Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dla zainetresowanych:
dzisiaj nasz superowski spanielek Snoopy pojechał do domku :multi: :multi: :loveu:
psiaki troszku nerwowe bo była straszna burza w Obornikach, jak zagrzmiało to był taki popłoch ze ho,ho...
wszystkie uciekały i sie chowały, by po chwili wyskakiwać z kryjówek...
ja wiem ,ze tu nie ma nic do śmiechu ale momentami to tak zabawnie wyglądało :evil_lol:
mamy nowego szczeniaczka takiego prawie Rottka, mała sunia, ale na chwilę obecną nie mam zdjęcia :shake: poproszę Kamilę zeby mi wysłała to wstawię...

Posted

[quote name='asiakas']dla zainetresowanych:
dzisiaj nasz superowski spanielek Snoopy pojechał do domku :multi: :multi: :loveu:

mamy nowego szczeniaczka takiego prawie Rottka, mała sunia, ale na chwilę obecną nie mam zdjęcia :shake: poproszę Kamilę zeby mi wysłała to wstawię...

Hurrra!!! :multi: :multi: :multi: Ale wspaniałe wiadomości!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Dostałam fotki od Kamilki, bo nie miała Twojego maila, więc wstawiam Kochaniutka w Twoim imieniu ślicznego Rottka...:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ellfica napisał(a):
Asiu, przepraszam, czy Ty siedziałaś na moim chłopaku, Atosie ?? :razz:

Widzę, że jednak Mu uległaś :cool3: :lol:

nie mogłam się oprzeć...:evil_lol:
poza tym on wyjątkowo namolnie się nadstawiał...;) więc jakże bym miała nie skorzystać z takiej propozycji??? :razz:

Posted

asiakas napisał(a):
nie mogłam się oprzeć...:evil_lol:
poza tym on wyjątkowo namolnie się nadstawiał...;) więc jakże bym miała nie skorzystać z takiej propozycji??? :razz:

Szczęściara. Też bym tak chciała :roll:
Tylko nie wiem, co by na to powiedział Hiszpan, z Niego taki zazdrośnik.
Tak bardzo bym chciała, aby znalazł się domek dla Atoska !
Wciąż mam przed oczami ten widok, kiedy spacer się kończy i pora wracać na wybieg....... i Atos tak bardzo zapiera się łapkami i całym ciałkiem :-(
To taki mądry i wspaniały psiak !

Posted

ellfica napisał(a):
Szczęściara. Też bym tak chciała :roll:
Tylko nie wiem, co by na to powiedział Hiszpan, z Niego taki zazdrośnik.
Tak bardzo bym chciała, aby znalazł się domek dla Atoska !
Wciąż mam przed oczami ten widok, kiedy spacer się kończy i pora wracać na wybieg....... i Atos tak bardzo zapiera się łapkami i całym ciałkiem :-(
To taki mądry i wspaniały psiak !

kochana przy następnej okazji usiade jeszcze raz za Ciebie...co by Hiszpan zazdrosny nie był ;)

Posted

witajcie kochane psiaczki :loveu:
niestety w tą sobotę u Was nie zagoszcze, i bardzo mi smutno z tego powodu :-(
na odwiedzinki u Was muszę czekać do kolejnej soboty :placz:
ale poproszę cioteczki ażeby wymiziały i wycałaowały ode mnie :loveu: wasze cudne mordusie...;)

Posted

Jak zwykle było cudownie...:loveu: (jeżeli tak można powiedzieć...) choć Psiaki dziś wariowały, bo deszcz się zbliżał...:cool1:
Foteczki, jak dam radę dziś, a jak nie - jutro...
Mamy nowe 3 prześliczne Szczeniaczki...:-(

Posted

Dzięki za wymizianie Tijusi. :loveu: no i oczywiście wszystkich obornickich ślicznotek damskich i męskich.
Czy ja dobrze rozumiem, że jest tam pies, na którym dorosła osoba może usiąść, a on wręćz się o to doprasza????:crazyeye: :crazyeye:

Posted

AMIGA napisał(a):
Dzięki za wymizianie Tijusi. :loveu: no i oczywiście wszystkich obornickich ślicznotek damskich i męskich.
Czy ja dobrze rozumiem, że jest tam pies, na którym dorosła osoba może usiąść, a on wręćz się o to doprasza????:crazyeye: :crazyeye:

A no Cioteczko kochana nie ma za co, to sama przyjemność...:loveu: :loveu: :loveu:

Taki Psiak tam jest i jest też duża szansa na domek dla niego w najbliższym czasie...:multi:
Ponadto dziś pojechał Boksio, którego tydzień temu przywieźli, a i Rotek z fotek z Cioteczką Asią czeka na swój szczęśliwy dzień, ponieważ musi się skończyć kwarantanna, ale jest zaklepany!!! :multi: