Hakita Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 No i ostatnie foteczki. Cudeńka prawda??? :loveu: Quote
Hakita Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Czyżby nikomu się nasze Kluseczki nie podobały??? :-( A jeden może będzie miał domek!!! :p Quote
asiak Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 kluseczki przepiękne... jejku a mnie nie było....buuuuuu Quote
Hakita Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No Ślicznoty...:loveu: A sobota już niedługo...:diabloti: Quote
Hakita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Echhh, troszkę tylko będzie brakowało Mozarta, Astorka, Baronka i innych Szczęśliwców, ale to dobrze, że ich tam już nie ma!!! I kolejne muszą maszerować do domku!!! Quote
AMIGA Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ślicznotki z tych kluseczek. A wiadomo jaka jest ich mamusia? Chodzi mi o to, czy jest duża. Quote
Hakita Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dzięki Zmysł za wszystko...;) :loveu: Mam nadzieję, że domek dla Malucha okaże się cudownym domkiem...:loveu: Quote
Zmysł Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Hakita napisał(a):Dzięki Zmysł za wszystko...;) :loveu: Mam nadzieję, że domek dla Malucha okaże się cudownym domkiem...:loveu: Dzisiaj o 17.00. Czuję (po rozmowie telefonicznej), że będzie dobrze. Quote
asiak Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 słuchajcie cudowne wieści...:loveu: Kora ma domek...dzisiaj pojechała...:multi: :loveu: :multi: Szogun ma domek...dzisiaj pojechał...:loveu: :multi: :loveu: Maleństo szczeniorek już w domku...dzisiaj pojechał...:multi: :loveu: :multi: Semi jedzie za około 2 tyg, po sterylce...:loveu: :multi: :loveu: mam wrażenie ,że o kims zapomniałam...:razz: w srode idzie do domku kollaczek, który jest od niedawna...:multi: :loveu: :multi: a z tych smutnych wiadomości to przybyło około 7 nowych plus trzy szczeniaczki :placz: Quote
Hakita Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Tak to wszystko cudowne wiadomości...:loveu: :loveu: :loveu: Tylko, że Szogun na DT pojechał, ale jak domek się nie znajdzie, to tam zostanie...:eviltong: A czy ja dobrze pamiętam, że Dżena :roll: pojechała do nowego domku??? :cool3: Bo już się pogubiłam...:roll: Niestety dzisiejszy dzień mnie nie rozpieszczał...:placz:bo przywiozłyśmy z trasy, przywiązanego do drzewa pięknego, przepięknego ONK-a...:placz: Jak można...:placz: :angryy: :angryy: :angryy: Mam nadzieję, że dam radę dziś założyć wątek... Jest Przecudowny i przekochany, jak okaże mu się troszke czułości... Quote
Hakita Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ZAPRASZAM NA WĄTEK BARDZO POKRZYWDZONEGO BARIEGO... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74992 Quote
mrowa23 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 bylo fajnie cioteczki :) choc ja wpadlam jak juz sie wszystko konczylo to jednak fajnie bylo was zobaczyc :) Quote
Zmysł Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Hakita napisał(a):Dzięki Zmysł za wszystko...;) :loveu: Mam nadzieję, że domek dla Malucha okaże się cudownym domkiem...:loveu: Jest bardzo dobrze. Pewnie Iczing dzwoniła... Quote
Hakita Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Zmysł napisał(a):Jest bardzo dobrze. Pewnie Iczing dzwoniła... Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Was...:loveu: Iczing napisała mi wszystko ze szczegółami. :lol: Ach, no i wczoraj niemalże w nocy, dzwonił kolejny Pewniak na Malucha, tym samym wszystkie wydane...:loveu: Ale kolejne 3, które przyjechały szukają domku...:roll: Quote
Zmysł Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Hakita napisał(a):Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Was...:loveu: Iczing napisała mi wszystko ze szczegółami. :lol: Ach, no i wczoraj niemalże w nocy, dzwonił kolejny Pewniak na Malucha, tym samym wszystkie wydane...:loveu: Ale kolejne 3, które przyjechały szukają domku...:roll: :shake: niestety. Trudno nadążyć Quote
Hakita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dziś założę jeszcze wątek Shogunowi, którego Dziewczyny wzięły na DT i teraz szukamy mu domku... Quote
Hakita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Nie, nie. Shogunowi nic się nie stało. Wszystko z nim super!!! Poprostu Agatka ma do niego sentyment i chciała mu pomóc. Shogun będzie tak długo u nich, jak nie znajdzie się domek. Chyba, że się nie znajdzie, to u nich zostanie. :eviltong: Quote
Hakita Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Potrzebuje czasu...:shake: Ciągle nie mam kiedy założyć tego wątku...:shake: Quote
mrowa23 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 spokojnie kochana a z dobrych wiesci sa panstwo zdecydowani na Peti- w przyszlym tygodniu jade z nia do nowego domku, panstwo na royka tez sie zdecydowali ale czy zostal zaklepany tego nie wiem bede do nich dzisiaj dzwonila, do schronu trafila sharpejka (nie wiem jak to napisac poprawnie :oops: ) jest na kwarantannie cudo z rozowym nochem podobno jak roy ma adhd;) Quote
Recommended Posts