Hala Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 dziś jak chodziłam po wybiegu, zobaczyłam jak z jednej z bud wykukuje Puszek. To podeszłam do budy i się nachylam...głaszczę sobie Puszka. Ale patrzę ze tam w środku coś sięjeszcze porusza. Odsuwam Puszka i zaglądam. A tak jakieś piesiatko, które nie chce wyjsć do mnie. Nurkuję w budzie i proszę oto co znalazłam Mrówka. Quote
AMIGA Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ale piękna jest ta rozanielona Saga. Jak to dobrze, że znalazła swój dom. Bądź szczęśliwa. A to maleństwo??? Następna bidusia, która się chowała przed ludźmi, czy też dopiero od niedawna jest w schronie? I dziękuję bardzo za wymizianie Tijusi. Ona jest taka młoda i już dawno powinna znaleźć domek. A tu nic...:shake: Quote
asiak Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Halinko jak zwykle piekne foty ;) a Saga faktycznie rozanielona masażykiem, piękna kochana suczynka, ciekawe co u niej? wiesz coś może?:loveu: Quote
Hala Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 a to również zdjecie robione przez Agnieszkę chyba w październiku zeszłego roku. Ten szorściak to Sisi, jest do dziś w schronie. Kłapouszka nie poznaję. Quote
Hala Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 mam wieści od nowej pani Sagi! Sagunia jakoś powoli dogaduje się z kotami w domu. Przed pańcią udaje aniołka. Jednak było już wielkie siuuu i wielkie koooo... :cool3: Aportować patyków nie chce, jednak z zaciekawieniem obserwuje jak jej pani pokazuje jak należy to poprawnie wykonać. :diabloti: Quote
asiak Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Hala']mam wieści od nowej pani Sagi! Sagunia jakoś powoli dogaduje się z kotami w domu. Przed pańcią udaje aniołka. Jednak było już wielkie siuuu i wielkie koooo... :cool3: Aportować patyków nie chce, jednak z zaciekawieniem obserwuje jak jej pani pokazuje jak należy to poprawnie wykonać. :diabloti:[/quote] super, super :multi: :multi: :multi: kochana Sagunia, a pańcia też wspaniała :loveu: nie ukrywam że chciałabym zobaczyc panią Lidkę jak pokazuje Saguni co znaczy aport :evil_lol: Quote
Hakita Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Piękne foteczki Cioteczko!!! Wspaniale, że Sagunia ma taki cudowny domek!!! :loveu: Sobota w schronisku, to takie cudowne chwile, tylko trochę za krótko...:placz: A teraz jeszcze w najbliższą sobotę mnie nie będzie...:placz: Quote
Hala Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 I znowu otrzymałam maila od nowej pańci Sagi...one sięchyba pokochały jednak bardzo. :loveu: Siu i kuuu już w domku nie było. Wszystko grzecznie na dworze zrobione. I z kotami też coraz lepsze relacje. Po prostu Saga ma wspaniały domek. :multi: Dzięki Ci Lidka! Quote
Hakita Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Halu kochana, a co to za spanielek ten rudziutki??? To nowy nabytek czy już jest tam długo??? Wiesz coś o nim??? :cool3: Quote
Hala Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Ania,,,jest nowu spaniel chyba od jakiś dwóch tygodni. Jednak nic o nim nie wiem. Chyba tylko tyle, że erotoman.:diabloti: Quote
asiak Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Hala']Ania,,,jest nowu spaniel chyba od jakiś dwóch tygodni. Jednak nic o nim nie wiem. Chyba tylko tyle, że erotoman.:diabloti:[/quote] dokładnie tak Halinko :evil_lol: obserwowałam Go troszku w sobotę...:roll: to taki pies na baby...;) Quote
Hakita Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A tak, to się zgadza!!! :evil_lol: Potwierdzam w 100%, zabierał się za wszystko co było w jego pobliżu!!! :evil_lol: Quote
Hala Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 chwila chwila..mi tam nic nie zrobił :diabloti: Quote
asiak Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Hala']chwila chwila..mi tam nic nie zrobił :diabloti:[/quote] no i całe szczeście nasze, ze za nas się nie zabierał...:evil_lol: Quote
Recommended Posts