Yona Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ja tam nie chcę nic mówić, ale ciocia asiakas ładnie będzie się prezentować z Białkiem w ogłoszeniach :evil_lol: A tak w ogóle i szczególe, jaki jest Białek?... Quote
Hakita Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Faktycznie, pewnie nie będzie z tego szczęśliwa...:diabloti: A Białek... Za wiele nie powiem o nim, ale on zawsze był gdzieś z boku, w cieniu innych... Nie dopraszał się pieszczot, tylko przyglądał się z boku. Natomiast wczoraj niesamowicie nas zaskoczył, przychodził i domagał się pieszczot...:loveu: Tulił się, dawał łapeńkę, lizał po twarzy...coś niesamowitego...:loveu: Do schroniska przyjechał rok temu. Ma już sporo latek i gdyby znalazł na stare lata jakiś słodki, ciepły kącik to byłoby cudownie... Quote
Hakita Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Pamiętacie Neli? Mamy podejrzenie, że to jej rodzeństwo - braciszek. Jest niesamowicie do niej podobny. Niedawno przyjechał do schroniska... Spójrzcie jaki on piękny, też niedawno przyjechał... Nasza pulchna Haszczunia... Quote
Hakita Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Przepiękny i przekochany Piesek... A to Psinka, która ponad miesiąc temu rozerwała sobie łapkę o bramkę od kojca. Teraz już jest ponoć o niebo lepiej, ale i tak kiepsko ta łapka wygląda...:-( A jest niesamowicie przekochany... Quote
Hakita Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 No to i ja się załapałam na sesję...:roll: :roll: :roll: Quote
Yona Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Chciałabym zapytać o Barneja... Czy on tylko tę faflę ma odgryzioną?... Ma jeszcze jakieś rany?... Ten rudy misiek jest śliczny. Pewnie w przyszły weekend już go nie będzie...:loveu: Weźmie go pierwsza osoba chętna do adopcji... Quote
Hakita Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Zobaczcie jaki piękny basen został zrobiony dla naszych Milusińskich...:loveu: Niemalże na samym środku schroniska...na scenie...:evil_lol: Quote
Hakita Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Yona napisał(a):Chciałabym zapytać o Barneja... Czy on tylko tę faflę ma odgryzioną?... Ma jeszcze jakieś rany?... Cioteczko, dużo się mizialiśmy z Barnejem wczoraj i nie zauważyłam nic dodatkowo... Sierść ma bardzo podobną do Kulfona, żadnych widocznych ran nie było. Ewentualnie delikatne zadrapania. Quote
Hakita Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Na koniec chciałam Wam pokazać malutkie "Dziewczynki" Cioteczki Mrówci...:diabloti: Z Mamusią Mrówcią... ...i z ciotką Hakitą... THE END... Quote
Hala Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 a macie jakieś zdjęcia Puszka? Jeśli tak, wstawcie proszę do jego wątku.http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6756826#post6756826 Quote
mrowa23 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ja tylko dodam ze moje konie nei sa do adopcji i nei sprzedam za symboliczna zlowtowke OLU dobrze?:mad::eviltong: ehhh kochane zwierzaki....piekne sa, yona czy dostalas tekst o maksi i zdjecia schroniskowe? Quote
Yona Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 mrowa23 napisał(a):ja tylko dodam ze moje konie nei sa do adopcji i nei sprzedam za symboliczna zlowtowke OLU dobrze?:mad::eviltong: ehhh kochane zwierzaki....piekne sa, yona czy dostalas tekst o maksi i zdjecia schroniskowe? Nic nie dostałam... Quote
Hala Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 jakbyś dała wreszcie maila...to bys dostała :d Quote
mrowa23 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 to juz ci pisze bo mam czas hala.....:mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Yona Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Juz wysłałam :) Ciotki, możecie mi powiedzieć, jak duży jest Barnej i ile może ważyć?... Pani Ilona zaangażowała się w poszukiwania dla niego domu i chciałaby wiedzieć. Quote
Yona Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Na tym zdjęciu wygląda na ogromnego psa, choć... ciotka, która przy nim jest, stoi w dołku (ciekawe kto wykopał :evil_lol:) Quote
mrowa23 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 do polowy uda mojego jest a ja mam 156 cm wzrostu:D wazyc duzo wazy ok 40 nawet chyba bo maksi wazy 32 a jest mniejsza bo do kolana. historie maksi juz wyslalam zdjecia zaraz zaczne wysylac bo za duzo napchalam i mi wrocil mail... Quote
Recommended Posts