Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

eduso napisał(a):
pozwolilam sobie wstawic informacje o Białku na forum SZANSA - Na Pomoc Goldenom i labradory.info... On jest piekny... ! I taki smutny :(

Dziękujemy kochana Cioteczko...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzisiaj wieczorem ma zadzwonić pani, która oczekuje odpowiedzi na nastepujące pytania dotyczące Białka, jeśli da się na nie odpowiedzieć oczywiście:
1. Jaki stosunek ma do dzieci i kotów,
2. Czy umie chodzić po schodach,
3. Czy mieszkał w mieszkaniu lub domu (czyt. czy zachowuje czystość). Może ktoś coś wie?...

Posted

dzieci w schronie są co sobote więc napewno Białek lubi dzieci ...co do schodów to nie wiem, ale jesli nie umie to napewno się nauczy ;-)hmm...co do zachowania czystosci to pewnie okaże się na miejscu, ale jak sądze z tym nie było by problemu przecież to dorosły facet...;-)pozdr

Posted

Kulfon dojechał do swojego domku około 20.30
Niby to pierwszy domek, a jednak wie, jak go używać :cool3:
Chodzi zadowolony z siebie i zwiedza. Pani Ilona twierdzi, że to naprawdę pogodny chłopczyk :)
Zdjęcia będą w połowie tygodnia.

Posted

Yona, Yona błagam napisz cosik więcej...:modla:
Tak się cieszę, że Kulfonik dostał szansę na stare latka...:loveu::loveu::loveu:
Bądź szczęśliwy Pieseczku...
Dzięki Dziewczyny za wszystko!!! :loveu::Rose:

Yona, a co z Białkiem? Wystawiłaś mu allegro?
Możemy zrobić tak, pomożesz mi może w pisaniu ogłoszeń, bo dar do tego masz :cool3:, a ja mogę obornickie piękności wystawiać na allegro TOZ-u. Co mówisz? :razz:

Julix, spróbuję się dowiedzieć czegoś więcej o tej Psince. ;)

Posted

Posted

No to na pytanie Cioci odpowiadam, Ciociu Hakito :)
(tzn. nie wiem które, ale się domyślam :))
Ja wystawiam Barneja i Białka, ale obu tylko na allegro, bo do grudnia mam taki kocioł, że ledwo mogę się obrócić :p
Barnej ma domek na 100%, jak mówi p. Ilona.
Inne pieski, które posłała Ola, już zdobywają portale na Zachodzie :)

Co do zdjęć, to ja też czekam z niecierpliwością, kiedy zobaczę Kulfona w... nowej szacie. Został ponoć wyczesany i jest maści... czarnej :)
Pani Ilona chce usunąć mu kamień nazębny i... nie wiem co tam jeszcze mogłabym o nim napisać...
Jest jednym z trzech psów, które "przykleiły" się do pani Ilony. Widać, że pani darzy go WYJĄTKOWYM uczuciem... :loveu:

Posted

No to dopszzz, w razie czego tak jak napisałam mogę wystawiać nasze Psiaki z TOZ-owskiego allegro. Fajnie by było tylko, gdyby Ciocia czasem z tekścikiem pomogła, bo dar do tego niewątpliwie ma...;)

A no i czekamy na fotorelację cały czas ma się rozumieć...:razz: