asiak Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 a ja Wam ciotki powiem w sekrecie :agrue: (hihihihi,ale sekret) że ja się uzależniłam...od Obornik oczywiście :smilecol: jest sobota wieczór a ja już myślę o naszych pięknościach i nastepnej sobocie :Cool!: Quote
Hala Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 te..ciotka..nie jest dziś sobota wieczór...ino wtorek...... Quote
Hakita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Kochani przepraszam, że tu piszę, ale mały znaleziony koteczek szuka domku... Pomóżmy mu!!! Quote
Hakita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Hala napisał(a):Mrówa potrzebuje kota.... Tylko ona coś już z Asią ustalała odnośnie kociaków jej Mamy i nie wiem, czy wzięłaby jeszcze to Maleństwo...:placz: Quote
Hakita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 terra napisał(a):Hakita, załóż kociakowi wątek w "inne". Ok, dzięki bardzo za info. ;) Tylko nie wiem, co z fotkami, bo kociak jest u mojego kolegi i nie ma aparatu. :shake: No, ale mały kociak szaraczek, wiadomo chyba jak wygląda. :razz: Quote
asiak Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Hala napisał(a):te..ciotka..nie jest dziś sobota wieczór...ino wtorek...... no masz rację kochana, że dzisiaj wtorek :evil_lol: ale ja już tak od soboty tęsknie za nimi....:loveu: Quote
mrowa23 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 nie uwierzycie kto dzisaij sam przyszedl do schronu... neli wrocila sobie do schronu to ta oryginalna sunia, co wpadla w oko wszytskim, smieszny z niej stwor a jaki rozkoszny ehhh rowniez dwa husky trafily jeden czarny drugi brazowy ale jakies dziwniemale takie jakby szczeniaki ale maja juz ok 2 lata- siedza na kwarantannie, sa takie przed kolano a wygladaja jak rasowe husky czy malamuty( wybaczcie ja sie na tym nie znam za dobrze) co tam jeszcze z nowinek....aaa trafil szczeniaczek zabiedzony tak na oko 2-3 miesiace ma, bezowy i siedzi z malym czarnym co zostal z trojki rodzenstwa. dinop siedzial dzisiaj z blackim na budzie i dino mu pomagal szczekac na inne psiaki :D dino staje sie co raz odwazniejszy kora miala sterylke dzisiaj.... w ogole psiaki dzisaij mialy ciezki dzien ale nie dziwie im sie jezeli sa meteopatami jak ja to pewnie migrene co drugi mial ;) Quote
Hakita Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dlaczego tyle tych Psiaków przybywa, zamiast ubywać??? :placz: :placz: :placz: Do góry obornickie Cudeńka!!! Quote
mrowa23 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 przybywa ale i wychodza stad....w ten weekend bulinka juz jedzie do nowego domku, moze mozart tfu tfu, wczoraj jakis pan sie krecil i ogladal psiaki...zainteresowanie jest a jakby jeszcze ponaglasniac te psiaki to powinni drzwiami i oknami walic po psiaki bo na prawde tego warte sa:) Quote
Hala Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Mrówa, a co my niby tu cały czas robimy jak nie ogałszamy i trąbimy o psiakach obornickich? :mad: Quote
mrowa23 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ja wiem i o to wlasnie chodzi bo kto by wypatrzyl w schronie bulinke? a tak to jedzie do nowego domku:) Quote
Hala Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Mrówa...ja się bardzo denrwuję adopcja Bulinki.... Czy ta dziewczyna aby na pewni zdaje sobie sprawę co robi? Że to stary piesek... kochany ale płochliwy? Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Trzymam kciuki za adopcje Bulinki!!! Musi być wszystko dobrze!!! A nasze Pięknotki obornickie do góry!!! :multi: Quote
mrowa23 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 heh bedzie dobrze czuje po kosciach ze bedzie dobrze z bulinka a na jej watku juz sie wyjasnilo ze nie bedzie szalala za koniem;) Quote
asiak Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 było by cudownie.....:-) Halinko nie denerwuj się, jeśli bedzie coś nie tak to pojedziemy i odbijemy Bulinkę...;-) Quote
mrowa23 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 asiakas napisał(a):było by cudownie.....:-) Halinko nie denerwuj się, jeśli bedzie coś nie tak to pojedziemy i odbijemy Bulinkę...;-) hehe szturmem szturem albo jak w filmie plan idealny :D spokojnie bedzie dobrze Quote
Hakita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Pewnie, że szturmem!!! :diabloti: Nie pozwolimy, żeby Psiaki były nieszczęśliwe!!! :eviltong: Quote
asiak Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 cioteczki a spójrzcie na mój avatarek.... to moja Norcia... a tak chwalę się jakby co :-) Quote
mrowa23 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 a mi sie podoba avatarek fajne psisko a co to za nowa moda na wymiane awatarkow?:> Quote
asiak Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 mrowa23 napisał(a):a mi sie podoba avatarek fajne psisko a co to za nowa moda na wymiane awatarkow?:> kochana musiałam wymienić bo moja "córunia" mi rośnie...:loveu: na poprzednim to taka malusia była, a teraz to taka damulka... pochwalić się chciałam :oops: Quote
mrowa23 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 i bardzo dobrze bo jest czym sie chwalic:loveu: Quote
asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 a Obornickie piękności spadają na sam dół...:-( dlatego wyprowadzę wszystkie na spacerek, a tak na pierwsza stronkę, niech sobie pobiegają niuńki kochane :Dog_run: a i poczaruje troszeczkę, moze jakis domek się znajdzie :ghost_2: Quote
Hakita Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ach, już jutro sobota!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts