asiak Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Baron jest cudowny, taki piękny i dostojny... milutki z Niego przystojniak... Quote
Hala Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 a teraz Dino... byłam z nim troszkę w boksie. Psiaki na niego ujadały, ale on czasem się odszczeknął. Dino jest cudowny, ale wrażliwość ma słonia. Tak bardzo chciał mnie mieć przy sobie, że zagarniał mnie łapą do siebie. A łapę przeciez ma wielką i długą. Czasem nawet mnie zabolała ta jego miłość. ;) Quote
Hala Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 a to jest Kremek...najlepszy przyjaciel Dina Quote
AMIGA Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Trzy naprawdę piękne psy! Halu nikt nie gwarantuje, że miłość nie łączy się z cierpieniem :evil_lol: Quote
Hala Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Mam tak dużo zdjeć z wczorajszego i dzisiejszego wypadu do schroniska, że nie wiem od którego zacząć... Łapka za TM Quote
Hala Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Zobaczcie Suzi... To jest baardzo śliczna suczka. Jednak z tego co ją obserwuję, staje się coraz bardziej smutna. Czasami wodzi za mną tymi czarnymi jak węgielki oczkami. Zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że nie zabrałam jej na spacer. :cool1: Ale schonisko w sobotę jest czynne tylko do 13, więc nie daję rady wyprowadzić dużej ilości psów. Wolontariusze i tak uwijają się jak mrówki. :shake: Ale oczka Suzi za mnąchodzą i ten jej ogonek który nie drgnie. Suzi w nowym domku w Krakowie :) Quote
Hala Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 tak patrzyłam ostatnio sobie na Białka...to już kompletny starzec. Chyba nie pożyje długo. Zaprzyjaźnij się natomist z nim Lord, dużo mniejszy od Białka piesek. Obserwowałam ich. Chodzą sobie razem. Jak Białek się położy, to Lord przynim spokojnie czeka. A zaznaczam że Lord to młody pies. Quote
Hala Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 a co ciotka..stęskniąś się za psami? :razz: Quote
mrowa23 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 a no pewnie ze tak, jak tu nei tesknic, jutro chyba bede u nich jak sie wyrobie z projektami ;P Quote
Hakita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ale piękne foteczki...:loveu: Co tam Cioteczki w Obornikach??? :cool3: Ja być nie mogłam, ale myślami byłam i w sobotę będę!!! :multi: Quote
Hala Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 no ja myślę że ciotka Hakita się zjawi...beż Ciebie to nie ma spacerków.... :mad: Quote
Hakita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hala napisał(a):no ja myślę że ciotka Hakita się zjawi...beż Ciebie to nie ma spacerków.... :mad: Kochana Cioteczko, będę, będę i spacerki będą!!! :multi: Quote
mrowa23 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 trzymamy za slowo cioteczke:mad: chyba ni emusze mowic ze psiaki za takie nieobecnosci lomot cioteczce sprawia:evil_lol: Quote
Hala Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 heheh to janaśle Dino.. neże mu idzie :diabloti: Quote
Hakita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Oj, bo zaczynam się denerwować...:mad: Ja Wam naśle!!! Złośliwe Ciotki...:cool1: Quote
kaLOlina Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hala jeslescie niesamowite... i te psy... I Oborbniki... przepraszam kochana ze ostatnio milcze jak glaz ale nie mam chwili spokoju-wszedzie w biegu-a jeszcze mi tel znow zablokowali-jakies szalenstwo-ide dzis-jak dam rade-robic afere bo juz normalnie GRRR a psiaki sa piekne cudowne i czekaja na domki!!!!!!!!! Quote
asiak Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hala napisał(a):heheh to janaśle Dino.. neże mu idzie :diabloti: to teraz wiadomo dlaczego Dinusia inne psiaki zaczepiają ... :diabloti: cioteczka Halinka uczy dinusia złych rzeczy, oj nie ładnie :mad: Quote
asiak Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Obornickie psiaki do góry marsz.... ciotki gdzie jesteście??? Quote
Hakita Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 A do naszych Śliczności nikt nie zagląda??? :mad: Quote
Recommended Posts