Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wreszcie po baaaardzo długiej nieobecności wróciłam....:loveu:

Kulfonik...rany Julek chyba zemdleje ze szczęścia:mdleje:
a jednak cuda się zdarzają :loveu: ostatnio dobrze się dzieje dla naszych Obornickich weteranów:Bulinka, Dusia i wiele wiele innych (których nie pamiętam teraz :oops: ) i Kulfonik :multi:

w obecnej sytuacji nie ma zmiłuj, trzeba za to :beerchug:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie to może nie zapeszajmy :roll:

A co do sesji, to... :diabloti:

Jak nie Kulfonowi, to może Barnejowi Ciocie zrobią?...:cool3:

Zwolniło mi się 11 dni wyróżnionych, więc szkoda by było :loveu:

Posted

Hala napisał(a):
No ale mnie jutro nie będzie w schronie...jadę z suczydłami pod Racibórz...do nowego domku.

Ale Ciocia Hakita, zdaje się, będzie :loveu: i na nią właśnie liczymy :loveu:

Posted

Hala napisał(a):
No ale mnie jutro nie będzie w schronie...jadę z suczydłami pod Racibórz...do nowego domku.

Zaraz, zaraz, Hala?...
To istnieje taka możliwość, że je tam już zostawisz?...

Posted

No, to dopiero by było :loveu:

Po tym, jak po tymczasie została Ci noga w szelkach, to chyba tak łatwo nie dasz się już namówić?...:cool3:

Należy Ci się odpoczynek...
Teraz będziesz spokojnie przed kompem siedziała i wzruszające teksty pisała...

Posted

a ktora cioteczk abedzei wjutro w schronie bo ja bede z moimi dziewuchami bo musimy weta odwiedzic jeszcze;) no i dawno nas juz nie bylo....wiec ktora ciotak bedzie bo musze z wami ciotki pogadac w cztery oczka:mad:

yona ten spod warszawy przyjedzie najprawdopodobniej w srode do mnie do poznania bo kumpel bedzie wracal a ja zabiore cala trojce i posmigam z nimi tak jak mowilysmy albo w pt albo w sobote jakos wolalabym w sobote niz w niedziele bo mi beda panele klasc i plytki ;)doszlo o maksi ?wyslalam 2 maille;)

Posted

Yona napisał(a):
Ale Ciocia Hakita, zdaje się, będzie :loveu: i na nią właśnie liczymy :loveu:

A będzie!!! Będzie!!! I już się doczekać nie może!!! Aparacik już spakowany...:lol:

Posted

mrowa23 napisał(a):
a ktora cioteczk abedzei wjutro w schronie bo ja bede z moimi dziewuchami bo musimy weta odwiedzic jeszcze;) no i dawno nas juz nie bylo....wiec ktora ciotak bedzie bo musze z wami ciotki pogadac w cztery oczka:mad:

yona ten spod warszawy przyjedzie najprawdopodobniej w srode do mnie do poznania bo kumpel bedzie wracal a ja zabiore cala trojce i posmigam z nimi tak jak mowilysmy albo w pt albo w sobote jakos wolalabym w sobote niz w niedziele bo mi beda panele klasc i plytki ;)doszlo o maksi ?wyslalam 2 maille;)

Doszedł jeden, ten ze zdjęciami z domu :)

Uprzejmie przypominam, że potrzebujemy tych ze schroniska:cool3:
Jak zaczęłam czytać jej wątek, to tam ciotki płakały nad jej marnym widokiem, ale zdjęcie żadne mi się nie otwiera...:shake:
No i oczywiście potrzebuję informacji na jej temat, bo tych 1000 postów nie dam rady przeczytać:cool3:

PS A kwotę do przelania to kto mi napisze?...:razz:
Kto ładnie kilometry policzy i przez cenę litra benzyny pomnoży?...:razz:

Posted

Hakita napisał(a):
A będzie!!! Będzie!!! I już się doczekać nie może!!! Aparacik już spakowany...:lol:

To bardzo piknie :loveu:
Mam kilka zdjęć Barneja, ale na wszystkich leży. Może by tak przynajmniej do jednego zdjęcia psa postawić?...:razz:
Aha, no i dobrze byłoby zrobić jakieś zdjęcie, na którym widać, że ma odgryzioną faflę... żeby potem nie było, ze coś ukrywamy...

Posted

mrowa23 napisał(a):
za benzynke 360zl a opis maksi ze zdjeciami byl w drugim maila hehe postaram sie zarzaz go wyslac drugi raz moze za duzo w niego napchalam;)

360zł. miało być, gdyby jechały do Rudy, a jadą do Zgorzelca :cool3:

Posted

Pamietasz o tym, że będziesz jeździła po psy do Piły i może do Warszawy?...:razz:

360zł. to jak nie policzysz wyjazdu po Szamana.
Ten znajomy gratis go zabierze?...

Posted

ojej...pomylilo mi sie wszystko....to moment zaraz rzuce okiem gdzie jest zgorzelec;) jezeli znajomy go zabeirze a tego to sie dowiem wieczorem to bedzie gratis ja niestety na gratisie jeszcz enie jezdze choc zastanawiam sie nad gazem;)

dobra wiec tak do pily i do poznania to 200km razem do zgorzelca mam 250 km czyli 500 czyli to daje 900 km jezeli do wawy tez bym miala jechac to jest 300 i 300 czyli 600 ale poki co powiedzmy ze bez wawy bo moze namowie znajomego zeby wracal w sr i zabral psiaka w kazdym badz razie na dzien dzisiejszy to jest poltora baku czyli 180*1,5 = 270 zl jezeli do wawy to niestety jeden bak dochodzi czyli +180 zl. jak cos bede wiedziala to dam znac choc nie wiem czy dopiero nie dam znac w niedziele wieczorem bo wyjezdzam na wies gdzie z netem ciezko ale postaam sie cos wymyslic:)

Posted

heeh sorry roztrzepana jestem i do pily chcialam chyab dwa razy jechac;) przepraszam to zmeczenie....
200pila
600 wawa
500 zgorzelece
calosc 1300km dwa baki jak pojade tempem niedzielnego kierowny wystarczyc powinny
pojade krajowka a nie autostrada to nie bedzie oplat dodatkowych;)
dwa baki czyli 180*2= 360
jeszcze prosze mnie sprawdzic bo ja na szybkot o wszystko robie ....

Posted

Oj, napisz tę końcową :placz:

Pomnóż ładnie przez cenę swojej benzyny i napisz, co z tym znajomym...
Zabierze te sierotę, czy nie?...

Ile, ile dokładnie mam wysłać?...:placz:

Posted

Lepiej niech wraca, to zainwestujemy te pieniążki w pewną upatrzoną przeze mnie bidę... Nie ukrywam, że ją pewnie znasz :)
A jak nie będzie wracał, to... bida będzie musiała troszkę zaczekać...

Posted

[quote name='mrowa23']a ktora cioteczk abedzei wjutro w schronie bo ja bede z moimi dziewuchami bo musimy weta odwiedzic jeszcze;) no i dawno nas juz nie bylo....wiec ktora ciotak bedzie bo musze z wami ciotki pogadac w cztery oczka:mad:

witaj cioteczko kochana :loveu:
na ja będę jutro z Aneczką :razz:
jestes przy kompie? bo ja jestem na gg mogłyby my na gadu pogadać :cool3:

Posted

Wiadomość do Wszystkich, choć podejrzewam, że Ciocia Yona będzie najbardziej zainteresowana...:lol:

Mam foteczki Kulfona vel Kuflona, Barneja oraz Białka i nie tylko...:loveu:
Niestety nie wiem, czy dziś dam radę wogóle je obrobić, więc najpóźniej do jutra wszystko wstawię i powysyłam.

Poza tym nie wiem, co się stało, ale ani Kulfon ani Białek nie byli fanami tulenia, a dziś...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nie mogłyśmy się wręcz od nich "opędzić"...:loveu: :loveu: :loveu:

Ponadto biedny Kulfon nie ma spokoju, męczy go jeden niby kumpel, bo rozeszły się wieści, że na zachód wyjeżdża i teraz nie daje mu spokoju...:lol:
Nie dość, że wściekły - non stop kły na wierzchu, to jeszcze szantażuje Kulfona, że ma go zabrać ze sobą...:lol: