sonica Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jakie one śliczne:) cholercia dlaczego nie mają domków!! Quote
sonica Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ciotka Yorija to jak odwiedzisz nas w poniedziałek? Quote
Hala Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 No własnie.......co sięz nią dzieje. Bo nie mogę jej złapać na gadu? W które dni ona jest w poznaniu? Ja jutro idę nauczelnię, więc do schronu nie pojadę. Quote
gusia0106 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ja zaglądam. Tyle, że pomóc nie mam jak:oops: Quote
sonica Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Hala ja też zaglądam codziennie nawet kilka razy dziennie i duchowo wspieram cały czas te bidne psinki Quote
AnkaRa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 A czy sa jakies nowe wiadomosci na temat Bialka? Wszystko u niego w porzadku? Pozdrawiamy go!!! :) Quote
sonica Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Cześć no jasne że są pytajcie a dostaniecie:) moje szczęście ma się dobrze jest rozpuszczony jak...........taki pieszczoch wszystko mu wolno, codziennie zbieram tony sierści z kanapy bo jak wychodzimy to książę śpi na kanapie;) nie wyobrażamy sobie życia bez niego z kotem się dogaduje jak wchodzę do kuchni to obaj zgodnie siedzą i pomimo tego że miski pełne to i tak czekają na ciastka które są schowane;)do tzw rozpieszczania i nawet do kuchni wstawić wodę na herbatę nie mogę wejść bo obstawa idzie za mną nawet nie myślałam że mały da nam tyle miłości po tym co przeszedł a on biega gania bawi się z nami codziennie wita nas po powrocie do domu nikomu go nigdy nie oddamy za żadne skarby świata!! Quote
Fortuna Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Witam wszystkich, czy to schronisko ma jakas strone internetowa ? Quote
sonica Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 tak ma oto adres http://azorek.obornikionline.pl/ Quote
sonica Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 pare zdjęć żeby ciotki o nim nie zapomniały po myju myju leży mokry na moim fotelu a co będzie swoje spanko moczył jak mozna moje:) Quote
Hala Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Świetne jest to zdjęcie. Poprosimy więcej. :evil_lol: Quote
sonica Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 siedze w wannie i sie kompe;) i wytykam jęzorek bo milena chodzi i w kółko robi mi zdjęcia radek mnie kompie a klakier siedzi i obserwuje;:mad: wyłudzam loda a może się zlituje i da:evil_lol: i jak ładny jest prawda:loveu: Quote
Recommended Posts