AmiX Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witam :) Tworze ten temat dla ułatwienia sprawy tym którzy tak jak ja szukają lub będą szukać odpowiedniej hodowli i chcieli by zobaczyć pieski z różnych hodowli. Myślę ze dobrze będzie jak napiszecie 1.Nazwe hodowli 2. Imię psa 3.Imiona rodziców 4. Zdjęcie 5. Napiszcie czy wystawiacie swojego skarba. Jeżeli piesek jest wystawiany a chcecie to napiszcie jego osiągnięcia. Pozdrawiam:) AmiX Quote
Sara_i_Aris Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ja mam yorka bez rodowodu, ale namawiam rodziców. I jak już namówię to albo z Bakaratu, albo z Cud Natury. Chyba, że są jeszcze jakieś inne w woj. mazowieckim dobre. Quote
Burchardt Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 To może my zaczniemy: 1. Nazwa hodowli: Izoflex-Midi 2. Imię psa: Tuptuś 3. Imiona rodziców: Ema-Fink, Made In Bakarat 4. Zdjęcie: 5. Wystawy: Niestety nie, Tupek jest wnętrem. Pozdrawiamy. Kasia i Tupek Quote
agasc Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 1)Numen 2)Alisa 3)Clarus Gipsy King i Clarus Jubbly Bubbly 4)jeszcze nie potrafię dodać zdjęcia:( 5)wystawy dopiero przed nami:) Druga panna: 1)PUMILO 2)Lobelia 3)Eternal Love Trixi i Bella W.D.Dlaumor 4):( 5)wystawy przed nami Pozdrawiamy:) Quote
Sara_i_Aris Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jeśli chcesz wstawić zdjęcie, zmniejsz je, wejdź na www.imageshack.us nacisnij przegladaj, wybierz te zdjecie i nacisnij host. Potem wybierz ostatni link z dolnej kolumny, wpisz na forum [img ]TU TEN LINK [/ img] (tylko nie rób przerw). Chyba już zrozumiałaś ;) Quote
Sara_i_Aris Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 No widzisz, a jednak mamy :p Szkoda tylko, że jest wnętrem, bo jest śliczny i ładnie by się prezentował na wystawach, ale i tak na pewno jest kochany :loveu: Quote
agoosia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 1. Perełki Lublina (pewnie nikt nawet o niej nie słyszał :(.. ) 2. Arika 3. Tiffany's Major Apokryf a mama to Adelina W.D Dlamour 4. zdjecia aktualnego nie posiadam :( jak tylko bedzie wkleje.. 5. jeszcze nie wystawiana choc bym chciala jednak chyba sie nie uda.. 1 Quote
agoosia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 jesli ktos zna kogos z rodziny Ariki napiszcie prosze :) Quote
Guest Agata_B Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 agasc napisał(a):1)Numen 2)Alisa 3)Clarus Gipsy King i Clarus Jubbly Bubbly 4)jeszcze nie potrafię dodać zdjęcia:( 5)wystawy dopiero przed nami:) Druga panna: 1)PUMILO 2)Lobelia 3)Eternal Love Trixi i Bella W.D.Dlaumor 4):( 5)wystawy przed nami Pozdrawiamy:) To naprawde ty ???:-o Ty jesteś panią Agnieszką ??? Kupiłaś z hodowli Numen Aliskę ??? :-o :-o WOW Quote
Guest Agata_B Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Co to jest "wnętr" ??? Jakiś nieudany psiak ? Quote
Burchardt Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Agata_B napisał(a):Co to jest "wnętr" ??? Jakiś nieudany psiak ? Dziękuję Wam, PositiveThought i Yorkie, za słowa uznania dla mojego Tupka. Jest rzeczywiście ładny i gdyby nie fakt wnętrostwa, kto wie, może byłby nawet championem:cool3: :lol: . Agatko B - nie udany?, hmmmm, właściwie można tak powiedzieć. Wnętrostwo to szeroki temat - jednym słowem w przypadku Tupka jest to brak jednego jądra. Mimo wszystko bardzo jest kochany i to najważniejsze. Pozdrawiamy. Kasia i Tupek Quote
agasc Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Tak Agatko ,to ja mam Aliskę :) Dlaczego Cię to tak zdziwiło? Quote
agasc Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Nie mogę uwierzyć ,że mi się udało:) Dziękuję za pomoc:) Na zdjęciu jest Alisa Numen. Teraz spróbuję pokazać Lobelię:) Quote
Guest Agata_B Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 agasc napisał(a):Tak Agatko ,to ja mam Aliskę :) Dlaczego Cię to tak zdziwiło? Ja mam kontakt e-mailowy ( a raczej mialam bo juz dawno nie pisałam) z właścicielką hodowli "Numen" Urszulą Koczkodaj. Jest to wspaniala hodowczyni. Bardzo się wtedy ucieszyła kiedy pani kupiła Aliskę :loveu: Alisa była wczesniej zamówiona ale państwo (jacyś) ją odmówili i wtedy pani ją kupiła. Gratuluję bo Alisa to najładniejszy szczeniak z miotu. ;) Miło mi jest panią poznać. Quote
Guest Agata_B Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='agasc']Nie mogę uwierzyć ,że mi się udało:) Dziękuję za pomoc:) Na zdjęciu jest Alisa Numen. Teraz spróbuję pokazać Lobelię:) Ale urosła... i wypiękniała :loveu: :lol: :multi: Quote
Guest Agata_B Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Burchardt napisał(a):Dziękuję Wam, PositiveThought i Yorkie, za słowa uznania dla mojego Tupka. Jest rzeczywiście ładny i gdyby nie fakt wnętrostwa, kto wie, może byłby nawet championem:cool3: :lol: . Agatko B - nie udany?, hmmmm, właściwie można tak powiedzieć. Wnętrostwo to szeroki temat - jednym słowem w przypadku Tupka jest to brak jednego jądra. Mimo wszystko bardzo jest kochany i to najważniejsze. Pozdrawiamy. Kasia i Tupek A co jeszcze może byc wnętrowcem ??? Brak jednego jądra, i co jeszcze ? (masz racje najważniejsze ze jest kochany i ze jest twoim psem !!:multi: ) Quote
agasc Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Agatko B. bardzo dziękuję za miłe słowa....ja również się cieszę że mam tak wspaniałego szkraba, jakim jest Aliska :) Pani Ula Koczkodaj jest wspaniała, zawsze służy mi radą . Niedługo wstawię parę fotek moich niuniek :) Pozdrawiamy Aliska i Aga i Lobelka :) Quote
daria1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Agata_B napisał(a):A co jeszcze może byc wnętrowcem ??? Brak jednego jądra, i co jeszcze ? (masz racje najważniejsze ze jest kochany i ze jest twoim psem !!:multi: ) O Jezuuuu! Wszak jądra są dwa.Agato,pomyśl troszeczkę. Quote
tygrysek2002 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 1.Herbu Bawaria 2. Cezar (Lakomczuszek w metryce) 3.Milioner Bakarat , Olenka Nasza Dama Herbu Bawaria 4. 5. Wystawy przed nami Pozdrawiam :smile: Quote
Poziomka234 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 1.Hodowla HEAVENLY 2.Z rodowodu Eleonor; a tak na codzien TOSIA 3.Jej mama to BOSSANOVA CLARUS; a tata to ML.CH.PL ETERNAL LOVE TRIXI 4.Jeszcze nie umiem zamiescic. 5.Zaczynamy dopiero jezdzic na wystawy=) Pozdrawiam!!=))) (jestem bardzo zadowolona z tej hodowli) Quote
Recommended Posts