AMIGA Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Jak Ty to Halu robisz - wszystkie ręce i nogi masz zajęte przez psiury, a czym rbisz te cudne zdjęcia??? Quote
Hala Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 kupiłam dziś gazetę mój pies... Czytałąm w nim artykuł o dogach niemieckich... I wiecie co? Olśniło mnie...jak czytałm o charakterze...Toż to nasz Dino ma charakter doga! Wszystko się zgadza...spokojny, zrównoważony, opanowany. Kocha dzieci i wszystkich ludzi. Tolerancyjny dla słabszych psów. Trudno go z równowagi wyprowadzić... :p No i co? Prawda że to nasz nasz Dinuś? Quote
mrowa23 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 heeh charakter pewnie i dogowy ale z wygladu to tak ciezko do doga go porownac;P juz predzej chyba kaukaz by mi przyszedl do glowy a ta gazetke halus to przywieziesz w sobote?:> bom ciekawa co o dogach napisali;) Quote
Hakita Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Kochani, ja znów mam pełno fotek, tylko błagam cierpliwości...:oops: Bez netu w domu, to jak bez ręki, a w pracy nie mogę zajmować się cały czas tylko Psiakami...;) Quote
mrowa23 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Hakita napisał(a):Kochani, ja znów mam pełno fotek, tylko błagam cierpliwości...:oops: Bez netu w domu, to jak bez ręki, a w pracy nie mogę zajmować się cały czas tylko Psiakami...;) to co to za pracaa ?! :evil_lol: spokojnie kochana babska na dogo dadza ci ewentualnie 15 min ;) Quote
Hakita Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 mrowa23 napisał(a):to co to za pracaa ?! :evil_lol: spokojnie kochana babska na dogo dadza ci ewentualnie 15 min ;) O nie, nie ma szans...:shake: :shake: :shake: Musicie więcej wytrzymać...:eviltong: Quote
mrowa23 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 teee ciotka nie mowilas ze wiecej to az tyle wiecej....:mad: Quote
Hakita Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Nie marudzić...:mad: ja w pracy i muszę zarabiać...;) Gdybym miała net w domu, to już wszystko by było, a tak trochę to potrwa. A więc partiami...teraz pierwsza część fotek z piątku. Nowe Ślicznoty... Quote
Hala Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 widzę że królują na zdjeciach haszczaki.... ;) Quote
mrowa23 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 a ja wstawiam watek Maksi- ot tak zeby wszystkie cioteczki wiedzialy co sie dzieje ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5890202#post5890202 hakita to o niej mowilam ci :) a haszczaki sa piekne...i te oczy ..i ta miniaturowa wysokosc...ja po raz pierwszy widze takie malenstwa ;) Quote
asiak Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 tak Halinko wiemy... i już doczekać się nie mozemy... Quote
mrowa23 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 a ja w pt bede tyz :eviltong: i w sobote :eviltong: i mam nadzieje ze cisnienie nie bedzie spadac a zwierzakom przez to rosnac:roll: ale i tak wykocham je sie rozumie ze od cioteczek tez? Quote
Hala Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 no Ty Mrówa musisz być często....bo z Maksi szalejecie po wybiegu... znaczy ona ucieka a Ty gnasz za nią. :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 hehe no baaa:D bieg przelajowy przez wybieg mam juz opanowany:D Quote
asiak Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 witam Oborniki...:loveu: Halinko czy Ty kochana cierpisz na bezsenność??? cioteczki kochane czy widzimy się w sobotę??? :razz: Quote
Hala Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 od paru dni cierpię na bezsennosć... :razz: a w obornikach będę jutro..a co... ;) Quote
asiak Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ciekawe co u naszych Piękności ???? Halinka jak tylko wróci na pewno nas zasypie zdjęciami :loveu: Quote
Hala Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 No pewnie, pewnie, zdjeć mam pełno i pięknych wspomnień z naszymi psiurkami. Quote
asiak Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 no Halinko nie wystawiaj cioteczek na próbe...:angryy: zdjątka wklejaj,grzecznie prosimy...:modla: Quote
Recommended Posts