Hakita Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 asiakas napisał(a):niestety tej małej już nie ma, za TM :placz: najprawdopodobniej zabrało ją jakieś choróbsko :placz: Asiu, co Ty piszesz...:placz: Nie mogę uwierzyć...:-( Bądź szczęśliwa Psinko za TM... Quote
asiak Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 no niestety cioteczki... bardzo mi przykro, ze takie informacje :-( Quote
asiak Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 a z dobrych wiadomości... Neli ma domek :-) pojechała do domku z ogrodem, gdzieś niedaleko Obornik... Quote
betka-sp Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Hakita napisał(a):No słyszałam, że 5-miesięczna Szarpejka i to z tatuażem...:crazyeye: Mrówcia, a co Ty na to gdyby ją tak na Niemcy wypuścić??? Mam kontakt do fajnej Kobitki i tam napewno nie trafiłaby do jakiś pseudohodowców...:roll: Kobitki kochane.........jestem z forum shar-pei :loveu: napiszcie mi prosze coć o tej suni która jest u was w schronisku...PLEASE ........ będziemy szybko organizować jej domek ...ona nie może tam zostać !! jak wygląda sprawa nawet do DT ją zabrać...są chętni na już/ czy ktoś może odczytać tatuaż ??? będziemy szukać hodowcy.............BARDZO WAS PROSZE O POMOC Quote
Hakita Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 betka-sp napisał(a):Kobitki kochane.........jestem z forum shar-pei :loveu: napiszcie mi prosze coć o tej suni która jest u was w schronisku...PLEASE ........ będziemy szybko organizować jej domek ...ona nie może tam zostać !! jak wygląda sprawa nawet do DT ją zabrać...są chętni na już/ czy ktoś może odczytać tatuaż ??? będziemy szukać hodowcy.............BARDZO WAS PROSZE O POMOC Dzięki wielkie za chęć pomocy, ale więcej informacji będę miała jutro. Z tego co wiem, tatuaż ciężko odczytać. Jak już będę miała jakieś info, to dam Ci znać. ;) Quote
betka-sp Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 dzięki wielkie..........na sharpei-world znalazłyśmy już niejednemu sharpkowi domek......tej bidulce też na pewno znajdziemy :multi: Quote
Hakita Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 betka-sp napisał(a):dzięki wielkie..........na sharpei-world znalazłyśmy już niejednemu sharpkowi domek......tej bidulce też na pewno znajdziemy :multi: Dziękuję bardzo, bardzo za chęć pomocy, ale właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka ze schroniska i okazało się, że po Sunie przyjechała właścicielka. Ponoć dziecko otworzylo bramkę i Psina uciekła. Tak, więc Psinka już w swoim domku. Niemniej jeszcze raz dziękuję za chęć pomocy. :loveu: Quote
betka-sp Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Hakita napisał(a):Dziękuję bardzo, bardzo za chęć pomocy, ale właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka ze schroniska i okazało się, że po Sunie przyjechała właścicielka. Ponoć dziecko otworzylo bramkę i Psina uciekła. Tak, więc Psinka już w swoim domku. Niemniej jeszcze raz dziękuję za chęć pomocy. :loveu: TO WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: super Quote
Hakita Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Wspaniała, wspaniała...:loveu: No i prawie wszystkie Szczeniorki już pojechały, został tylko jeden z długim włosem. Quote
asiak Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 chciałam wstawić zdjęcie ale cos mi nie poszło... Quote
Zmysł Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 W poprzednim miesiącu niestety bez sukcesu - ale może teraz się uda. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75542 Dla osób, które głosowały w poprzednim miesiącu, czyli mają aktywne konto jest prościej: Wchodzisz na stronę www.krakvet.pl, dalej na Forum, klikasz link "zaloguj się, by sprawdzić wiadomości" - wpisujesz nazwę użytkownika i hasło. Dalej klikasz na "Forum www.krakvet.pl Strona Główna". Dalej wybierasz najwyższej położony www.krakvet.pl i temat "głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - lipiec 2007". Wtedy "wyskoczy" ankieta z nazwami schronisk, fundacji. Zaznaczasz Fundacja Maja z Zielonki i klikasz pod ankietą wyślij. Dzięki:loveu: __________________ Quote
asiak Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Tiger na spacerku z "Dyrektorkiem" nasz dzielny wolontariusz, chyba najmłodszy :loveu: Quote
asiak Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 to nowy psiak jeszcze na kwarantannie i bez imienia :loveu: śliczny a to śliczny Puszek i śliczna Mróweczka :loveu: a to nasz staruszek Kulfonek :loveu: bardzo symatyczny pieseczek a to Korusia :loveu: Quote
asiak Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 a to Frotka :loveu: :loveu: Kozak :loveu: ten psiak jest od niedawna, na imię ma Histeryk,domyślcie sie dlaczego?;) a to Fionka od V. Villas :loveu: Quote
supergoga Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Czy wiecie może, czy Pani ktra miała wczoraj jechac fdo schroniska po jamolkowatego szczeniaka była i czy coś psiowego zabrała Quote
Hakita Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 supergoga napisał(a):Czy wiecie może, czy Pani ktra miała wczoraj jechac fdo schroniska po jamolkowatego szczeniaka była i czy coś psiowego zabrała Tak, tak Kochana!!! Maluszek pojechał!!! Dziękujemy!!! :loveu: Quote
supergoga Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Maluszek ma na imię Bolek i na dowód że ma domek dostałam dziś fotki: Bolek - netoperek Wszystkiego najlepszego w domku maluszku Quote
Hakita Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ojejku!!! :multi: Jaki cudowniutki...:loveu: :loveu: :loveu: Bądź szczęśliwa Kruszynko!!! Dzięki Supergoga!!! :Rose: Quote
asiak Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ale fajnie że maluszek już w swoim domeczku :loveu: :multi: :multi: :multi: szczęścia i ogromu miłości Boleczku :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 A mnie chyba znowu w sobotę nie będzie...:shake: :-( Quote
asiak Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 zero zainteresowania na wątku, a ja mam kolejna porcę foteczek :razz: tylko czy je wstawiać skoro i tak nikt nie zagląda ????:diabloti: Quote
Recommended Posts