Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hakita-Boze jaki biedny pies ,takiej babie to bym dala tylko pchle do adopcji:diabloti:Jezeli nie chce piesek jesc i sie boi wychodzic na spacery to tylko nalezy cierliwoscia dobrocia konsekwentnym postepowanie mprzezwyciezyc strach ,a nie rezygnowac:angryy:bo po co tej babie pies ,niech sobie lepiej kupi pluszaka ,nie bedzie miala problemu,a ch zapomnialam musi od czasu do czasu odkurzyc i wyprac:angryy:
jak ktos nie chce psa nalezy szybko zabrac,albo umowic sie zeby zatrzymala do czasu znalezienia nowego domu!
Wpisac ta osobe na czarna liste i przeslac po schroniskach ,gdyz jest obawa ,ze bedzie znowu szukala zywej zabawki dla" niedojrzalych pan"
Poza tym co nieodpowiedzialnosc wychodzic z domu w sylwestra z psem na ulice:mad:Po drugie jak ktos nie chce psa ZAWSZE znajdzie wymowke ,zeby sie go pozbyc jak niechciana rzecz:shake:
Niech ta Paniusia przetrzyma chociaz ta sierotke u siebie,niech da mu szanse ,zeby nie wrocil do budy:placz::placz::placz::placz:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja zawsze jestem za ładem i porządkiem. Może tego nie widać, ale ja jestem bardzo uporządkowana i systematyczna.

Hakita........czy możesz pokazać tego psa co ma wrócić do schronu? Możesz na priv mi wrzucić jak najwięcej szczegółów?
Pokombinować zawsze można......

Posted

Kochani, jeszcze raz napiszę...

To nie jest pies z Obornik tylko z Poznania i od czasu, kiedy go znalazłyśmy nigdy nie był w schronisku (nie wiem, co z nim było przedtem, ale myślę, że został wyrzucony), był w domach tymczasowych, aż w końcu trafił do domu stałego.
Teraz również nie trafi do schroniska, bo zadbamy o to wspólnie z dziewczynami, z którymi podjęłyśmy decyzję o tej adopcji...;)
A i Wy zawsze pomocni...;)

Posted

sonica napisał(a):
NIUniEK ma zaszczyt ogłosić,że kolejny dzień był wzorem do naśladowania

Cudny, najcudowniejszy Niunieczek...:loveu::loveu::loveu:
Brawo Psiaku!!! :multi:

Posted

sonica napisał(a):
NIUniEK ma zaszczyt ogłosić,że kolejny dzień był wzorem do naśladowania

Jak to było - nie chwal dnia przed zachodem słońca. U nas słońce to dzisiejszej nocy była jakaś 1 albo 2 w nocy.
Sodomia i Gomoria - jak się TŻ nad ranem wyraził.
Wracam Ci ja tuż przed północą z 2 dniowej delegacji. Zmordowana jak nic. W domie czeka na mnie Zwierzyniec z Dusią na czele i super smaczna zupa w garnku i TŻ kimający na kanapie.
Wyspacerowałam jeszcze futrzaki, zupę pochłonęłam, TŻ - nie dobudziłam. poszłam spać.
A rano mnie TŻ właśnie tą Sodomią i Gomorią wita. I cóż to się stało. Bo wiedziałam już że chodzi o futrowce.
Tak gdzieś między 1 a 2 TŻ się obudził. Myk w pidżamkę i do wyrka. Szczęście że zapalił wczesniej lampkę :mad:.
W łóżku była ta Sodomia i Gomoria. Dusia na całą długość jego posłania rowalona. Kotka w kącie a Metruś właził właśnie przodkiem do wyrka. Kota i Metra szybko spacyfikował. Ale jak zwalał Dusię z wyra to twierdzi, że miał problemy. Zaparła się i ni jak nie chciała zleźć.
:mad: Trzeba by wybadać co Wy tam z tymi Obornickimi pięknościami wyprawiacie. Skąd one wiedzą do czego te kanapy i łóżka służą, ha?:loveu:

Posted

Neigh napisał(a):
Sonica, to on taki labradorowaty pulpet jest:-). Odchudzić go trza:diabloti:

Odchudzić przecież on wygląda jak szkielet i martwię się dlaczego:shake:, chodź zaczyna mi coraz więcej jeść, ale leki wsadzone w kiełbaske i tak zostają wyplute choćby nie wiem jak były zakamuflowane:)
to fakt co Oni robią z tymi psiulami obornickimi,że wiedzą do czego kanapy służą Niuniek też jeszcze dobrze mieszkania nie poznał nie łapał gdzie ma michę ale na wyrko się pakował:cool3:

Posted

Bardzo ale to bardzo dziękuje za wstawienie zdjęć:)chylę czoło o dobra kobieto:) No a jak Radek jest dumny z Niuniola, bawią się codziennie i widać przepadają za sobą:) nawet kot nie dącha się już tak bardzo:) a ja patrze jak ta moja symbioza kwitnie hi hi:)

Posted

A z psami dla których brakuje tymczasu, miejsca, domu to jest karuzela.......czasem tylko jadaca szybciej, a czasem tak - że aż dech zapiera.

Kosmos po prostu.

Posted

A no właśnie, dobrze to ujęłaś Neigh...:cool3:

Ja biegam cały czas, nawet próbuję czasem fruwać, ale jakoś mi to nie idzie...:shake:

Psiaki na razie bez domków, jutro lub pojutrze będę miała więcej wiadomości....
A co u Was Milenko??? Jak Niuniek??? :cool3:

Posted

a prześle Wam jakoś niedługo zdjęcia ze spaceru i ze spania potajemnego oczywiście na sofie::cool3: No a co poza tym zjadł moja nową, nowiuśką torebkę:mad::placz: śmiać się czy płakać?no i drzwi znów dostały łapakami ale poza tym żyjemy:eviltong: No i powiedzcie jak tu śmierdziela nie kochać:p
Tamta dziewczyna nie zmieniła zdania nadal chce oddać pieska?

Posted

No, żeby torebkę swojej Pańci zjadać...??? Nieładnie Niuniek, nieładnie!!! :mad:

Niestety nie zmieniła zdania, jutro pod wieczór jedziemy do niej na rozmowy...:roll: