Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj przedstawiam państwu pieseczki do adopcji ze stacji gazu na Hucie koło Al.Wyzwolenia :)
Mamusia , która nam się oszczeniała już drugi raz nadal jest nie uchwytna :angryy: :angryy: nie możemy jej wysterylizować chociaż <Bożena> bardzos sie stara i urządza zasadzki ale to na nic:shake: suka jest sprytniejsza
Szczeniaczki mają około 2 i pół tygodnia i sa ...kofffffane i śliczne!!!!!!:lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Mamusia tak wogóle to urodziła 6 suczek w tym 3 martwe:-( :-( :-(
My te 3 zabraliśmy od niej a ona po kilku dniach z powrotem zaniaosła je dogniazda :crazyeye: :crazyeye:
Niesamowicie się zajmuje tymi dziećmi , w poprzednim miocie duzego już szczeniaka wyniosła prze płot i przeszła z nim (w pysku ) ok pół kilometra!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye:

Zaraz wkleję zdjęcia ! Musimy znaleźć tym pięknościom domki! 3 suczki :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co za piękności!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Ona najbardziej się boi ....:roll:

Prosssę jaka niuńka...hehe:loveu: :loveu: :loveu:

ONA chyba już musi zostać ZIOMKIEM:crazyeye: :loveu: :loveu:

Czy to nie jest miłość????? :cool3:

Pychy śłodkieee .... :multi: :multi:

Co to za kurtka?? hmmmm sprawdze

Ten kaptur strasznie mnie intryguje......

PIĘKNOŚCI DO GÓRY!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

Szczenioreczki w górę!
Mogę tylko dodać do tego, co Kasia napisała, że szczeniaki są starsze napewno, bo jak pierwszy raz dotarliśmy do nich (po poszukiwaniach Bożeny), a to było ze 2 - 3 tygodnie temu, ale o szczegóły Kasiu, to musisz uderzyć do Bożeny, to szczeniaki nie były już ślepe !!!!!!!

Już szczeniorki wklejam na wątek głowny!

Posted

Kamkam napisał(a):
Ja z chęcią tylko pod koniec tygodnia, bo muszę ponadrabiać zaległośći w pracy, a tylko tu dostęp do internetu..

Kamkam Super!
A tymczasem psiaczki do góry!

Posted

Pisałyście, że sunie nieuchwytne, a czy to taka ONkowata i druga trochę mniejsza? i czy z LPG na przeciwko starej przychodni? Jeśli tak to zawsze myślałam, że to są psiaki ludzi z tej stacji, są tam odkąd pamiętam przynajmniej ta duża. A może pracownicy mogliby pomóc złapać? chociaż pewnie już pytałyście...A szczeniorki śliczne, plakacik zrobię najpóźniej w poniedziałek.

Posted

Ja również mogę poogłaszać kluski!Tylko allegro odpada :shake: (brak konta).Ale widzę,że Kamkam zglosiła swoją chęć wiec poczekam i zobaczę gdzie będą ogłoszone!Wtedy wkleje je na ogłoszenia na których ich nie ma!Jakby coś się zmieniło to prosze dać znać!
No i jeszcze jedno...Ziomek wymiata :evil_lol:

Posted

Kamkam napisał(a):
Pisałyście, że sunie nieuchwytne, a czy to taka ONkowata i druga trochę mniejsza? i czy z LPG na przeciwko starej przychodni? Jeśli tak to zawsze myślałam, że to są psiaki ludzi z tej stacji, są tam odkąd pamiętam przynajmniej ta duża. A może pracownicy mogliby pomóc złapać? chociaż pewnie już pytałyście...A szczeniorki śliczne, plakacik zrobię najpóźniej w poniedziałek.

Hmmm.... Onkowaty tam to był pies ! Choć ja się do końca nie łapię w tym towarzystwie tam !
Suczka jest do kolan ruda ze stojącymi uszkami Taka mniejsza, tylko ruda kopii Zuzki u <Bożeny>, zresztą jej córki. Z pracowników (z tego, co wiem) tylko jeden się tak naprawdę angażuje w los tych psiaków i zazwyczaj uczestniczył we wszystkich próbach wyłapania suczki

Posted

[quote name='Gamba']Ja również mogę poogłaszać kluski!Tylko allegro odpada :shake: (brak konta).Ale widzę,że Kamkam zglosiła swoją chęć wiec poczekam i zobaczę gdzie będą ogłoszone!Wtedy wkleje je na ogłoszenia na których ich nie ma!Jakby coś się zmieniło to prosze dać znać!
No i jeszcze jedno...Ziomek wymiata :evil_lol:
Gamba jeśli możesz to poogłaszaj psiaki gdzie tam masz możliwość i daj linki gdzie. Ja mam ograniczony dostęp do netu i niebardzo wiem gdzie można psiaki ogłaszać:oops:, a szukać takich portali to poprostu nie mam kiedy w pracy. Ja zrobię ogłoszenia papierowe do rozwieszania, bo to mogę na kompie bez netu i wrzuciłam na
http://swietokrzyskie.info/ogloszenia.php
dzięki Gamba pomoc bardzo się przyda.

Posted

Ok,nie ma problemu,zaraz zacznę je ogłaszać!Tylko dziewczyny musicie mi podać jakiś kontakt do was!
Z tego co przeczytałem to szkraby maja około 5/6 tygodni,tak?