Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziaaa napisał(a):
a ja poproszę długowłose chihuahua :modla: :rolleyes:

PSY:
klasa młodzieży:
Liane's QUEEN ANN
SUKI:
klasa szczeniąt:
ASTRA Jan-Chi-Da
BELLA Super Style
KLasa młodzieży:
BELISA-CHI Dogomania
DORIS-CHI Dogomania
NOWAND EVER Ricci Club
Klasa Pośrednia:
BALBINA-CHI Dogomania
HANIA Isubusz
PAULA Isubusz
Klasa Otwarta:
AMANDA z Istropolytanu
HARMONY Del Pequenos Mexicanos
HITORI MUSUME Truskawkowe Dzwoneczki

Posted

[quote name='Iwa-R']Wróciliśmy....

EN-CHOU von Mien-Shan - CWC, NPwR, BOB, BOG, III-BIS
:multi::multi::multi:

Edit: Jeśli ktoś miałby w posiadaniu fotki z BOGa grupy V lub z BISa, byłabym wdzięczna za fotki :)
No to sie spotkalismy na pudle :laugh2_2:
Dołączam sie do Twojej prosby o foty z BISa i z grupy III:modla::modla:

Posted

[quote name='Savannah']GRATULACJE IWONA I ESIEK !!!! Nalezalo Wam sie !!:loveu:

[quote name='karolka']Fotki będą jutro na stronie związku. Gratulacje dla wszystkich, sporo osób spotkalam w ringu przygotowawczym ale niestety nie poznałam. Jeszcze raz gratulacje dla EN-CHOU von Mien-Shan był moim faworytem.

Pozdrawiam Karolina

Baaaardzo dziękujemy za miłe słowa :loveu:

[quote name='Fuka']No to sie spotkalismy na pudle :laugh2_2:
Dołączam sie do Twojej prosby o foty z BISa i z grupy III:modla::modla:

A to Tobie gratulowałam wygranej? :razz:

Dla mnie była to wystawa rewelacyjna. Mamy szczęście do Gorzowa, w zeszłym roku skończyliśmy na II-BOG, a teraz było nasze pierwsze wyjście finałowe na BIS!

Posted

Hej wszyscy...no byłam na tej wystawie i na początku zbierałam pieniądze z organizacji TOZ na bezdomne zwierzęta...itp. bardzo mi się podobała...Gratulacje dla wszystkich uczestników!! :loveu: pieski były cudowne...strasznie chciałabym mieć rasowego...

Posted

Również byłam na tej wystawie i gratuluję wszystkim którzy wrócili do domu z pewnymi osiągnięciami ;) .

Czy ktoś wie może jak na imię miał foxterier i owczarek szetlandzki które były w trójce BIS?

Posted

[quote name='WildH']Również byłam na tej wystawie i gratuluję wszystkim którzy wrócili do domu z pewnymi osiągnięciami ;) .

Czy ktoś wie może jak na imię miał foxterier i owczarek szetlandzki które były w trójce BIS?
Foks nazywa sie Makaron:lol: a w papierach ma INT.CH., CH.LUX.,PL.,NL.,BIH Strozzavolpe Sovereign To Travella :)
[quote name='Iwa-R']Baaaardzo dziękujemy za miłe słowa :loveu:

A to Tobie gratulowałam wygranej? :razz:

Dla mnie była to wystawa rewelacyjna. Mamy szczęście do Gorzowa, w zeszłym roku skończyliśmy na II-BOG, a teraz było nasze pierwsze wyjście finałowe na BIS!
Kochana, nie mam bladego pojęcia, było takie zamieszanie, w koncu nie co dzien sie siedzi na pudle:bigcool: Ja równiez Wam bardzo serdecznie gratuluję:beerchug: sukcesu i frajdy:Cool!:
I tez nie narzekam na Gorzów:loveu:, a wystawialam sie tam tylko 3 razy i tak: w 2002 pierwsza wystawiana przeze mnie suka wygrała swoja pierwsza rasę własnie w Gorzowie, a w zeszłym roku moj airedale wygrał tam grupę:multi: Wczoraj niestety nie miał szans sie poscigac z Makaronem na ringu głownym, bo tuż przed rozpoczeciem wystawy utknełam w korku i spozniłam sie na ring o 5 minut:p

Posted

[quote name='[B']karolka]Fotki będą jutro na stronie związku. Gratulacje dla wszystkich, sporo osób spotkalam w ringu przygotowawczym ale niestety nie poznałam.
Wielkie dzieki:shiny:
karolka, a nie dałabys rady wkleic paru fotek tutaj:modla:, bo strona Oddziału ostatnio cosik nie bardzo chodzi:roll:

Posted

[quote name='Fuka']Iwa-R, własnie dostałam od przemiłej pani Grażyny! wiec wklejam ze specjalna dedykacja dla Was:loveu:

To ja gratulowałam od razu po posadzeniu pieska na pudle :p

Baaaaardzo dziękuję za zdjęcie, czy mogę wykorzystać je na mojej stronie?:razz: