asiak Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 dla zainetresowanych: dzisiaj nasz superowski spanielek Snoopy pojechał do domku :multi: :multi: :loveu: psiaki troszku nerwowe bo była straszna burza w Obornikach, jak zagrzmiało to był taki popłoch ze ho,ho... wszystkie uciekały i sie chowały, by po chwili wyskakiwać z kryjówek... ja wiem ,ze tu nie ma nic do śmiechu ale momentami to tak zabawnie wyglądało :evil_lol: mamy nowego szczeniaczka takiego prawie Rottka, mała sunia, ale na chwilę obecną nie mam zdjęcia :shake: poproszę Kamilę zeby mi wysłała to wstawię... Quote
Hakita Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='asiakas']dla zainetresowanych: dzisiaj nasz superowski spanielek Snoopy pojechał do domku :multi: :multi: :loveu: mamy nowego szczeniaczka takiego prawie Rottka, mała sunia, ale na chwilę obecną nie mam zdjęcia :shake: poproszę Kamilę zeby mi wysłała to wstawię... Hurrra!!! :multi: :multi: :multi: Ale wspaniałe wiadomości!!! :loveu: :loveu: :loveu: Dostałam fotki od Kamilki, bo nie miała Twojego maila, więc wstawiam Kochaniutka w Twoim imieniu ślicznego Rottka...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No niezłe krzesełko Kochaniutka miałaś...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BoWa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Co to za psiak terierowaty biały w łatki na środku zdjęcia? Quote
ellfica Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Asiu, przepraszam, czy Ty siedziałaś na moim chłopaku, Atosie ?? :razz: Widzę, że jednak Mu uległaś :cool3: :lol: Quote
asiak Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ellfica napisał(a):Asiu, przepraszam, czy Ty siedziałaś na moim chłopaku, Atosie ?? :razz: Widzę, że jednak Mu uległaś :cool3: :lol: nie mogłam się oprzeć...:evil_lol: poza tym on wyjątkowo namolnie się nadstawiał...;) więc jakże bym miała nie skorzystać z takiej propozycji??? :razz: Quote
ellfica Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 asiakas napisał(a):nie mogłam się oprzeć...:evil_lol: poza tym on wyjątkowo namolnie się nadstawiał...;) więc jakże bym miała nie skorzystać z takiej propozycji??? :razz: Szczęściara. Też bym tak chciała :roll: Tylko nie wiem, co by na to powiedział Hiszpan, z Niego taki zazdrośnik. Tak bardzo bym chciała, aby znalazł się domek dla Atoska ! Wciąż mam przed oczami ten widok, kiedy spacer się kończy i pora wracać na wybieg....... i Atos tak bardzo zapiera się łapkami i całym ciałkiem :-( To taki mądry i wspaniały psiak ! Quote
asiak Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ellfica napisał(a):Szczęściara. Też bym tak chciała :roll: Tylko nie wiem, co by na to powiedział Hiszpan, z Niego taki zazdrośnik. Tak bardzo bym chciała, aby znalazł się domek dla Atoska ! Wciąż mam przed oczami ten widok, kiedy spacer się kończy i pora wracać na wybieg....... i Atos tak bardzo zapiera się łapkami i całym ciałkiem :-( To taki mądry i wspaniały psiak ! kochana przy następnej okazji usiade jeszcze raz za Ciebie...co by Hiszpan zazdrosny nie był ;) Quote
Hala Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 dzisiaj wiatr mocno wieje..kołysze drzewa nad głowami psiaków Quote
asiak Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 dla naszych piękności chyba lepsze te wiatry i deszcze niż upały... ale te burze to nie,nie... Quote
asiak Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 witajcie kochane psiaczki :loveu: niestety w tą sobotę u Was nie zagoszcze, i bardzo mi smutno z tego powodu :-( na odwiedzinki u Was muszę czekać do kolejnej soboty :placz: ale poproszę cioteczki ażeby wymiziały i wycałaowały ode mnie :loveu: wasze cudne mordusie...;) Quote
Hakita Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 No, a ja planuję być :multi: i mam nadzieję, że nic mi nie popsuje planów, bo...:mad: No i jak będę, to od Cioteczki wymiziam Psiaki...:loveu: Quote
Hakita Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Jutro już sobota...:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Hakita Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Jak zwykle było cudownie...:loveu: (jeżeli tak można powiedzieć...) choć Psiaki dziś wariowały, bo deszcz się zbliżał...:cool1: Foteczki, jak dam radę dziś, a jak nie - jutro... Mamy nowe 3 prześliczne Szczeniaczki...:-( Quote
AMIGA Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Dzięki za wymizianie Tijusi. :loveu: no i oczywiście wszystkich obornickich ślicznotek damskich i męskich. Czy ja dobrze rozumiem, że jest tam pies, na którym dorosła osoba może usiąść, a on wręćz się o to doprasza????:crazyeye: :crazyeye: Quote
Hakita Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 AMIGA napisał(a):Dzięki za wymizianie Tijusi. :loveu: no i oczywiście wszystkich obornickich ślicznotek damskich i męskich. Czy ja dobrze rozumiem, że jest tam pies, na którym dorosła osoba może usiąść, a on wręćz się o to doprasza????:crazyeye: :crazyeye: A no Cioteczko kochana nie ma za co, to sama przyjemność...:loveu: :loveu: :loveu: Taki Psiak tam jest i jest też duża szansa na domek dla niego w najbliższym czasie...:multi: Ponadto dziś pojechał Boksio, którego tydzień temu przywieźli, a i Rotek z fotek z Cioteczką Asią czeka na swój szczęśliwy dzień, ponieważ musi się skończyć kwarantanna, ale jest zaklepany!!! :multi: Quote
Hakita Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 A to nasze dzisiejsze cudowne Kluseczki...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Nie będę im zakładała wątku, bo nie ma takiej potrzeby, ale allegro już mają...:eviltong: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=211405903 Zobaczcie jakie to cudowne Słoneczka...:loveu: Quote
Recommended Posts