gusia0106 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Hihi:lol: Dzięki Milenka - wszystkie zdjęcia tylko poświadczają mega przemianę:lol: Quote
Yona Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 gusia0106 napisał(a):Hihi:lol: Dzięki Milenka - wszystkie zdjęcia tylko poświadczają mega przemianę:lol: ... w zająca :) Quote
Yorija Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Yona napisał(a):... w zająca :) a ta swoje!!! Widziałaś kiedyś zająca jedzącego marchewkę? Ja nieee ale konika to i owszem. He he nawet dzisiaj. Toż to konik - jak nic - konik z marchwką :p Quote
sonica Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ale wy jesteście be be:)! moje maleństwo od koni wyzywać tylko troszke mu się przytyło!:) Quote
Yorija Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 sonica napisał(a):ale wy jesteście be be:)! moje maleństwo od koni wyzywać tylko troszke mu się przytyło!:) No to już wiadomo dlaczego wcina marchewki. Klepnij chłopaka i powiedz że ja też marchewki jak koń wcinam i że będe go wspierać w tej diecie. :evil_lol: Quote
Yorija Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Chciałam jeszcze dodać że tytul to już zmienić by można ale właśnie nadchodza nowe święta :-) Quote
Yona Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Yorija']a ta swoje!!! Widziałaś kiedyś zająca jedzącego marchewkę? Ja nieee ale konika to i owszem. He he nawet dzisiaj. Toż to konik - jak nic - konik z marchwką :p Voila' :mad: Quote
Yorija Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Yona']Voila' :mad: E tam obrazki, internet, telewizja. Wszystko to kłamie!!! Ja się pytom czy widziała Ciotka na włąsne oczy zająca (nie królika oczywiscie) jedzącego marchewkę? Idę o zaklad że nie widziałą!!!! Moje na wierzchu!! To jest koń maściiiiiiii - biszkoptowej!!! Quote
Yorija Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 17-18 będę w Łodzi - w którym parku można podpatrzeć jak Niuniek hasa? 19 w Poznaniu- jedzie ktoś może rano w schronie? mozna tak w srodku tygodnia tam pojechac? Quote
sonica Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Yorija podaje adres Nowomiejska 74 m4 a jak wpadniesz to pójdziemy do parku i zobaczysz jak Niuniek hasa:) Quote
Yorija Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 sonica napisał(a):Yorija podaje adres Nowomiejska 74 m4 a jak wpadniesz to pójdziemy do parku i zobaczysz jak Niuniek hasa:) Byłoby baardzo fajnie. Muszę sprawdzić w ogóle na jaką ulicę mine zsyłają i hotelu sobie poszukać w Łodzi jakiegoś. Może znajdę coś niedaleko :p Strasznie jestem Was ciekawa w rzeczywistości :lol: Quote
Hala Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 A ja byłam dziś w schronie. Zaraz będę wstawiała zdjecia. No...może za dlużsża chwilkę. Kamila, ja z checią pojadę do schronu w sobotę. Quote
Hala Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Dinus jest pieknym dużym i niesamowicie sympatycznym psem. Lubię go niezmiernie. :diabloti: Przeważnie siedzi na budach razem z Kremkiem. Jak nie zwracam na niego uwagi będąc blisko, po prostu przyciąga sobie mnie łapą. :evil_lol: Quote
Hala Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Narazie nic jeszcze o niej nie wiem. Ale postaram się dowiedzoeć. Quote
Hala Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Yona! ciebie to ja już kuuuupę czasu nie widziałam. Gdzie byłaś kobieto? Quote
Yona Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Przeważnie u kardiologa :shake: Powikłania po grypie... Jak nie zdechnę, to będę żyła... zapewne... Quote
Hala Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 No to witamy wszystkich o poranku :diabloti:. A Ty Yona dbaj o siebie. :mad: Pełnisz tu ważną funkcję! Quote
Recommended Posts