Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no cóż ludzie są różni ja się złapałam na allegro i nigdy nie wymieniłabym go na młodszy "model" pod żadnym pozorem nie żałuje że mały ma tyle lat ile ma, bo potrafi kochać tak samo jak te młodsze a jak i nie bardziej i za żadne skarby nawet jak ktoś dawałby mi kasę nie oddałabym go!!! trzeba dawać ogłoszenia wszędzie gdzie się da i czekać a na pewno znajdzie się ktoś!!musimy wierzyć!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A to oto dostałam dzisiaj od Waszej obornickiej Oli :loveu:
Jak nie widziałyście jeszcze, to proszę podziwiać chłopaka.

Tak a propos Waszej wymiany informacji, gdzie i jak sprzedać Kozaka... Kulfon też na allegro znalazł dom. W schronie od trzeciego miesiąca życia do września zeszłego roku. Teraz ma 11 lat i ma się świetnie, jak widać :loveu:

Posted

O Matko...........!!!!!!!!!!!!! :crazyeye::loveu::crazyeye::loveu:
Jaki Kulfon szczęśliwy!!!! :loveu::loveu::loveu:
Oby tak było zawsze............:loveu::loveu::loveu:

Posted

xxxx52 napisał(a):
Kuflon na alegro znalazl dom???To mial ogromne szczescie!!Taki dom!!Zamienil bude na dom!Super.
od szczeniaka w schronisku ,to chyby zart?

Wcale nie żart. Moja Dusieńka od 4 miesiąca życia w schronie i po 10 latach dopiero trafiła do mnie :-)

Posted

jadac droga z Obornik do Szamotul w miejscowosci Urbanie numer 4 zauwazylam 4 psy w tym jeden szczeniak colli w beznadziejnym stanie,miejscami brak owlosienia.Nastepny piesek mial takze chorobe skory .Rozmawialam z wlascicielem ,i mnie przekazal ,ze 3 male pieski i colli spia w jednej budzie.
Mam prosbe ,czy ktoras z dogomanianek ma inspektora i moze by sprawdzila ,czy sa leczone te psiaki Poza tym suczka colli nie nadaje sie do budy .

Posted

Hala!!! :) No nareszcie :)

xxxx52 możesz napisać cosik więcej?
Podaj mi proszę namiary na tą osobę na pw, postaram się tam podjechać, ale nie obiecuję kiedy......
W sumie mogę tylko w sobotę jadąc do Obornik.
Jutro nie jadę, może za tydzień, ale to nic pewnego......
W każdym bądź razie postaram się sprawdzić tą sprawę.

Posted

mam prosbe ,nie wiem jak gromadzie psom pomoc?

W Gminie Wapno zyje ciagle rozmnazajaca sie grupa pieskow w tym malutkie ,w bylym kanale.Moze wspolna akcja i udalo by sie te pieski wylapac .Jeden malutki ponoc ma lysa glowe.oczywiscie pomoze p.Jezyk z Przyborowka ,.Wojt uwaza ,ze u niego w gminie nie ma bezdomnosci zwierzat:crazyeye:

Posted

xxxx52 dziękuję za pw :)
Qrcze to wszystko grubsza sprawa i nie wiem co zrobić, kiedy będziemy musieli odebrać zwierzaki?
Nie wiem, gdzie je umieścić...
Nie mam tymczasów, nie mam obecnie nic...
Ponadto musi ze mną jechać drugi inspektor, takie są procedury....
Jak tylko coś będę wiedziała, to dam znać.........

Posted

Sadze ,ze moze dobrze by zobaczyc i naocznie sie przekonac o stanie zdrowia pieskow.:oops:Pozniej zadecydowac co czynic.

Drugi problem to psy mieszkajace w kanale.:-(

• 3 weeks later...
Posted

a ja znów się pochwale moim pięknisiem:p
podziwiać ciotki:cool3:

tutaj leży sobie na łóżku na działce i udaje że o tam nie ma;)
tak włazi na ludzi jak nie chcą go już głaskać a tu prosze go żeby zszedł ale jak widać efekt żaden a co se będzie żałował jak przyszli to niech miziają

Posted

ze skóry już wygoniliśmy te paskudztwa, brodawki zasuszamy takimi specjalnymi preparatami którymi potem cała ściana płyszczy bo się o nią wyciera dodam ze specjalnie:)
Co do grzeczności to aniołek się zrobił, nie ma z nim żadnych problemów nic nie drapie nie gryzie, nie zjada drzwi, ślicznie jeździ samochodem, kota dalej gania ostatnio zapędził go do łazienki i kot z półki spadł do sedesu i mały nie chciał go stamtąd wypuścić był klakier klozetowy:) bawią się ze sobą jak mają dobre humory o moim pięknisiu mogę tylko w samych superlatywach:)!!!
co róż się zako****e a potem siedzi z maślanymi ślepiami pod drzwiami:)

Posted

ja to mam hoopla na jego punkcie w pełnym znaczeniu tego słowa, jak wracam do domu to taka radość mnie wita żę potrafi z rozbiegu skoczyć i ląduje na tyłku lizana po twarzy ale jakie to miłe na nic bym tego nie zamieniła!!a zdjęć j ego to juz mam chyba ze 100 do wyboru do koloru:)

Posted

To wstaw jeszcze jakieś pliiiiiis:cool3:
Jak sobie przypomnę, jakim był smutnym, pozbawionym nadzieji psem jak go do Ciebie wiozłam, i porównuję go z tym, jaki jest teraz, to aż serce rośnie normalnie:lol:

Posted

Milenko...........:loveu::loveu::loveu:
Uściski wielkie dla Was..................:loveu::loveu::loveu:
Tak bardzo się cieszę..............................:)