Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tam nie chcę nic mówić, ale ciocia asiakas ładnie będzie się prezentować z Białkiem w ogłoszeniach :evil_lol:

A tak w ogóle i szczególe, jaki jest Białek?...

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie, pewnie nie będzie z tego szczęśliwa...:diabloti:

A Białek...
Za wiele nie powiem o nim, ale on zawsze był gdzieś z boku, w cieniu innych... Nie dopraszał się pieszczot, tylko przyglądał się z boku. Natomiast wczoraj niesamowicie nas zaskoczył, przychodził i domagał się pieszczot...:loveu: Tulił się, dawał łapeńkę, lizał po twarzy...coś niesamowitego...:loveu:
Do schroniska przyjechał rok temu. Ma już sporo latek i gdyby znalazł na stare lata jakiś słodki, ciepły kącik to byłoby cudownie...

Posted

Pamiętacie Neli? Mamy podejrzenie, że to jej rodzeństwo - braciszek. Jest niesamowicie do niej podobny. Niedawno przyjechał do schroniska...

Spójrzcie jaki on piękny, też niedawno przyjechał...

Nasza pulchna Haszczunia...

Posted

Przepiękny i przekochany Piesek...

A to Psinka, która ponad miesiąc temu rozerwała sobie łapkę o bramkę od kojca. Teraz już jest ponoć o niebo lepiej, ale i tak kiepsko ta łapka wygląda...:-( A jest niesamowicie przekochany...

Posted

Chciałabym zapytać o Barneja...
Czy on tylko tę faflę ma odgryzioną?... Ma jeszcze jakieś rany?...

Ten rudy misiek jest śliczny. Pewnie w przyszły weekend już go nie będzie...:loveu: Weźmie go pierwsza osoba chętna do adopcji...

Posted

Yona napisał(a):
Chciałabym zapytać o Barneja...
Czy on tylko tę faflę ma odgryzioną?... Ma jeszcze jakieś rany?...

Cioteczko, dużo się mizialiśmy z Barnejem wczoraj i nie zauważyłam nic dodatkowo... Sierść ma bardzo podobną do Kulfona, żadnych widocznych ran nie było. Ewentualnie delikatne zadrapania.

Posted

ja tylko dodam ze moje konie nei sa do adopcji i nei sprzedam za symboliczna zlowtowke OLU dobrze?:mad::eviltong:
ehhh kochane zwierzaki....piekne sa, yona czy dostalas tekst o maksi i zdjecia schroniskowe?

Posted

mrowa23 napisał(a):
ja tylko dodam ze moje konie nei sa do adopcji i nei sprzedam za symboliczna zlowtowke OLU dobrze?:mad::eviltong:
ehhh kochane zwierzaki....piekne sa, yona czy dostalas tekst o maksi i zdjecia schroniskowe?

Nic nie dostałam...

Posted

Juz wysłałam :)

Ciotki, możecie mi powiedzieć, jak duży jest Barnej i ile może ważyć?...
Pani Ilona zaangażowała się w poszukiwania dla niego domu i chciałaby wiedzieć.

Posted

do polowy uda mojego jest a ja mam 156 cm wzrostu:D wazyc duzo wazy ok 40 nawet chyba bo maksi wazy 32 a jest mniejsza bo do kolana.

historie maksi juz wyslalam zdjecia zaraz zaczne wysylac bo za duzo napchalam i mi wrocil mail...