Yona Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 No to jeszcze... ile ma lat Maksi i dlaczego trafiła do schronu?... Quote
Hala Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/juz_w_nowym_domu/id/175/lp/76 Quote
eduso Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 pozwolilam sobie wstawic informacje o Białku na forum SZANSA - Na Pomoc Goldenom i labradory.info... On jest piekny... ! I taki smutny :( Quote
Hakita Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 eduso napisał(a):pozwolilam sobie wstawic informacje o Białku na forum SZANSA - Na Pomoc Goldenom i labradory.info... On jest piekny... ! I taki smutny :( Dziękujemy kochana Cioteczko...:loveu::loveu::loveu: Quote
Yona Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dzisiaj wieczorem ma zadzwonić pani, która oczekuje odpowiedzi na nastepujące pytania dotyczące Białka, jeśli da się na nie odpowiedzieć oczywiście: 1. Jaki stosunek ma do dzieci i kotów, 2. Czy umie chodzić po schodach, 3. Czy mieszkał w mieszkaniu lub domu (czyt. czy zachowuje czystość). Może ktoś coś wie?... Quote
asiak Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 dzieci w schronie są co sobote więc napewno Białek lubi dzieci ...co do schodów to nie wiem, ale jesli nie umie to napewno się nauczy ;-)hmm...co do zachowania czystosci to pewnie okaże się na miejscu, ale jak sądze z tym nie było by problemu przecież to dorosły facet...;-)pozdr Quote
Yona Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Kulfon dojechał do swojego domku około 20.30 Niby to pierwszy domek, a jednak wie, jak go używać :cool3: Chodzi zadowolony z siebie i zwiedza. Pani Ilona twierdzi, że to naprawdę pogodny chłopczyk :) Zdjęcia będą w połowie tygodnia. Quote
JIM Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Biedne psiaki... :( Mozecie cos wiecej powiedziec o tym? [ten czarno biały na rękach] Quote
Hakita Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Yona, Yona błagam napisz cosik więcej...:modla: Tak się cieszę, że Kulfonik dostał szansę na stare latka...:loveu::loveu::loveu: Bądź szczęśliwy Pieseczku... Dzięki Dziewczyny za wszystko!!! :loveu::Rose: Yona, a co z Białkiem? Wystawiłaś mu allegro? Możemy zrobić tak, pomożesz mi może w pisaniu ogłoszeń, bo dar do tego masz :cool3:, a ja mogę obornickie piękności wystawiać na allegro TOZ-u. Co mówisz? :razz: Julix, spróbuję się dowiedzieć czegoś więcej o tej Psince. ;) Quote
JIM Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dziekuje Hakita. A to jest w ogole pies czy suczka? Quote
Hakita Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Julix']Dziekuje Hakita. A to jest w ogole pies czy suczka? Wydaje mi się, że to jest SARCIA... http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/adopcje/id/307/lp/11 Muszę się jeszcze tylko upewnić. ;) Quote
Hala Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Kulfon to może ma szansę...ale szamanowi nie idzie.... Quote
JIM Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dzieki Hakita - to na pewno Sara. Dodaje ja na borderowe forum. Pozdrawiam! Quote
Hakita Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Julix napisał(a):Dzieki Hakita - to na pewno Sara. Dodaje ja na borderowe forum. Pozdrawiam! Nie ma za co. To my pięknie dziękujemy Cioteczko!!! :loveu: Quote
Yorija Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Helou - przeglądnęłam chyba prawie cały wątek - czy Kozak - taki wyżłowaty był gdzieś ogłaszany. Pomyliłam psa i imię? Quote
Hala Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Kozaka nigdzie nie ogłaszaliśmy Quote
Yorija Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 A dasz radę dowiedzieć sie czegoś wiecej o nim? Quote
Yorija Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/adopcje/id/13/lp/91#mid Capnęłam zdjecie ze strony schroniska. Quote
Yorija Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 __________________ Moja imenniczka Kamila jeśli wyczytałam dobrze z postów. Ona coś moze więcej powiedzieć o Kozaku? Mogłabym dostać jakiś mailowy namiar na nią albo mogłabyć Halu wysłać jej mojego maila? Quote
Hakita Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Yorija, wysłałam Ci pv z adresem mailowym do Kamilki. ;) Yona - Cioteczko!!! Co z tymi ogłoszeniami??? :cool3: Quote
Yona Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 No to na pytanie Cioci odpowiadam, Ciociu Hakito :) (tzn. nie wiem które, ale się domyślam :)) Ja wystawiam Barneja i Białka, ale obu tylko na allegro, bo do grudnia mam taki kocioł, że ledwo mogę się obrócić :p Barnej ma domek na 100%, jak mówi p. Ilona. Inne pieski, które posłała Ola, już zdobywają portale na Zachodzie :) Co do zdjęć, to ja też czekam z niecierpliwością, kiedy zobaczę Kulfona w... nowej szacie. Został ponoć wyczesany i jest maści... czarnej :) Pani Ilona chce usunąć mu kamień nazębny i... nie wiem co tam jeszcze mogłabym o nim napisać... Jest jednym z trzech psów, które "przykleiły" się do pani Ilony. Widać, że pani darzy go WYJĄTKOWYM uczuciem... :loveu: Quote
Hakita Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 No to dopszzz, w razie czego tak jak napisałam mogę wystawiać nasze Psiaki z TOZ-owskiego allegro. Fajnie by było tylko, gdyby Ciocia czasem z tekścikiem pomogła, bo dar do tego niewątpliwie ma...;) A no i czekamy na fotorelację cały czas ma się rozumieć...:razz: Quote
Recommended Posts