alina71 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Jeszcze będzie sie miział, poczekaj poczekaj toż to młodzieniaszek jest jeszcze. Urodziwy to fakt. I jaki alpinista z niego. :) :) Quote
szafra Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 [h=2]Mój Dyziorek nie jest niestety kotkiem wychodzącym :(, więc postanowiłam zrobić mu na balkonie taki mini ogródek. Kupiłam ziemię i trochę ziaren kociej trawki :) i posiałam. Nie wiedziałam, że nam tak fajnie to wyrośnie. Dyzio spędza teraz całe popołudnia, wieczory i nocki na balkonie i ma chociaż namiastkę czegoś, czego nie ma i nie mogę mu tego dać ... całkowitej wolności. Pozdrawiamy :) [/h] Quote
szafra Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 halszka napisał(a):świetny pomysł:) O witaj Halszko - to już po wczasach ? Szybko ten czas leci :p. Quote
szafra Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 To już prawie rok jak Dyzio jest z nami :evil_lol:. Czasami jest niemożliwy, psoci i daje popalić ( głównie w nocy). Wszyscy mu wybaczamy te wybryki. Jest bardzo dobrym i mądrym kocurkiem. Uwielbia dzieci, nigdy na żadnego nie podniósł pazurka :p. Nie znaczy, nie sika i nie załatwia się w innych miejscach. Nie niszczy zbytnio ... Gdyby nie łakomstwo i wieczne bytowanie w zlewie to byłby super kotem! Ale nie można mieć wszystkiego ... DOBRZE, ŻE Z NAMI JEST :loveu:. Kochamy go a on nas na swój sposób. Quote
halszka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 no proszę jak szybko zleciało :) Wszystkiego Dobrego z Okazji Rocznicy! ;) ps.ups dopiero teraz zauważyłam Twój post z 30.06 :oops: Quote
szafra Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Wystawiłam Dyziowi drapak na balkon, ale miał dziś radochę :) Quote
szafra Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Pozdrawiamy z Dyziorkiem. To już nasze drugie Święta grudniowe i drugi wspólny Sylwester. Wczorajszą noc przesiedział kociamber pod kabiną prysznicową w łazience (a właściwie pod brodzikiem). Tak się boi strzałów i huku petard :shake:. Zgłodniał nad ranem i wyszedł w kryjówki biedaczek. Asystował przy ubieraniu choinki : Quote
halszka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 bidulek,Lorcia również się boi,zdjęcia super taki pomocnik na wagę złota :) Quote
szafra Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 halszka napisał(a):bidulek,Lorcia również się boi,zdjęcia super taki pomocnik na wagę złota :) Zwierzaki biedne w tę noc :shake:. Quote
Recommended Posts