weszka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Hala napisał(a):Ja mam ładniejsze zdjecia Arona :d :diabloti: To nam pokaż! Quote
Hala Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 A mozę jednak komuś spodobajasię pieski co? :mad: Dobrze radzę... Quote
Hala Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 No i gdzie to więcej zdjeć...? :cool3: Quote
sonica Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 nie mam jak wstawić bo komputer w domu mi padł(płyta główna:(ale pomyśle żeby z pracy j e jakoś wstawić Quote
sonica Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 moje szczęście miało wypadek samochodowy módlcie się żeby z tego wyszedł błagam;(;( Quote
sonica Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 jakis kretyn jak bylismy na spacerze w parku maly byl na smyczy zaczal specjalnie rzucac petardami nie utrzymalam go bo tak sie wystraszyk i uciekl i wpadl pod samochod koles ktory go potracil zamiast zwolnic jak go zobaczyl to przyspieszyl wypadek byl w czwartek ma,ly nma uraz kregoslupa i niedowlad tylnich lapek ja juz nie mam sily caly czas placze nieradze sobvie z niczym trzeba zmikeniac podklady kupowac je to wszystko kosztuje a mili ludzie powtarzaja ze to tylko zwierze i lepiej go uspic:( a ja oddam wszystko co mam zeby wyzdrowaila modlcie sie za niego blagam Quote
Hala Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Aż zaniemówiłam. :-( Myślami jestem z wami. Quote
gusia0106 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ja też Milenko...... Dawaj znać jak Białek.... Quote
sonica Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 raz lepiej raz gorzej najgorsze są wieczory kiedy przychodzi płacz i bezsilność dlaczego jego to spotkało jakby mało przeszedł.cały czas robi pod siebie nie wstaje wczoraj podobno wstał przy mojej siostrze ale czy to prawda czy tylko chciała mnie pocieszyć to nie wiem bo przy mnie się nie podnosi;((( Quote
sonica Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 że trzeba czekać tydzień może dwa a jak nie przyjdzie to...nawet tego nie napisze;( 80 psów na 100 z tego wychodzi wiec módlcie się za niego błagam Quote
gusia0106 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Nie wiem....może się przyda.... http://www.rehabilitacjapsow.pl/forms.html Byłam tam raz z moim Variem, który ma niedowład tylnych łapek na skutek zwyrodnienia kręgosłupa i poprawa była niesamowita. Może warto do nich zadzwonić... Quote
Recommended Posts