Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AMIŚKA']la pegaza czy to znaczy że bedziesz w Gorzowie:crazyeye: :crazyeye: :lol: :lol:
to super bedziemy mogły spotkać:multi: :multi:

:multi::multi:

Jeśli tak to ja powinnam być :p :cool3: A o co dokładnie chodzi?

Trzeba dziecku pomachać piłeczką za ringiem by ładnie stanęło :lol: :cool3:

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba dziecku pomachać piłeczką za ringiem by ładnie stanęło :lol: :cool3:

JEŚLI będziemy z buldogami przy tym samym ringu szły po bokserach to nie ma sparwy :p Jak się dziecko nazywa, który ma numerek w katalogu? :cool3:

Posted

Potwierdzenia brak..... Ale ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu (na plus oczywiście), dodzwoniłam się do Związku kilka minut przed godziną 21 i uprzejma Pani potwierdziła zgłoszenie mojego psa na wystawie, a więc numerek odbierzemy na miejscu. Mam tylko nadzieję, że nie będzie problemu z wejściem z psem bez potwierdzenia.

P.S. Strona nie działała ani wczoraj ani dzisiaj, i troche mi z tego powodu przykro, bo nie mam mapki dojazdu, a wiem, że nadal część dróg jest nieprzejezdna.

Posted

Nie znam pogody na jutro ale jak dzis, żadna rewleacja, świeciło słonko i było ciepło, jakiś przelotny deszczyk pokapał, potem znowu słonko i ze dwa oberwania chmury:evil_lol:

Posted

sylrwia napisał(a):
Nie znam pogody na jutro ale jak dzis, żadna rewleacja, świeciło słonko i było ciepło, jakiś przelotny deszczyk pokapał, potem znowu słonko i ze dwa oberwania chmury:evil_lol:

to tak jak u nas a za chwile oberwie się największa:angryy: do kitu z takim latem i weź tu jeździj na wystawy z łysa grzywką:placz:

Posted

AiK napisał(a):
to tak jak u nas a za chwile oberwie się największa:angryy: do kitu z takim latem i weź tu jeździj na wystawy z łysa grzywką:placz:

Z łysa grzywka to jeszcze pół biedy ,zawijasz w kocyk i spoko ,a co ja ma powiedzieć :(
Same kudłole ,które jak zmokną nie przypominają przestawicieli rasy

Posted

Joanna G napisał(a):
Z łysa grzywka to jeszcze pół biedy ,zawijasz w kocyk i spoko ,a co ja ma powiedzieć :(

też masz przerabane w taka pogode ;)
jutro wystawiam też kudłatą i tak zastanawiam się czy nie szkoda czasu na przygotowania :roll: bo i tak będzie wyglądała jak zmokła kura

Posted

Niedziela, 01.07.2007Nad ranem
02-0813 °C 1014 hPa
2 km/h 0.0 mm0.0 mmPrzed południem
08-1414 °C 1014 hPa
9 km/h 0.0 mm0.0 mmPo południu
14-2020 °C 1007 hPa
4 km/h 0.0 mm0.1 mmWieczorem
20-0221 °C 1008 hPa
9 km/h 0.0 mm0.0 mm

Na ile sie sprawdzi to co zapowiadaja,przekonamy sie jutro.;)

Posted

[quote name='Joanna G']Z łysa grzywka to jeszcze pół biedy ,zawijasz w kocyk i spoko ,a co ja ma powiedzieć :(

Joanno łączę się z tobą w bólu :placz:
oby pogoda dopisała :mad:

Posted

[quote name='nane']

Joanno łączę się z tobą w bólu :placz:

oby pogoda dopisała :mad:

Słuchajcie dziewczyny i chłopaki ,kudłole wykapane ,teraz lecę na dwór odprawić jakieś czary .
Hokus pokus tra la la i jutro mamy sliczne slonko hehheeeee.
A tak pozatym ,wiem że nasz związek się bardzo postaral i maja byc również rozłożone namioty dla wystawców ,więc kto pierwszy ten lepszy:)
Życze jutro wszystkim wystawiającym (i sobie też hehhee) powodzenia.

Posted

[quote name='Joanna G']
A tak pozatym ,wiem że nasz związek się bardzo postaral i maja byc również rozłożone namioty dla wystawców ,więc kto pierwszy ten lepszy:)

Będę o 5 rano co by być pierwsza w kolejce :evil_lol:
może mi się uda załapać ;)