Hakita Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 No słyszałam, że 5-miesięczna Szarpejka i to z tatuażem...:crazyeye: Mrówcia, a co Ty na to gdyby ją tak na Niemcy wypuścić??? Mam kontakt do fajnej Kobitki i tam napewno nie trafiłaby do jakiś pseudohodowców...:roll: Quote
Hala Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 odezawala się pani w sprawie Puszka..tylko nie możemy złapać kontaktu zwrotnego!!Dziewczyny ratujcie!! Quote
Hakita Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ale jak kontaktu zwrotnego??? Nie macie do niej namiarów??? Quote
Hala Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 no nie ma!!Ona podąła jakiegoś dziwnwgo maila zaczynającegosię na www...i nic tam nie chce przejsć..żadna poczta!! :( Quote
Hakita Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A napisała do Was maila??? To spróbujcie odpowiedzieć na niego. Qrcze...dziwne to... Quote
Hala Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 no Ania 1959 dostała od tej kobiety maila...takiego dziwnego. bo zaczynającego się od www. I ja niby odpisałam. I na www i bez tego www. Jednak nie ma odewu. Quote
Hakita Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 To może poprostu jedna z jakiś kombinatorek niestety...:mad: Quote
Hakita Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Zmysł napisał(a):I jak sprawa z nowym domkiem dla malucha? Paproszek cudowny jest już u kochanej Kasi...:loveu: Dziękuję Wam serdecznie za pomoc...:loveu: W schronisku został jeszcze jeden Malec. Mam nadzieję, że i dla niego domek się znajdzie. ;) Quote
Zmysł Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hakita napisał(a):Paproszek cudowny jest już u kochanej Kasi...:loveu: Dziękuję Wam serdecznie za pomoc...:loveu: W schronisku został jeszcze jeden Malec. Mam nadzieję, że i dla niego domek się znajdzie. ;) No to super. Mały będzie miał tam dobrze. Quote
Hakita Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Będzie miał napewno!!! :multi: Kilka fotek przed odjazdem Paproszka... Zabawy z kumplem Pikusiem... :evil_lol: Troszku na trawce... Siuuuu... Quote
Hakita Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 I jeszcze trochę się pobawię z kumplami: Pikusiem i Frotką. :loveu: No i nie ważne jak, ale znikam stąd, choćby w torbie mojej Pani...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Te dwa psy proszę dodać na labradory.info- to popularnw forum- a te psy są labkowate ! To może im bardzo pomóc ! Quote
Hakita Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Rybc!a napisał(a):Te dwa psy proszę dodać na labradory.info- to popularnw forum- a te psy są labkowate ! To może im bardzo pomóc ! Dzięki Rybc!a. Zrobię to, ale tylko białego dodam, bo czarny już w swoim domku. :p Quote
Rybc!a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hakita napisał(a):Dzięki Rybc!a. Zrobię to, ale tylko białego dodam, bo czarny już w swoim domku. :p A, no to świetnie, obejrzałam kiladziesiąt fotek, ale wątku całego nie przeczytam dzisiaj na pewno, zbyt mało czasu! Quote
Hakita Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Rybc!a napisał(a):A, no to świetnie, obejrzałam kiladziesiąt fotek, ale wątku całego nie przeczytam dzisiaj na pewno, zbyt mało czasu! Zapraszamy w wolnej chwili...:cool3: ;) Quote
Hakita Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Mam nowe fotki Paproszka...:loveu: Tylko nie wiem, czy dam radę dziś wstawić. :shake: I chyba nie dojadę jutro do schroniska...:placz: :placz: :placz: Kręgosłup mi wysiadł znów...:placz: :placz: :placz: A jak nie zwolnię trochę tempa, to padnie na amen i kolejna operacja...:-( Quote
supergoga Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Mam dwa domki - w Poznaniu i w okolicy Piły. Jeden dla szczeniaka który będzie mały, a drugi dla szczeniaka który może byc mały albo duzy (bule nie średni) - cóz, Pani sama przyznała, że to takie Jej dziwactwo - lubi psy małe i duże. Może w OBornikach są jakieś szczeniątka szukające domku. Quote
Hakita Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Mamy, mamy Szczeniorki i mamy większe Psiska...:-( http://toz.obornikionline.pl/toz/s/adopcje Na razie z wyjątkiem Szarpejki. :shake: Quote
weszka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Cioteczki kochane znalazłam na stronie schroniskowej taką piękność :loveu: To taki miksik sznaucerka miniaturowego. Cudeńko :loveu: :loveu: :loveu: Czy jakieś informacje na temat dziewczynki macie??? I kilka lepszych zdjęć by się przydało to bym ją poogłaszała. Quote
Hakita Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 weszka napisał(a):Cioteczki kochane znalazłam na stronie schroniskowej taką piękność :loveu: To taki miksik sznaucerka miniaturowego. Cudeńko :loveu: :loveu: :loveu: Czy jakieś informacje na temat dziewczynki macie??? I kilka lepszych zdjęć by się przydało to bym ją poogłaszała. Oj tak, to Cudeńko...:loveu: A jaka mała Panikara...:evil_lol: Cały czas domaga się pieszczot, a jak ich nie dostaje, to piska i kwili na całe schronisko. Nie widziałam jeszcze takiej Panikary...:evil_lol: Ta Psinka jest młodziutka, trafiła jakieś 2 tygodnie temu do schroniska. Na razie nie mam więcej informacji, ale postaram się czegoś dowiedzieć. ;) Niestety wyjeżdżam za chwilke i będę przy necie dopiero w poniedziałek rano. :cool1: Quote
asiak Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 niestety tej małej już nie ma, za TM :placz: najprawdopodobniej zabrało ją jakieś choróbsko :placz: Quote
Hala Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Asia...chyba żartujesz... :( No nie mów mi takich rzeczy... :( Quote
Recommended Posts