mrowa23 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Hala'] po prawej stronie, bajka to ta mix red nosa co to rzucala sie na inne psiaki taki szczenior mlody co podgryzala... ona byla rowno z mozartem tym pregusem pocietym bull Quote
asiak Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 a do watku naszych kochanych psiaków to nikt nie zaglada :mad: nie ładnie cioteczki, nie ładnie....:angryy: Quote
Yorija Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Hala - kiedyś mi obiecała coś o Kozaku więcej. Proszę. Jak tylko doczyścisz Sonię vel Frytkownicę (dobrze pamietam jej pseudonim?:diabloti:) Quote
Hakita Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 A mnie w sobote nie będzie...:shake: Jadę się pożegnać z Karmi... Quote
Yona Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Mam pytanie o Białka. Pan prosi, żeby mu coś tam napisać więcej o nim. Której Cioci podesłać na PW maila Pana?... Która zadzierzgnęła z nim bliższą znajomość?... :razz: A tyle Pan wie: http://www.allegro.pl/item257092048_z_kim_spotka_sie_bialek_za_teczowym_mostem_.html Quote
asiak Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 byłam dzisiaj w Obornikach ale niestety nie spotkałam sie z Białkiem :shake: dziś z dziewczynami wzięłyśmy sie ostro do pracy i posprząłyśmy wybieg numer 1 ;) roboty było dość dużo więc i czasu brak na mizianie z psiakami...a ponad to dziś zjechały do Azorka dwie klasy ze szkół podstawowych więc i zamieszanie spore było...dużo psiaków powyprowadzanych na spacerki :loveu: no i wiadomość do wszystkich cioteczek: do Obornik zostało przywiezionych 8 szczeniaczków, cudne, czarne podpalane dość duze...zdjęcia maluszków bedą w poniedziałek bo ja niestety nie miałam aparatu :shake:TZ zabrał na delegację... Quote
Yona Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 No to jeszcze raz... KTO ODPISZE PANU, KTÓRY PYTA O BIAŁKA?... MAILA PODAM NA PW Ja nie widziałam nawet tego psa, więc nie bardzo mogę odpowiadać na jakiekolwiek pytania... Quote
Hala Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Jesli Asia siępodejmie tego, to ja napiszę do pana. Za kilka minut wychodzę do jednej z cioteczek dogomaniakowych,więc nie mogę. Yonka, a powiedz mi o co pan konkretnie pyta i skąd jest? Quote
Yona Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Hala :) Pan chciałby dowiedzieć się czegoś więcej, niż jest w ogłoszeniu (dwa posty wyżej link). Wiesz, pewnie tak trochę popłakać o nim trzeba. Będziesz to umiała :loveu: Już Ci wysyłam. Napisz, jak będziesz miała czas :) Quote
asiak Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Hala napisał(a):Jesli Asia siępodejmie tego, to ja napiszę do pana. Za kilka minut wychodzę do jednej z cioteczek dogomaniakowych,więc nie mogę. Yonka, a powiedz mi o co pan konkretnie pyta i skąd jest? Halinko napisz do pana:loveu: Quote
Hakita Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Czekam na fotki i zrobimy allegro Maluchom. ;) A co z Białkiem? Halu rozmawiałaś z Panem? :cool3: Quote
Yona Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Hala wczoraj napisała do Pana :) Cóś cisza... trochę, jakby przedwyborcza... :evil_lol: Quote
Hala Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Własnie, pan do mnie n ie odpisał... :cool1: Quote
Hakita Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Nasze szczeniaki są wystawione na allegro i alegratce. :) Na allegro mają już obserwatorów. ;) Zatem zmykać Maluchy do ciepłych domków!!! Quote
asiak Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 dla naszym milusińskich bedą zakupione nowe budy (nie wiem w jakiej ilości-ale to chyba nie ważne) :loveu: ważne ze wogóle bedą...Ola wspaniała kobieta wzięła się ostro do akcjii zakupu :loveu: ponad to w sobotę będę malarzem :razz: do pomalowania nowa brama na wybiegu...:multi: i wiele innych prac porządkowych ;) więc cioteczki chętne do pomocy nie ociągać się tylko przyjechać w sobotę :loveu: Quote
Yona Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ciotki Drogie :) Odezwała się do mnie Pani z forum labradorów. Obiecała pomóc w poszukiwaniach domku dla Białka. Czy mógłby ktoś odpowiedzieć na te oto pytania?...:razz: Pani czeka... Białek czeka... Cytuję: "Witam z przyjemnością zapytam o kilka rzeczy: - czy Białek ma jakieś problemy zdrowotne, które powinny być leczone? - jaki ma stosunek do ludzi, innych psów, nie wiem czy są w schronisku koty a jeśli tak to jak na nie reaguje? - czy była taka sytuacja, kiedy wolontariusze obserwowali go w pomieszczeniu (pytanie jak zachowywałby się w domu) ewentualnie może wiadomo czy był pieskiem podwórzowym, kojcowym a może mieszkał w domu? -jaki ma charakter? Jest przytulasny, daje się wygłaskać? - czy zna smycz/" Quote
Hakita Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 - czy Białek ma jakieś problemy zdrowotne, które powinny być leczone? Nic mi na ten temat nie wiadomo, dowiem się w sobotę. [SIZE=2]- jaki ma stosunek do ludzi, innych psów, nie wiem czy są w schronisku koty a jeśli tak to jak na nie reaguje? Psy uwielbia, chyba że jakaś większa grupa, to staje na czele i namawia do złego. ;) Dogaduje się świetnie, z ludźmi również, a z kotami? Nie mam pojęcia, nie mamy kotów...:shake: [SIZE=2]- czy była taka sytuacja, kiedy wolontariusze obserwowali go w pomieszczeniu (pytanie jak zachowywałby się w domu) ewentualnie może wiadomo czy był pieskiem podwórzowym, kojcowym a może mieszkał w domu? Tego wolonatriusze nie wiedzą, aczkolwiek Białek został "wyrzucony" z domu, bo przecie za stary...:angryy: Z pewnością słodka, ciepła kanapka, to będzie to...:loveu: [SIZE=2]-jaki ma charakter? Jest przytulasny, daje się wygłaskać? Misiek pierwsza klasa...:loveu: Miziaj mnie i miziaj, nic innego nie chcę...:loveu: [SIZE=2]- czy zna smycz/" Z pewnością. ;) Quote
Yona Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 No kurka, pytanie o koty ważne... Pani, której pytania tutaj wkleiłam znalazła kogoś, kto może mógłby zabrać Białka... Tylko ten ktoś ma koty... :shake: Może podałabym kontakt do którejś z Szacownych Ciotek i Ciotki same już sobie z Panią pokonwersują?...:razz: Quote
Hakita Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ciotuniu Yonuniu...;) Zobaczymy cóż da się zrobić, posyłaj Pani namiary do mnie: annagoliszek@gmail.com Quote
mrowa23 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 co to slychac w obornikach? bo ja ostatnio zalatana...w te sobote pewnie zamkniete co ciotki? Quote
Hala Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Dlaczego miały by być zamknięte? Sobota jak sobota. Quote
Hala Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Nic mi o tym nie wiadomo. Ale trzeba by do Oli zadzwonić Quote
Recommended Posts