Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje kochane...dowiedziaąłm się, że po tego przystojniaka, który siętak tu podoba, zgłosił się właściciel i psiak wrócił do swojego domku. :loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hala napisał(a):
Moje kochane...dowiedziaąłm się, że po tego przystojniaka, który siętak tu podoba, zgłosił się właściciel i psiak wrócił do swojego domku. :loveu:

to super fantastyczna wiadomość :multi: :multi: :multi:

Posted

mrowa23 napisał(a):
asiakas czyzbysmy mialy przyjemnosc sie poznac?
ten smiesznego owczarka tez nei widzialam ale ja latam po pierwszym wybiegu gdzie siedzi astor- rozrabiaka jedna
mozart- super karny pies ostatnio krecil mi sie pod nogami jak chcialam podejsc do maki i powiedzialam siad i usiadl jak przytrzymalam za obroze to stanal na haslo zostan postal chwile ale dzeki byl bardziej pasjonujacy od takiej marudy jak ja ;)
baron jest stosunkowo mlodym psem z tego co kojarze no i mizianki uwielbia gdzie moze tam podklada mordke byl e tylko wymiziac ostatnio regularnie obieram go z pierza :D
jest jeszcze jeden mlody owczarek postaram sie zrobic fotki od paru dni siedzi taki widac ze do konca nie wie o co chodzi ale radosny chlopak

tak, poznałyśmy się :multi:
ale ja teraz dopiero skojarzyłam :oops:
wybaczysz mi...????

Posted

[quote name='Hala']spokojnie, spokojnie...już jestem.

Liczyłam na jakieś relacje Asi...a tu nic. :razz:

Przecież widziała tyle psiaków. I ani jednego zdania na ich temat?

Halinko ja to bym mogła godzinami opowiadać jakie one piękne, kochane cudowne, jak garną się do miziania :lol:
ja ich wszystkich nie poznałam tak dobrze jak Wy wiec ciężko mi pisać o każdym cudownym psiaku...:oops: (jeszcze nie znam ich imion :-( )
ale jest taki piękny młodziutki ONek długowłosy nazwałam go Cywil,
dopiero niedawno trafił i jest troszku zagubiony :shake:
a Zuzia sie zaprzyjaźniła z takim dużym ONkiem który ma coś z tylnymi łapkami (oczywiście imienia nie pamiętam :oops: )

Posted

Hala napisał(a):

Halinko, to ten przystojniak, o którego pytałam??? :cool3:
Cudownie!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Cudownie, ale człowiek się znowu musi zastanowić - jak to się dzieje, że pieski się tak gubią! Dlaczego większość ludzi uważa na swoje dzieci, a na psy nie?? Dlaczego pieski nie mają adresówek? O ile stresów mnie, jak zaraz po zgubieniu się pieska ktoś by odczytał adres właściciela i pies by nie pszeszedł tego stresu w schroniksu!!

Posted

Hala napisał(a):
ten co ma z tylnymi łapami to pewnie Astor.
On jest po wypadku.

tak jak mówisz Halinko,dokładnie to jest Astor....:loveu:
no mówię wam on to się chyba w mojej Zuzince zakochał :evil_lol: tak na nią patrzył i na krok jej nie odstępował :loveu:

Posted

asiakas nie ma o czym mowic bo gdybys nie powiedziala ze z corcia bylas to tez bym miala klopoty zeby pokojarzyc;).
mam kilka fotek Cywila, no i astora i barona kochane psiaki, kilka fotek innych psiakow a wiecie ze ten szczeniaczek taka swinka grubiutka co mial rodzenstwo czarne i czarnopodpalane a sam byl bialo-czarny wczoraj znalazl domek? :)

Posted

tu mamy pieknego astora, na fotce jeszcze Kamila i tyleczek pikusia ;)

tutaj nadi - swietny przytulaski mlody psiaczek chyba nawet szczeniaczek- przylepa ktora najchetniej to by dawala calusy i sie bawila, noi w dodatku piekna :)

tutaj jest maksi i barnejem :)

czy ta ruda to kira?bo w pewnym momencie polozyla sie kolo mnie i po prostu lezanka ;)z tylu astor i tutaj mozna zobacyzc te jego nozke nieszczesna ktora w niczym mu nie przeszkadza potrafi z nia biegac i szalec;)

tutaj wyzlowaty kozak no i widac maksi ktora odpoczywa w dziurze wykopanej sobie

tutaj mamy astora leniu****acego a za nim ten berzowy to kazik cos z wilczarza bedzie mnial ale nie za duzo raczej z siwucha ktory byl w lodzi ;)

a tutaj ten mlody owczarek z poczatku byl troche nerwowy i zagubiony a wczoraj juz uskutecznial lezakowanie przy mnie- troche zazdrosnik ale mlody to i skory do zabaw wyglada na rasowego- chyba byl bity u wlascicieli bo troche sie kuli przy przekladaniu nad nim reki

i szalony Edi- niewidomy psiak ktory po prostu jakby mogl to by nei schodzil z kolan bardzo przytulasny i ta jego wada w pozstaci oczek w niczym mu nei przeszkadza juz starszy psiaczek z niego, w sam raz na poduche dla starszej pani badz pana :)

tu pysio jeszcze mlodego owczarka

no i tutaj tija smieszna mloda suczka ktorej tak jak nadi wszedzie pelno i lubi glosno obwieszczac czasami swoje zdanie wstosunku do nowo przybylych psiakow ale lagodna i potulna

Posted

maksi leniu****aca i mowiaca spadaj babo wraz no wlasnie z kim?

baron najbardziej chyba przytulasny chlopak owczarkowaty w schronie- juz mu obiecalam ze jutro tez mu wyskubie troche puchu zimowego;)

a tutaj widac dzekiego psiak fajny i milosc mozarta;) juz starszy psiak ale nadal lubi glonso mowic innym psiakom glaskanym ze on jest zazdrosny;) ale fajny psiak warto zeby mial wlasnego pana ktory glaskalby tylko niego;)

a tutaj milosc wolontariusza Patryka(mam nadzieje ze nie pomyslilam sie) czyli swienty (zaraz sibie przypomne jak ma na imie) potrafi siadac dwac jedna lapke i drug alapke...fajny psiak na prawde :)

Posted

tutaj tija
no i mlody owczarek :)

piesio bez wargi ktory wyleguje sie w dolkach wykopanych i jest przytulasny:)czyli barnej

maksi lezaca przy budach w cieniu

a tak wlazi miedzy nogi barnej- nawet nie wiem kiedy to zrobil bo robila zdjecie maksi gdy nagle cos mi przestalo grac pode mna- a to po prostu mordka naszego kochanego wielkopsa;)

Posted

czy to jest kira?musicie wybaczyc dopiero sie ucze imion...

maksi w budzie

a tutaj ciekawski psiak ktorego imienia oczywiscie nei pamietam ale chetnie zagladal do budy maksi co to tam sie dzieje;)

tutaj nawet nie bede strzelala w imie bo nie mam bladego pojecia- ale spodobal mi sie bardzo psiak...

a tutaj mialam lekka zagwostke ale chyba baron mi sie ladnie napatoczyl na fotke...

i to juz koniec wiecej zdjec bedzie po weekendzie a jutro do zobaczenia w schronisku :)

Posted

kurcze to schronisko jest takie cieple pelne dobrych ludzi...mu sie nalezy pomoc...trzeba wyadoptowac psiaki-by bylo NIESTETY miejsce na kolejne..duzo lepsze niz nasza Bukowska:(