Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłyśmy z Akrum u Sary. Jak nas zobaczyła to pomachała ogonkiem i weszła do budy.Nie chciała już z niej wyjść.Nie męczyłyśmy jej. W czwartek pojedziemy zrobic zastrzyk.

Posted

Pyrdka napisał(a):
Jest okey. Ranka zabezpieczona.To najważniejsze. Penny dzięki za zawiezienie Sary na zabieg i opiekę po.

Nie ma za co :)
Fajnie było spędzić trochę czasu z Sarą.

Posted

Sara czuje się lepiej. Merda ogonkiem, chodzi po kojcu. Tak pociesznie wygląda w tym kubraczku.

Wczoraj jak u niej byliśmy, to akurat jechało pogotowie na sygnale, więc Sara nie omieszkała również wydać z siebie głosu - stanęła i wyyyła i wyyyła :p
Wczoraj również było u Sary pewne małżeństwo, które się zainteresowało jej adopcją podczas Jarmarku, na którym nasze Stowarzyszenie miało swoje stoisko. Teraz przyjechali ją zobaczyć na żywo.
Państwo mają jeszcze przemyśleć kwestię adopcji.
Moim zdaniem fajni ludzie i Sara miałaby u nich fajnie. Duży kojec, który cały czas byłby otwarty, Sara miałaby do dyspozycji bardzo duże podwórko i młodego kumpla Pimpka (pół roczny szczyl z przytuliska) do towarzystwa.
Państwo bardzo mili i na mnie bardzo dobre wrażenie zrobili.

Posted

niestety telefon milczy, Państwo już nie zadzwonili... :(
no nic, znajdziemy ci domek Saruniu :)

Sara czuje się już o wiele lepiej. Już chce chodzić po ogrodzie, już silniejsza jest :)
Jednak ten zabieg solidnie wykończył jej organizm - w sumie co się dziwić, to był ostatni moment na sterylizację i usunięcie cysty i tych guzów.

Posted

a jednak :)
Państwo zadzwonili :)
Dali sobie czas na zastanowienie, bo chcieli by decyzja o adopcji była odpowiedzialna :)
I tym sposobem - Sara jutro jedzie do swojego nowego domku :)

Sare do DS zawozi tymczasowy opiekun i Pyrdka, więc będziemy mieć relacje z pierwszej ręki.

Super, bardzo się cieszę :) Pani jest całymi dniami w domu, więc będzie miała towarzystwo :) Jak również będzie miała do towarzystwa młodego psiurka :)

Posted

Własnie miałam telefon w sprawie Sary, z Przeźmierowa:lol: Odesłałam Pana na naszą strone i gorąco polecałam naszą cudną Diankę.
Brak łapki nie był dla Pana problemem. Ciekawe czy zadzwoni?

Posted

Pyrdka napisał(a):
Własnie miałam telefon w sprawie Sary, z Przeźmierowa:lol: Odesłałam Pana na naszą strone i gorąco polecałam naszą cudną Diankę.
Brak łapki nie był dla Pana problemem. Ciekawe czy zadzwoni?

o jej... fajnie by było, gdyby Pan się naszą Dianką zainteresował... ona już tak długo czeka...

Posted

Powodzenia Saro :)

Akrum napisał(a):
o jej... fajnie by było, gdyby Pan się naszą Dianką zainteresował... ona już tak długo czeka...

Jeżeli Panu nie przeszkadza brak łapki to może coś z tego będzie :)

• 2 weeks later...
Posted

U Sary wszystko dobrze. Zaaklimatyzowała się już :)
Chodzi sobie cały dzień po swoim dużym podwórku, małego traktuje jak swoje maleństwo, opiekuje się nim :)