Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a ja Wam ciotki powiem w sekrecie :agrue: (hihihihi,ale sekret)
że ja się uzależniłam...od Obornik oczywiście :smilecol:
jest sobota wieczór a ja już myślę o naszych pięknościach i nastepnej sobocie :Cool!:

Posted

Hala napisał(a):
Mrówa potrzebuje kota....

Tylko ona coś już z Asią ustalała odnośnie kociaków jej Mamy i nie wiem, czy wzięłaby jeszcze to Maleństwo...:placz:

Posted

terra napisał(a):
Hakita, załóż kociakowi wątek w "inne".

Ok, dzięki bardzo za info. ;) Tylko nie wiem, co z fotkami, bo kociak jest u mojego kolegi i nie ma aparatu. :shake: No, ale mały kociak szaraczek, wiadomo chyba jak wygląda. :razz:

Posted

Hala napisał(a):
te..ciotka..nie jest dziś sobota wieczór...ino wtorek......

no masz rację kochana, że dzisiaj wtorek :evil_lol:
ale ja już tak od soboty tęsknie za nimi....:loveu:

Posted

nie uwierzycie kto dzisaij sam przyszedl do schronu... neli wrocila sobie do schronu to ta oryginalna sunia, co wpadla w oko wszytskim, smieszny z niej stwor a jaki rozkoszny ehhh
rowniez dwa husky trafily jeden czarny drugi brazowy ale jakies dziwniemale takie jakby szczeniaki ale maja juz ok 2 lata- siedza na kwarantannie, sa takie przed kolano a wygladaja jak rasowe husky czy malamuty( wybaczcie ja sie na tym nie znam za dobrze)
co tam jeszcze z nowinek....aaa trafil szczeniaczek zabiedzony tak na oko 2-3 miesiace ma, bezowy i siedzi z malym czarnym co zostal z trojki rodzenstwa.
dinop siedzial dzisiaj z blackim na budzie i dino mu pomagal szczekac na inne psiaki :D dino staje sie co raz odwazniejszy
kora miala sterylke dzisiaj....
w ogole psiaki dzisaij mialy ciezki dzien ale nie dziwie im sie jezeli sa meteopatami jak ja to pewnie migrene co drugi mial ;)

Posted

przybywa ale i wychodza stad....w ten weekend bulinka juz jedzie do nowego domku, moze mozart tfu tfu, wczoraj jakis pan sie krecil i ogladal psiaki...zainteresowanie jest a jakby jeszcze ponaglasniac te psiaki to powinni drzwiami i oknami walic po psiaki bo na prawde tego warte sa:)

Posted

Mrówa...ja się bardzo denrwuję adopcja Bulinki....

Czy ta dziewczyna aby na pewni zdaje sobie sprawę co robi?
Że to stary piesek... kochany ale płochliwy?

Posted

asiakas napisał(a):
było by cudownie.....:-)
Halinko nie denerwuj się, jeśli bedzie coś nie tak to pojedziemy i odbijemy Bulinkę...;-)

hehe szturmem szturem albo jak w filmie plan idealny :D spokojnie bedzie dobrze

Posted

mrowa23 napisał(a):
a mi sie podoba avatarek fajne psisko a co to za nowa moda na wymiane awatarkow?:>

kochana musiałam wymienić bo moja "córunia" mi rośnie...:loveu:
na poprzednim to taka malusia była, a teraz to taka damulka...
pochwalić się chciałam :oops:

Posted

a Obornickie piękności spadają na sam dół...:-(
dlatego wyprowadzę wszystkie na spacerek, a tak na pierwsza stronkę, niech sobie pobiegają niuńki kochane :Dog_run:
a i poczaruje troszeczkę, moze jakis domek się znajdzie :ghost_2: