Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Yona napisał(a):
... w zająca :)

a ta swoje!!! Widziałaś kiedyś zająca jedzącego marchewkę? Ja nieee ale konika to i owszem. He he nawet dzisiaj. Toż to konik - jak nic - konik z marchwką :p

Posted

sonica napisał(a):
ale wy jesteście be be:)! moje maleństwo od koni wyzywać tylko troszke mu się przytyło!:)

No to już wiadomo dlaczego wcina marchewki. Klepnij chłopaka i powiedz że ja też marchewki jak koń wcinam i że będe go wspierać w tej diecie. :evil_lol:

Posted

[quote name='Yorija']a ta swoje!!! Widziałaś kiedyś zająca jedzącego marchewkę? Ja nieee ale konika to i owszem. He he nawet dzisiaj. Toż to konik - jak nic - konik z marchwką :p

Voila' :mad:

Posted

[quote name='Yona']Voila' :mad:

E tam obrazki, internet, telewizja. Wszystko to kłamie!!! Ja się pytom czy widziała Ciotka na włąsne oczy zająca (nie królika oczywiscie) jedzącego marchewkę? Idę o zaklad że nie widziałą!!!!
Moje na wierzchu!! To jest koń maściiiiiiii - biszkoptowej!!!

Posted

17-18 będę w Łodzi - w którym parku można podpatrzeć jak Niuniek hasa?
19 w Poznaniu- jedzie ktoś może rano w schronie? mozna tak w srodku tygodnia tam pojechac?

Posted

sonica napisał(a):
Yorija podaje adres Nowomiejska 74 m4 a jak wpadniesz to pójdziemy do parku i zobaczysz jak Niuniek hasa:)

Byłoby baardzo fajnie. Muszę sprawdzić w ogóle na jaką ulicę mine zsyłają i hotelu sobie poszukać w Łodzi jakiegoś. Może znajdę coś niedaleko :p Strasznie jestem Was ciekawa w rzeczywistości :lol:

Posted

A ja byłam dziś w schronie. Zaraz będę wstawiała zdjecia. No...może za dlużsża chwilkę. Kamila, ja z checią pojadę do schronu w sobotę.

Posted

Dinus jest pieknym dużym i niesamowicie sympatycznym psem. Lubię go niezmiernie. :diabloti: Przeważnie siedzi na budach razem z Kremkiem. Jak nie zwracam na niego uwagi będąc blisko, po prostu przyciąga sobie mnie łapą. :evil_lol: