Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, teraz to wszyscy kumple i rodzina Kulfona :evil_lol: Wspólne zdjęcia, wymiana numerów kont bankowych :evil_lol:
Czekajcie Ciotki, może były właściciel się odnajdzie :evil_lol:

A tak w ogóle, to czy może ktoś napisać mi cokolwiek o Barneju i Białku?...
Barneja podstawiłam już za suńkę, która właśnie idzie do domku.
Czy nie przekombinowałam z tą łagodnością?...

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=241049084

Jak wzdęcia nowe dostanę to natychmiast powymieniam :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hala napisał(a):
Ciotka Yona...a prawa autorskie? ;)

Widzę Hala, że chcesz pohandlować... :cool3:
Tak bez powodu o tych prawach autorskich nie wspominasz... :cool3:

A wiecie Ciotki, że raz mi się na dogo zdarzyło, że ktoś kazał mi usunąć z ogłoszeń zdjęcia, bo nie zapytałam, czy mogę je wykorzystać?... :p
Dowiedziałam sie, że mam sobie pojechać do schronu w... i sama zrobić zdjęcia... :p
Nie pojechałam, bo za daleko...
Nie dość, że to był pies o marnych szansach na cokolwiek, to jeszcze trzeba go było "sprzedawać" z dwóch na krzyż fotek...

Posted

Hala napisał(a):
No bo wiesz..ciotka Yona... allegro moich suczydeł się zwolniło..no nie?

Włąśnie dzisiaj Białka tam wstawię :cool3: Oczywiście jeśli coś mądrego napiszę, a nie mogę, bo nic o nim nie wiem. Hala, jaki Białek ma charakter?...

No i jeszcze od Neigh Bellę mam... Jak skończę z nimi, to Dina wystawię, tylko... Czy on ma jakieś zdjęcia?... No i czy możesz coś o nim napisać?...

Posted

o Dinie mogę napisać całkiem sporo i zdjecia RÓWNIEZ MAM. A o Białku to ciężko coś napisać To naprawdęstarzec i leży sobie spokojnie w dołku. Jak widzi jakieś zamieszanie za blisko siebie, t owstaje i odchodzi do spokojniejszego miejsca. Nie nadaje się do bloku. Nie d rady raczej chodzić poschodach. Widać że życie go sponiewierało. Zdaje się że ma przyjaciela... Lorda. Lord chociaż dużo młodszy, często przy nim czuwa i leży sobie z Białkiem. Ciekawe co bedzie z białkiem, jak przyjdą mrozy?

Posted

No i zapomniałabym o Maksi...
Dostałam mailem tylko zdjęcia z DT. Nic więcej nie doszło. Nic o niej nie wiem...

No i mrowa... coś nic mi o tym transporcie już nie doniosicie :p

Posted

bo mrowie prada wylaczyli na zadu.... i nei mogla wejsc na neta:P
w pt sama musze jechac do wawy po szamana bo niestety kumplowi pomylily sie tryognie i w nastepnym tygodniu wraca w sr a nie wtym :/
wiec plan jest taki
w pt jade po sare i szamana czyli pila i wawa a potem do obornik i tam przenocuja psiaki
w sobote z obornik ruszamy z Ola z kulfonem szamanem i sara i jedziemy do zgorzelca
czyli to bedzie te 1300 km z tego co pamietam i niestety te 360 zl...

Posted

mrowa23 napisał(a):
bo mrowie prada wylaczyli na zadu.... i nei mogla wejsc na neta:P
w pt sama musze jechac do wawy po szamana bo niestety kumplowi pomylily sie tryognie i w nastepnym tygodniu wraca w sr a nie wtym :/
wiec plan jest taki
w pt jade po sare i szamana czyli pila i wawa a potem do obornik i tam przenocuja psiaki
w sobote z obornik ruszamy z Ola z kulfonem szamanem i sara i jedziemy do zgorzelca
czyli to bedzie te 1300 km z tego co pamietam i niestety te 360 zl...

Ja myślałam, że będzie dużo więcej niż 360zł... jesli 1300km...

A już kontaktowałaś się i ustaliłaś wszystko z panią Iloną?...

Posted

pani ilona to ta z niemiec pani? dzownila do meni jak bylam w schornisku ale miala mi wyslac nr komorki i adres a tutaj lipa nic nie mam... ale wstepnie na sobote ok 15-16 sie umowiliymy;)

Posted

No i jeszcze, zamiast dzwonić do Oli, co miałam zrobić dzisiaj, może napiszę...

Tutaj cytat wkleję cytat z maila od pani Ilony:

[FONT=Arial]".Koszty czipöw i szczepien pokryje ,dobrze byloby gdyby pieski mozna bylo zaszczepic kompletem szczepien .Nie musicie wiec zbierac pieniazköw."[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Załatwią Ciotki i przekażą wszystko komu trzeba?...[/FONT]
[FONT=Arial]Czy raczej mam dzwonić?...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

mrowa23 napisał(a):
pani ilona to ta z niemiec pani? dzownila do meni jak bylam w schornisku ale miala mi wyslac nr komorki i adres a tutaj lipa nic nie mam... ale wstepnie na sobote ok 15-16 sie umowiliymy;)

Adres pani Ilony mogę Ci wysłać na PW, nr telefonu stacjonarnego też, ale komórki nie mam. Nie wiem, czy tutaj to pisałam, ale wczoraj pani Ilona miała zajęty dzień, bo jej córka miała urodziny, a przedwczoraj skasowali samochód i kupowali nowy, bo po psiaki pod granicę trza jechać... Tak więc, jeśli pani się nie odzywała, to dlatego, że ma teraz urwanie głowy...

No i rozumiem, że jesteś w kontakcie z Judytą, Anką i panią Iloną. Więc prawie mogę się odmeldować :)

PS Jeśli nie wyliczyłaś, że więcej beznyna będzie kosztować, to zaraz wysyłam kasę :)

Posted

wiecej raczej nie chyba ze moj autobus zacznie polykac ta benzyne;) powinno starczyc a jak nie to bede krzyczec ale to jzu po transporcie bo wydaje mi sie ze powinno byc akurat;)
dla mnie najwazniejsze zeby Pani ilonka odezwala sie od mneiw sobote;) zebym nie zostala z nasza trojca pod granica bo moje dziewcyznki w domku co prawda tolenracyjne ale 6 psow nie przezylabym na 38 m kw;)
przekaze oli ze pani ilonka pokryje koszty:)

Posted

Białeczek zrobił się niesamowicie przytulaśny, cały czas dopraszał się o pieszczoty...:loveu: Co wcześniej nie miało miejsca, zawsze był gdzieś z boku...
Białek nie odstępował Asiakas...:loveu: