Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiakas napisał(a):
niestety tej małej już nie ma, za TM :placz:
najprawdopodobniej zabrało ją jakieś choróbsko :placz:

Asiu, co Ty piszesz...:placz: Nie mogę uwierzyć...:-(
Bądź szczęśliwa Psinko za TM...
    • Replies 1.6k
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hakita napisał(a):
    No słyszałam, że 5-miesięczna Szarpejka i to z tatuażem...:crazyeye:

Mrówcia, a co Ty na to gdyby ją tak na Niemcy wypuścić???
    Mam kontakt do fajnej Kobitki i tam napewno nie trafiłaby do jakiś pseudohodowców...:roll:

Kobitki kochane.........jestem z forum shar-pei :loveu: napiszcie mi prosze coć o tej suni która jest u was w schronisku...PLEASE ........ będziemy szybko organizować jej domek ...ona nie może tam zostać !! jak wygląda sprawa nawet do DT ją zabrać...są chętni na już/ czy ktoś może odczytać tatuaż ??? będziemy szukać hodowcy.............BARDZO WAS PROSZE O POMOC

Posted

betka-sp napisał(a):
    Kobitki kochane.........jestem z forum shar-pei :loveu: napiszcie mi prosze coć o tej suni która jest u was w schronisku...PLEASE ........ będziemy szybko organizować jej domek ...ona nie może tam zostać !! jak wygląda sprawa nawet do DT ją zabrać...są chętni na już/ czy ktoś może odczytać tatuaż ??? będziemy szukać hodowcy.............BARDZO WAS PROSZE O POMOC

Dzięki wielkie za chęć pomocy, ale więcej informacji będę miała jutro. Z tego co wiem, tatuaż ciężko odczytać. Jak już będę miała jakieś info, to dam Ci znać. ;)

Posted

betka-sp napisał(a):
    dzięki wielkie..........na sharpei-world znalazłyśmy już niejednemu sharpkowi domek......tej bidulce też na pewno znajdziemy :multi:

Dziękuję bardzo, bardzo za chęć pomocy, ale właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka ze schroniska i okazało się, że po Sunie przyjechała właścicielka.
    Ponoć dziecko otworzylo bramkę i Psina uciekła.
    Tak, więc Psinka już w swoim domku.
    Niemniej jeszcze raz dziękuję za chęć pomocy. :loveu:

Posted

Hakita napisał(a):
    Dziękuję bardzo, bardzo za chęć pomocy, ale właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka ze schroniska i okazało się, że po Sunie przyjechała właścicielka.
    Ponoć dziecko otworzylo bramkę i Psina uciekła.
    Tak, więc Psinka już w swoim domku.
    Niemniej jeszcze raz dziękuję za chęć pomocy. :loveu:

TO WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: super

Posted

W poprzednim miesiącu niestety bez sukcesu - ale może teraz się uda.
    http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75542

Dla osób, które głosowały w poprzednim miesiącu, czyli mają aktywne konto jest prościej:
    Wchodzisz na stronę www.krakvet.pl, dalej na Forum, klikasz link "zaloguj się, by sprawdzić wiadomości" - wpisujesz nazwę użytkownika i hasło.
    Dalej klikasz na "Forum www.krakvet.pl Strona Główna". Dalej wybierasz najwyższej położony www.krakvet.pl i temat "głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - lipiec 2007". Wtedy "wyskoczy" ankieta z nazwami schronisk, fundacji. Zaznaczasz Fundacja Maja z Zielonki i klikasz pod ankietą wyślij.

Dzięki:loveu:

Posted

to nowy psiak jeszcze na kwarantannie i bez imienia :loveu: śliczny

a to śliczny Puszek i śliczna Mróweczka :loveu:

a to nasz staruszek Kulfonek :loveu: bardzo symatyczny pieseczek
    a to Korusia :loveu:

Posted

a to Frotka :loveu:

:loveu: Kozak :loveu:

ten psiak jest od niedawna, na imię ma Histeryk,domyślcie sie dlaczego?;)

a to Fionka od V. Villas :loveu:

Posted

supergoga napisał(a):
    Czy wiecie może, czy Pani ktra miała wczoraj jechac fdo schroniska po jamolkowatego szczeniaka była i czy coś psiowego zabrała

Tak, tak Kochana!!! Maluszek pojechał!!! Dziękujemy!!! :loveu: