Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a tak na przyszłośc......gotowana marchewka + olej ( nie parafinowy, tylko zwykły jadalny ) minimum łycha do jedzenia.
Profilaktycznie też można......nie zaszkodzi:-)

Posted

woda z marchwi jest na wstrzymanie ,a nie przeciw zaparciom:shake:
plaska lyzka oleju np.slonecznikowego podanego do jedzenia np.suchej karmy dobrze dziala na obstrukcje,ale i dobrze dziala na skore ,na ladne wlosy.

Posted

Sonica jakie piękne zdjęcia...:loveu::loveu::loveu:

Jeżeli probelmy z załatwianiem się znów pojawią, to możesz też spróbować z siemieniem lnianym. Dodaj do jedzenia albo rozpuść w wodzie, w strzykawkę i do pyszczka ;)

Posted

[quote name='sonica']Yorija
a co to za cudeńsko:loveu:?
Twój kawaler?

No nie jest to niestety mój kawaler.
Ale jest to ni mniej ni wiecej kolega Twojego Niuńka. Nie sądzisz, ze przydałoby się Niuńkowi towarzystwo?

To jest Kozak z Obornik. Mój wyrzut sumienia - który jak dotąd nieudolnie próbuję zamienić na jego domek.

A zdjęcie jest z poświatecznej soboty, kiedy to miałam okazję wybrać się z nim na spacer.

A jak masz ochotę zobaczyć wiecej jego zdjeć to zapraszam tu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100559

Posted

a teraz pytanie z innej beczki właśnie w biurze znalazłam małą myszkę co zrobić żeby przeżyła?? jej mama nie żyje bo rana znalazłam ją martwą
na pewno odpada motyw pozbycia sie jej jak proponuje prezes!!!nie mam serca

Posted

Z wykarmieniem myszki jest niestety spory problem. Może spróbuj się skontaktować z dziewczynami wyadoptowyującymi szczurki.......moze coś podpowiedzą.

Rzuć hasło na wątku adopcyjnym świnek morskich - tam sie ludzie znają niemal na wszystkich gryzoniach:-)

Posted

Jaki on piękny....:loveu::loveu::loveu:
Sonica trzymam kciuki za jego zdrówko....
Poza tym tak, jak wspominałam wyślę link do tamtego wątku mojej Wetce, może ona coś podpowie....;)

Posted

Hakita napisał(a):
Jaki on piękny....:loveu::loveu::loveu:
Sonica trzymam kciuki za jego zdrówko....
Poza tym tak, jak wspominałam wyślę link do tamtego wątku mojej Wetce, może ona coś podpowie....;)

Niuniek coś choruje?

Posted

Tak Niuniek choruje:(
ale jest leczony ma chorobę skórną wychodzi mu sierść że tworzą się łyse pola i powstają brodawki. Hakita ma link do zdjęć na których widać te paskudztwa

Posted

sonica napisał(a):
Tak Niuniek choruje:(
ale jest leczony ma chorobę skórną wychodzi mu sierść że tworzą się łyse pola i powstają brodawki. Hakita ma link do zdjęć na których widać te paskudztwa

Skąd to i od czego to?

Posted

Sonica - jak Ty trafiłaś na ogłoszenia Niuńka? Ruszam z ogłoszeniami Kozaka - może tam gdzie Ty znalazłaś swojego psiaka jest wiecej takich co to szczeniaczkó nie szukają :p

Posted

choroba Niunka jest ze schroniska:( tak mówi lekarz a na ogłoszenie mojego Killera trafiłam na allegro kiedyś śmignęło mi jego zdjęcie i cholernie zapadło w pamięć ale wtedy dopiero rozglądałam się za psiakiem potem szukałam tego zdjęcia i natknęłam się na allegro i po przeczytaniu opisu tego o tęczowym moście już nie było innej opcji i innego psa więc allegro i opisy łapiące za serce i nowy Pan "upolowany"

Posted

Akurat - Trust z mojego bannerka ma super allegro. I co? I domu brak.
Ma fajny tymczas to prawda, ale gdyby zwolnił.....to ja mam kolejkę oczekujacych. Nie łatwo o tymczas dla takich wiekowych, schorowanych.
A od tych jak wiadomo roi się w schronach - bo to takie typowe "wymienić na nowszy model"
Raz nawwet byłam takiej sceny świadkiem - przyprowadził "pan" starego psa i mówi, ze tego oddaje bo śmierdzi, ale wziąłby szczeniaka........Juz ja go wzięłam...:mad: Tylko co z tego? Poszedł gdzie indziej....