Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hakita napisał(a):
Zrobiłam łącznie w obu schroniskach 235 fotek!!!
Jak ja mam teraz to obrobić i wrzucić???!!! :crazyeye:

Trudno - noc nie Twoja :evil_lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

AMIGA napisał(a):
Trudno - noc nie Twoja :evil_lol:

Dzięki Cioteczko za wsparcie...:p

Oj, dziś to raczej nie dam już rady...:shake: To był jednak wyczerpujący dzień, psychicznie przede wszystkim...:placz: W Swarzędzu nie jest dobrze...:placz:
Masa psów, o wiele za dużo, mało rąk do pomocy...:placz: Wiele Psiaków chorych...:placz:

A najbardziej obawiam się ładowania fotek, bo ten program coś szwankuje...:mad:
Ale mam roboty!!! :roll:

Posted

Hakita napisał(a):
Dzięki Cioteczko za wsparcie...:p

Ale mam roboty!!! :roll:

Jak chcesz Hakito, to podeślij mi parę fotek na pocztę to ja je powstawiam do fotosika i podeślę Ci do nich potem linki. Jutro oczywiście, bo teraz już tez padam. Tzn - jutro powstawiam, a Ty możesz mi jeszcze dzisiaj wysłać

Posted

AMIGA napisał(a):
Jak chcesz Hakito, to podeślij mi parę fotek na pocztę to ja je powstawiam do fotosika i podeślę Ci do nich potem linki. Jutro oczywiście, bo teraz już tez padam. Tzn - jutro powstawiam, a Ty możesz mi jeszcze dzisiaj wysłać

Ojej!!! Dzięki wielkie Cioteczko!!! :loveu:

Ale prześlę jutro, bo muszę je jeszcze pozmniejszać, a teraz idę już spać, padam...:mdleje:

Posted

Hakita napisał(a):
Ojej!!! Dzięki wielkie Cioteczko!!! :loveu:

Ale prześlę jutro, bo muszę je jeszcze pozmniejszać, a teraz idę już spać, padam...:mdleje:

To już nie zmniejszaj, tylko ślij takie, bo pozmniejsza się od razu w fotosiku

Posted

A tu takie okołoroczne maleństwo. Koniecznie chciało być miziane i denerwowało się, gdy nasze ręce wędrowały na innego psa.

Posted

A to Dora...suczka przywieziona od VV.
Jest baaardzo nieśmiała i niegdy nie miałam z nią kontaktu. Jednak już od dawan słyszałam , że przychodzi taka woloknatriuszka, przy której pies zmienia sięnie dopoznania.
I wczoraj zobaczyłam to na własne oczy. :crazyeye: Świetna dziewczyna..a za nią maszerująca Dora. Wracałay ze spacerku. Dorka bez smyczy, uśmiechnięta. Blisko przy dziewczynie (zapomniałam imienia, przepraszam :oops: ), trzyma się jej. I ta morducha roześmiana.

Posted

a to już starszy jegomość, którego zawsze miałam za okrutnika...a tu masz, wimizialiśmy siewczoraj, poprzytulaliśmy. I okazał się spragnionym pieszczot staruszkiem.

Posted

a tutaj Dino. Został wczoraj wyprowadzony na spacerek na wybieg. I ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu, jak tylko Dino wyszedł z boksu, nic się nie działo. Psiaki obwąchiwały go, oglądały. Ale jednak nic poza tym. Dino obsikał sobie drzewka, co by dla innych informacja została..."ja tu kochani tez mieszkam". I nawet psy, która ja w wątku Dina obwieściłam za agresywne w stosunku do niego, po prstu z nim spacerowały, nie czyniac mu szkody. Kompletnym zaskoczeniem dla mnie było, kiedy zobaczyłam Dino spokojnie leżącego w psim brodziku. No tutaj to musiałam porobić foteczki. ;)
Kochani..wynika z tego, że niepotrzebnie posiałam panikę i wyolbrzymiłamproblem. Diino rzeczywiscie siedzi na budzie i psiaki na niego szczekają, ale powolną pracą to się da zmienić i przywrócić Dina do kolegów. Sama widziałam jak Bleki, o kórym napisałam, że podskakuje na budę i podgryza Dinowi łapy..został na tą budę sadzony. :evil_lol: I wtedy jakoś nie miał pomysłów na podgryzanie. I patrzyłam na Dino z podziwem, że taki stateczny duży pies.

Posted

Co do kremka. To Kremek chyba jest najlepszym kolegą Dina. Jednak ze schodzeniem z budy nie ma nijakiego problemu. Chodzi sobie wszędzie gdzie zapragnie.

Posted

Cioteczki - jakby było jakieś głosowanie na jakość schronisk w Polsce, to bym momentalnie głosowała na Oborniki!! Jesteście tam wszyscy razem wspaniali!

Posted

AMIGA kochana, próbuję na razie sama zabrać się za to wszystko, bo też się zarejestrowałam na fotosiku i całkiem nieźle to idzie. Jak nie dam rady, to się zgłoszę do Ciebie. ;) Dzięki. :loveu:

A z tym głosowaniem, to jestem za!!! :multi: Naprawdę gdyby we wszystkich schroniskach tak było, to moglibyśmy być zadowoleni... Ale rzeczywistość niestety inna...:-(

Jak Hala czesała Dinka, który był tym zachwycony :loveu:, w pewnym momencie jakieś Psiaki zaczeły się gryźć i szczekać gdzieś z boku, Dinuś od razu potulił uszka i nie wiedział, co z sobą zrobić...:-( Widać bylo jego strach...:-(, ale myślę, że jest zdecydowanie lepiej, bo Dinka żaden Psiutek nie podgryzał, stały razem, biegały...:loveu: Będzie dobrze!!! ;)

Posted

AMIGA napisał(a):
A to takie małe czarne na rękach??? To jakiś szczeniorek slodki!!!

Zgadza się przesłodki i przecudowny Szczeniorek...:loveu:
Hala pewnie będzie wiedziała więcej na jego temat. ;)