana choc bym chciala jednak chyba sie nie uda.. Quote
fraaczek Posted August 11, 2018 Posted August 11, 2018 Dnia 5.03.2007 o 20:38, agoosia napisał: jesli ktos zna kogos z rodziny Ariki napiszcie prosze :) Moj Ares. Wyglada na to, ze brat z jednego miotu Quote
Recommended Posts