Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tam nie chcę być znowu taka namolna, ale... gdzie te zdjęcia i informacje o Kulfonie?...:razz:
Właśnie zwolniło mi się miejsce na 4-tej stronie na allegro. Kulfon ładnie by się tam prezentował, a tu nic... Skrzynka pusta. Zdjęciów jak ni było, tak ni ma, o informacjach nie wspomnę :cry:

Chciałabym jeszcze dowiedzieć się, jak on radzi sobie ze schodami...
Rozumiem, że on taki raczej siedzący tryb życia prowadzi?...

Posted

Yona, no jak to??? :crazyeye:
Ja wczoraj wysłałam Ci 2 fotki, bo tylko tyle miałam, ale dziś koleżanka napisała mi, że wszystko Ci wysłała...:roll:

Posted

Yona napisał(a):
Właśnie zajrzałam. Nic nie dostałam :roll:

Wczoraj wysłałam na adres, który mi podałaś. Pytałam koleżanke i powiedziała, że też wysłała...:roll:
Wyślij cokolwiek, choćby pustego maila do mnie, to odeśle. Nie wiem co się stało, ale wszystko wysłałam...:cool1: Może zły adres mi podałaś??? :cool3:
Mój adres: annagoliszek@gmail.com

Posted

ja jutro również nie przyjadę do Obornik. Ale w następną sobotę to już na 99%. Teraz w niedzielę jadę do Kołobrzegu z huszczkami.

Posted

a to moje kochane siostrzyczki Rosa i Poli :loveu:

na tych zdjęciach jedna z sióstr chyba Rosa i Sisi którą dziś dziewczynki żegnały :placz: Sisi ma wspaniały domek od dzisiaj :loveu: szcześcia i miłości maleńka:loveu:

Posted

To wiadomości ze schroniska...nie wiem gdzie domek. Nie miałam żadnego udziału w jego znalezieniu. Po prostu pewnie ktoś przyszedl, pokochał Łateczka i zabrał.

• 2 weeks later...
Posted

royek pojedzie dzisiaj do super domku w poznaniu :)
trafily podobno dwa bullowate...
spanielka mirka pojechala wczoraj do panstwa co chcieli peti zaadoptowac i super tez trafila...tyle wiem jutro bede tam przelotem:D

Posted

dzieki za odpowiec:p
pytalam z ciekawosci bo 2 lata temu z Suchego Lasu mialam 6 szczeniaczkow ok. 3-4 tygodniowych na wychowaniu:loveu: poczatkowo wygladaly tragicznie:shake: wszystkie przezyly i dzieki xxxx52 znalazly nowe domki w niemczech:p